In this Light

Kauneusblogi

Luku 978 - Ihanin Centifolia, eli huippua ranskalaista luonnonkosmetiikkaa!

Centi1
Tuotteet pr-näytteitä, saatu maahantuojalta

Pitkästä aikaa hei! Johan tässä on aika ehtinyt vierähtää sitten viime kerran. Olen paljon miettinyt bloggaamista ja tullut siihen tulokseen, että kirjoitan silloin kun jaksan. Viime ajat ovat olleet väsymystä pullollaan ja varsinkin tammi-helmikuut ovat vuosi vuodelta raskaampia. On hyvä osata olla itselleen armollinen! Tästä olen muistaakseni useastikin maininnut, armollisuudesta. Meillä on kuitenkin vain yksi elämä ja on hyvä tehdä siitä omannäköinen, ilman ulkopuolisten liiallisia odotuksia.

Mutta asiaan. Olen löytänyt viime vuonna useita aivan loistavia ihonhoitotuotteita, lähes kaikki viime aikoina kokeilemani tuotteet ovat osoittautuneet aivan superhyviksi löydöiksi! Lähdetäänkin liikkeelle ranskalaisesta Centifoliasta, jonka tuotteet ovat olleet minulle entuudestaankin tuttuja, mutta sain kunnian tutustua sarjaan lisää maahantuojan lähettämien pr-näytteiden ansiosta.

Centifolia on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on mm. Ecocert ja Cosmebio -sertifikaatit. Tuntuu hurjalta, että sarja on yhtä vanha kuin minäkin - se on perustettu vuonna 1983! Centifolian tuotteet kehitetään ja valmistetaan omassa tehtaassa Ranskassa. Sain testiin Sublime Youth -tuotelinjan tuotteita, ne ovat suunnattu ikääntymisen merkkeihin. Luonnonkosmetiikan anti-age -tuotteet ovat siitä ihastuttavia, että ne soveltuvat pääsääntöisesti nuoremmillekin käyttäjille! Tuotelinjan tuotteet sisältävät taatelin siemenistä saatavaa uutetta, joka on tehokas raaka-aine ikääntymisen merkkeihin. Se stimuloi kollageenin muodostamista ja antioksidanttina suojaa soluja hapettumiselta.

  Centi2Centi3Centi4

Yövoide Sublime youth night (34,90 €/50 ml) on yksi ihastuttavimmista yövoiteista, mitä olen käyttänyt! Rakastan sen kevyttä mutta täyteläistä koostumusta, tämä ei jätä iholle kiristävää kalvoa tai mitään muuta tuntemuksia. Sen luvataan siloittavan ihoa, tasoittavan juonteita, kohottavan ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Yötä vasten iholle kannattaakin tarjota raaka-aineita, jotka ihon levätessä auttavat ihoa uudistumaan ja toipumaan päivän tohinoista. Voide sisältää taateliuutteen ohella vadelman siemenien keramidia ja levää, jotka vahvistavat ja napakoittavat ihoa. Aloe vera, apinanleipäpuuöljy, aprikoosinsiemenöljy ja pellavaöljy hoitavat ihoa.

Tämä voide tuntuu ihoa kosteuttavalta ja ravitsevalta. Se imeytyy iholle hyvin. Käytän voiteen alle kosteussuihkeen, hoitonesteen ja seerumin. Aamulla iho on hyvinvoinut ja terveen näköinen. Iho ei ole myöskään kärsinyt tukkeutumista tätä käyttäessäni. Pakkaus toimii, arvostan pumppupulloa mikä pitää tuotteen freesinä. Ainoastaan tekstit ovat käytössä kuluneet, mutta se on lähinnä esteettinen seikka. Mutta tuote on omalla mittapuullani superedullinen, tämä on hyvinkin sellainen, että voisin jatkossa hyvinkin ostaa lisää. Olen yleensä hoitovoiteiden suhteen ronkeli, joten onkin iso juttu löytää iholle hyvin sopiva tuote!

Centi5

Silmänympärysvoide Sublime youth eye contour (31,90 €/15 ml) onkin kulttimaineeseen kiirinyt tuote. Tämän kanssa esim. Maitta on saanut dramaattiset tulokset aikaan! Lähdinkin tutustumaan tuotteeseen erittäin uteliaana, mitähän se mahtaisi tehdä omille silmänalusilleni?

Silmänympärysvoiteella onkin huima tuotelupaus, se lupaa laskea turvotusta, vaalentaa, siloittaa ja ylipäänsä virkistää silmänympärysihoa. Tämäkin tuote sisältää taateliuutetta, mutta myös turvotusta laskevaa tattariöljyä, ja verenkiertoa vilkastuttavaa merileväuutetta - juuri tämän raaka-aineen pitäisikin vaalentaa silmänympärysihoa, eli ilmeisesti vilkastunut verenkierto loihtisi vaaleammat silmänaluset -uskoo ken haluaa. Tapiokajauho, vadelman siemenien keramibit ja aloe vera lupaavat hoitaa ihoa.

Täytyy sanoa, tämä tuote todellakin laskee turvotusta! Sen suhteen tulee tosin nopeasti "sokeaksi", mutta vaikutuksen huomaa taas, jos on ollut pidemmän aikaa käyttämättä tuotetta ja ottaa sen uudelleen käyttöön. Valitettavasti minulla ei ole valokuvatodisteita. Voide on sopinut herkälle silmänympärysiholleni hyvin ja se onkin hajusteeton. En ole huomannut voiteen vaalentaneen sy-ihoani - siihen vaikuttaa lähinnä se, miten varastoraudan puutteinen olen.

Ainoa huono puoli voiteessa on se, että joidenkin meikkituotteiden alla se lähtee rullautumaan. Eli kokeilemalla selviää, mitkä meikkituotteet toimivat voiteen yllä. Ainakin omalla kokemuksellani synteettiset meikkituotteet tuntuivat ongelmallisilta, kun taas luonnollisemmat meikkituotteet asettuivat paremmin.

Olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin, mutta parhaimmillaan tämä on tosiaankin aamuisin. Kehtaanko myöntää, että nykyisin saatan iltaisin käyttää sy-iholla ihan koko kasvoille tarkoitettua voidetta, ja tottakai hölvään sy-ihon sekä hoitonesteellä että seerumilla? :D

Tuotteet pr-näytteitä, saatu maahantuojalta

1 Kommentit

  1. Tuo sy-voide on mun ostoslistalla, ihan Maitan postauksen ansiosta. Unohdin sen jossain välissä mutta nyt kun kärsin silmäpusseista niin muistin tämän voiteen ja sen että mun on pitänyt se ostaa :DD uskon että se on hyvä. Mä laitan aamuin illoin sy-iholle hoitonesteen sekä sy-voiteen, joskus kahtakin erilaista ennen meikkaamista. Vähän riippuen siitä miten kuiva iho on tai miten silmät ovat ärtyneet :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow