In this Light

Kauneusblogi

Luku 513-Tärppejä I love me-messuille.



Syksyn odotetuin tapahtuma aikuisten naisten joulu on kohta täällä! I love me-messut alkavat huomenna perjantaina 16.10. ja kestävät koko viikonlopun. Näillä näkymin suuntaan paikalle vain perjantaina, voi toki olla että teen täsmäiskun vielä lauantaina iltasemmalla.

Ajattelin vielä listata muutamia mielenkiintoisia näytteilleasettajia, joiden tarjonnan aion ehdottomasti käydä katsomassa! Vaikka aionkin etukäteen miettiä mihin aion suunnata, haluan jättää myös tilaa sellaiselle spontaanille haahuilulle.

NBI Nordic Beauty Import Oy osasto 6b111

Beautyblender pikameikkejä ja ehostuksia, aion itse hyödyntää tämän option! Myös liejunimeytin kiinnostaisi! Siitä voitte lukea lisää Kissiksen blogista :)


Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku osasto 7n58

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, täältä löytyy Nafha, Skin Blossom, Hurraw! ja Dadda kukkaisvedet. Ja kenties uusi mineraalimeikkisarjakin ;)

Miraz/Zuii Organic osasto 7m49

Zuii on kyllä ehdottomasti eräs suosikkimeikkisarjani, vaikka ihan kaikki tuotteet eivät minulla ihan optimaalisesti toimi. Mutta ne toimivat tuotteet, niitä rakastan! Suosittelen ainakin poskipunia sekä luomivärejä. Maahantuojan uudehko sarja itseruskettavista tuotteista, Eco by Sonya kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka en lukeudukaan rusketusklaaniin.

Estelina Oy osasto 6e121

Jane Iredale mineraalimeikkisarjan tarjoukset houkuttavat! Osastolta on myös mahdollisuus saada pikameikkejä tunnetuilta meikkitaiteilijoilta, eipä kuulostaisi pahalta jos pääsisi esim. Raili Hulkkosen sudittavaksi :)

LivBox - Sanoma Media Finland Oy osasto 6e148

Perjantaina alkaen kello 14.00 on mahdollista päästä Glitz&Glamin Minnan meikattavaksi-nyt jo harmittelen, etten ole kaksi- tai jopa kolminaamainen, jolloin on pakko priorisoida millä pisteellä haluaa pikameikattavaksi. Toisaalta, veikkaan tämän osaston olevan sen verran suositun, että meikattavia on aivan varmasti jonoksi asti :)

Procare Oy osasto 6c111

Lierac on kiinnostanut jo pidemmän aikaa, HYDRAGENIST voisi olla ratkaisu tällä hetkellä toodella pintakuivalle iholleni! Osastolta löytyy mm. myös Ecotools sekä uusi meikkisarja Absolute, osastolla tehdäänkin tällä sarjalla huulimeikkejä. Myös kynsiin on mahdollista saada ehostusta Sinful Colors-kynsilakoilla.

Nordic Health Systems Oy osasto 7k40

Born to Bio ja Lavera, täälläkin aion käydä katsomassa messutarjoukset! Edellämainituista onkin tarjous osta kaksi, maksa yksi ( edullisin tarjotaan kaupan päälle ).

Face Helsinki Ky osasto 6b109

Täältä löytyy mm. Davines, hiustuotteiden haaliminen on siis väistämätöntä.

Cosmo Nordic Ab osasto 6e130

Halpameikkimerkki essence on lyönyt minut ällikällä luomivärien suhteen, merkki on sen verran suosittu että monessa myyntipaikassa hyllyt ammottavat tyhjyyttään-toivottavasti näin ei pääse käymään messuilla!

Camilla Aho Oy osasto 7h50

Tänne osastolle päässee vasta lauantaina kello 14.00 jälkeen, jolloin kosmetologipäivät avautuvat kaikille messuilijoille? Mutta täältä löytyy Diego Dalla Palma, joka on itselleni rakas tuttu juttu sekä RVB LAB-meikit, joihin kiinnostukseni on herätetty.

Abies Organics osasto 7k48b

OU MAI GAAD. Esteetikko-minäni pyörtyi henkisesti, kun näki tuotteiden pakkaukset. Niin kauniita! Tuotteet on valmistettu pihkasta ja metsämarjojen siemenöljyistä, mutta edelleenkin olen mykistynyt noista slaavilais-henkisistä kaunokaispakkauksista. 

Sulo 6f90

Helsinkiläinen unisex-kauneushoitola, jolla on sarjoina Bernard Cassiere ja Nimue. BC kiinnostaa, olen lukenut Livbox-tilaajien kokemuksia sarjasta ja se kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

Avon osasto 6e149

Täällä onkin ripsivärinvaihtotempaus  ( #ripsiväritempaus ), aina tasatunnein voi käydä vaihtamassa vanhan, ihan minkä merkkisen ripsivärin uuteen, luonnollisesti Avonin ripsiväriin! Hahhaa, onneksi en muuten ehtinyt vielä viedä kosmetiikkaroskiani roskikseen, saatanpa dyykata erään ripsiväriyksilön sieltä messuille mukaan! Ripsivärejä on luonnollisesti rajoitettu määrä.

Familon osasto 6g111

Huomasin messutarjouksissa 30% alennuksen ergonomisista Familon Ergo-tyynyistä, tarjous on voimassa perjantaina. Uusi tyyny voisi olla poikaa, joskin tässä kohden mieheni saattanee huomauttaa ja sanoa sanasen meikäläisen tyynyaddiktiosta..ai miten niin en ole löytänyt sitä täydellistä tyynyä..köhköh. Ja lauantaille sekä sunnuntaille oli omat tarjouksensa!

Premcos Oy osasto 6f101

Premcos on apteekkikosmetiikan verkkokauppa, luvassa on kuulemma hyviä messutarjouksia. Messutarjoukset ovat myös voimassa verkkokaupassa. 

Sellaisia nostoja meikäläisen listalla! Aiemmin kirjoitinkin oheistapahtumista, sen postauksen voi lukea täältä. Ja oijoi, enää reilu 12 tuntia ja messuilu alkakoon! Oikein ihania ja pirskahtelevia messuja kaikille messuilijoille, saa tulla nykäisemään hihasta jos vastaan tupsahdan ^_^







5 Kommentit

  1. Hyvä tärpit! Näitä lunttaamalla tää helpotti jo heti mun messuelämää ^__^ (mutta oih, miten muka yksi päivä tulee riittämään siihen kaikkeen??)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla että oli hyödyllisiä :) Hehhee, samaa mietin itsekin, yksi päivä tuntuu niiiin vähältä ajalta..mutta hei, ihania messuja :)!

      Poista
    2. Kuin myös! ^^ Toivottavasti esittelet sitten blogissa, millaisia löytöjä teit. :)

      Poista
  2. Hyviä vinkkejä, meillä oli monta samaa! Mutta oon huomannut, että meillä on sama maku monien tuotteiden suhteen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, hyvä maku meillä ;D Mutta joo, mä luulen että esim. meikkivoiteissa mun kannattaakin kuunnella tarkkaan sun suosituksia, ainakin niissä meidän ihotyyppien ominaisuudet varmaan menevät aika lailla samaan suuntaan. Ja pakko sanoa, monta hyvää tuotetta olen löytänyt sun suosituksista :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow