In this Light

Kauneusblogi

Luku 979 - Evolven sävyttävä päivävoide, Climate Veil

 

2020-09-13_06-36-52  
Hei pitkästä aikaa! Jotenkin ensimmäiset kirjaimet pidemmän tauon jälkeen tuntuvat oudoilta. Tuntuu, kuin olisi niin paljon sanottavaa, mutta ei kuitenkaan. Ikäänkuin haluaisi ryöpsähdellen kertoa kaikki kuulumiset, mutta kuitenkin samalla tiivistää sanan parret. Ehkä tyydyn sanomaan, että poikkeukselliset olot saivat aikaan pienen somedepression. Omiin töihini korona ei oikeastaan vaikuttanut, ja elämässä on ollut kaikkea muuta ajateltavaa kuin blogi ja ylipäänsä somekuviot. Esim. en ole enää juurikaan jaksanut Instagramiinkaan mitään ladata, enkä sitä selata. Jotenkin se tuntuu nyt niin pinnalliselta, asialta mitä en juuri nyt kaipaa. Puolen vuoden kuluttua tilanne voi taas olla eri.

Mutta nyt, pitkästä aikaa tuli tunne, haluan kirjoittaa kosmetiikkaintoiluista! Koska se ei ole kadonnut mihinkään, vaikka itse nainen olisikin välillä somesta kadonnut. Luulen, että tulen jatkamaan tätä hyvin epäsäännöllistä päivitysrytmiä, ja pyrin toteuttamaan itseäni tavalla joka puhuttelee minua juuri nyt kaikista eniten. Joka tapauksessa ajattelin tänään fiilistellä Evolven ihanaa sävyttävää päivävoidetta! Evolvehan on siis luonnonkosmetiikkabrändi, ja joku teistä saattaa muistaa rakkauteni fysikaalisia aurinkosuojakertoimia kohtaan. En ole enää vuosikausiin lämmennyt kemiallisiin aurinkovoiteisiin, vaikka joskus saatan sellaistakin käyttää. Fysikaalinen aurinkosuoja tuntuu sekä keholle että ekosysteemille paljon miellyttävämmältä ratkaisulta. 

Evolven päivävoide Climate Veil ( 32,90 € / 50 ml) sisältää suojakertoimen 20. Lähtökohtaisesti tykkään korkeammista suojakertomista, ja tämän kesän matalampien suojakertoimien jälkeen kasvoni ovat muuttuneet kirjavaksi. Toisaalta, minusta ihon kirjavuus on  kaunista. En ymmärrä sitäkään, että jokainen maksaläiskä tai näppy täytyisi ehdoin tahdoin saada valkaistuksi tai peitetyksi. Toki maksaläiskät kertovat siitä, että iho on vaurioitunut, mutta kaikki me täältä joskus kuollaan pois. 

Evolven päivävoiteen koostumus on mahtava. Se on kevyt, mutta ei liian kevyt. Esim. Madaran CC-voiteeseen verrattuna tämä on kevyempi. Sävy on light/medium, se on aika tummahko joten todella vaaleaihoisille tämä ei välttämättä sovi. Päivävoiteeseen aurinkosuojan antaa sinkkioksidi. Tehoaineina ovat mm. kosteuttava hyaluronihappo, puolukan kantasolut jotka mm. tasoittavat ihon sävyä ja ihoa uudistava cacayöljy. Päivävoide tasoittaa ja kaunistaa ihoa, mutta kovin isoja näppyjä se ei välttämättä peitä. Omiin tarpeisiini tämä onkin täydellinen; se tasoittaa ihoa kevyesti, ei peitä liiaksi virheitä, kosteuttaa ja jättää iholle kuulaan pinnan. Vapaapäivisin en puuteroi ihoa, levitän vain tämän sellaisenaan. Työpäivinä puuteroin ihon kevyesti ohuella + kevyellä mineraalipuuterilla, tämän hetken ehdoton suosikkini onkin Ere Perezin mineraalipuuteri!

  2020-09-13_06-37-30

5 Kommentit

 1. Hitsit nainen miten hyvältä näytät! <3
  Ihanaa oli kuulla sinusta pitkästä aikaa. Aivan ihanaa syksyä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, olipas ihana kirjoittaa pitkästä aikaa ja huomata, että blogikamutkin ovat vielä olemassa <3 Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Mä tiedätkö yksi päivä kävin kurkkaamassa täällä, et millois sä viimeksi postasit. On ollut ikävä sun postauksia. Ei väliä, vaikka niitä tulisi kuinka harvoin, kunhan tulee. ^_^ Onpa ihanan heleä iho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, hauska kuulla ^_^ Nyt on ollut niin paljon kaikkea, ja tosiaankin olen tajunnut hitaamman tahdin olevan se mun juttu just nyt :) Tällä saa kyllä ihanan heleän ihon!

   Poista
 3. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow