In this Light

Kauneusblogi

Luku 617-Dermokosmetiikkaa RanskastaEnpä ole elämäni aikana, ainakaan tietoisesti, tehnyt tuttavuutta dermokosmetiikan kanssa. Nyt sain kuitenkin tilaisuuden blogin kautta tutustua ranskalaiseen hoitolasarja Vie Collectioniin, joka on dermokosmetiikan edelläkävijä. Dermokosmetiikka hakee inspiraation esteettisestä lääketieteestä ja on siis eritoten suunnattu ihon vanhenemisen merkkien korjaamiseen. Vie Collection herättikin uteliaisuuteni ja aivan ensiksi rakastuin pakkauksiin. Ne ovat yksinkertaisia, mutta niin kauniita! Niistä kyllä huokuu ranskalainen chic-meininki! Tällainen design kyllä iskee omaan tyylitajuuni ja kovaa, vaikka yritänkin olla avoin ja katsoa tuotetta ns. pakkautta näkemättä.
Sain maahantuojalta testiin merkin miselliveden. Olen itseasiassa misellivesien suurkuluttaja, ne kuuluvat aamuun jokaiseen! En siis pese kasvoja aamuisin vedellä ja puhdistusaineella, vaan olen suosinut kasvovettä ja siitä lähtien misellivesiä, kun ne rynnivät tavan kuluttajien tietoisuuteen. Ensimmäinen kosketukseni taisikin olla vuoden 2013 kesäkuussa misellien maailmaan. Mutta joka tapauksessa misellivesi on siis tehokkaampi konsepti, kuin tavallinen kasvovesi. Vie Collectionin misellivesi lupaa poistaa huuli-, silmä ja kasvomeikin, puhdistaa sekä vieläpä uudistaa ihoa. Itse en niinkään suosi misellejä meikin puhdistamiseen, mutta aamuputsarina sekä meikatessa meikkisotkujen puhdistamiseen misellivedet ovat mitä mainioimpia tapauksia.

Vie Collectionin misellivesi on itseasiassa yksi tehokkaimmista misellivesistä, mitä olen tähän mennessä kokeillut! Huomaan sen siitä, että yläluomille levinneet ripsarit lähtevät mukisematta tämän avulla pois ( minun silmäni ovat sen muotoiset, että minun on levitettävä aina ripsiväri ensiksi, koska se leviää levityshetkellä todella pahasti yläluomille. Ei siis puhettakaan, että voisin levittää luomivärin ensiksi!). Jotkut muut misellivedet saavat ripsarin näennäisesti pois, mutta luomille jää harmahtava huntu. Testasin tätä eräänä iltana juhlameikin poisputsaamiseen, siihen minulla kului kolme vanulappua. Kyllähän kasvot tulivat puhtaaksi, mutta aikaa taas tuntui menevän enemmän, mitä normaalilla kaksoispuhdistuksella. Aamuiseen kasvojen freesaamiseen tämä on mainio, koen miselliveden putsaavan yön aikana iholle kertyneet kuonat mallikkaasti pois. Iho jää miselliveden jälkeen miellyttävän tuntuiseksi.

Misellivesi on alkoholiton, sen luvataan soveltuvan myös herkällekin iholle. Misellivesi sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä B3- ja B5-vitamiineja, jotka ovat myös kosteuttavina ainesosina. Miselliveden tuoksu on miellyttävän kukkaismainen, alkuun tuoksu oli aika kovakin, mutta totuin siihen. Tuoksuherkkille tuoksu voi olla liikaa. Tuotteen suositushinta on 29,90 euroa.
Olen huomannut minusta kehkeytyneen naamionaisen. Jostain syystä olen kuluneen vuoden aikana, vähän salakavalasti fiksautunut naamioihin. Olen metsästänyt parasta naamiota, ja löytänyt paljon ihania uusia tuttavuuksia. Vie Collectionin Mésoforce Hyaluronic Acid Vitamin Mask, eli hyaluronihappo-vitamiininaamio lukeutuu tähän sarjaan. Naamion hinta on n. 42 euroa.Naamio lupaa uudistaa ja kosteuttaa intensiivisesti. Se sisältää kolmea erilaista hyaluronihappoa jotka kosteuttavat, silottavat pintajuonteita sekä täyttävät syviä juonteita. C-, B5- ja E-vitamiinit siloittavat, kosteuttavat ja uudistavat ihoa. Naamion koostumus on geelimäinen, geelissä on mukana rakeita. Naamiota suositellaan levitettävän peittävä kerros ja sen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja sitten se pestään pois. Rakeet sulavat kasvoille levittäessä. Olen kokeillut naamion kanssa myös pidempää vaikutusaikaa mutta se ei toiminut, parhaimman lopputuloksen saa kun noudattaa kiltisti vaikutusaikaa. Poispestessä teen niin, että kostutan ensiksi kädet ja sitten lähden vielä hieromaan tuotetta kasvoille. Vähän kuin "kitkaten" tuotteen pois.

Kun ensimmäisen kerran olin pessyt naamion pois, reaktioni oli spontaani WAU. Iho oli kirkas, heleä ja niin sileä, huokosetkin tuntuivat tasoittuneen olemattomiin! Jouduin miettimään ja kysymään jo maahantuojaltakin, sisältääkö tuote kuorivia ainesosia vai voivatko naamion sisältämät vitamiinit olla niinkin uudistavia? Mutta ilmeisesti tuotteen salaisuus onkin sen sisältämä hyaluronihappo, joka täyttää ihon juonteita ja taikoo sen sileäksi. Tämä on ehdottomasti yksi tehokkaimmista naamioista, mitä olen kokeillut. Koukutuin naamioon siinä määrin, että olen käyttänyt sitä kaksi kertaa viikossa. Se onkin suositeltava tahti naamion käytölle. Varsinkin juhlia edeltävänä iltana tämä on ollut aivan ihana tuote! Siitä tosin yllätyin, kun ajattelin etukäteen ihon jäävän naamion jälkeen pehmeäksi ja kostean näköiseksi mutta toisaalta, kirkkaus ja sileys ovat ihoni kompatuskohdat huomioiden radikaalimpia ja silminnähden huomattavampia lopputuloksia. Oma ihoni on tällä hetkellä suhteellisen normaali, mutta se aina kaipaa ihon sävyyn tasoitusta, kirkkautta ja huokosten pienentämistä.
Vie Collection vaikuttaa sarjana aidosti tehokkaalta ja tuloksia antavalta. Olen kokenut tuotteiden käyttöjaksolla ihon tasaisemmaksi ja kirkkaammaksi. Sarjallahan on valikoimissaan mm. glykolihappoon pohjautuva uudistava happoseerumi sekä yöllinen happokuorinta, sekä todella tehokkaalta kuulostavat hoitovoiteet. Jos jo pelkällä misellivedellä sekä hyaluroni-vitamiininaamiolla saa ihoa kirkastettua, niin mitä nuo muut tuotteet sitten saavat aikaan! Vie Collection on siis hoitolasarja, mutta sitä myydään myös maahantuojan verkkokaupassa. Jos oikeasti tehokas ihonhoito kiinnostaa, suosittelen kyllä tutustumaan sarjaan!

Tuotteet saatu maahantuojalta. En hyödy linkeistä.

10 Kommentit

 1. Tuo naamio kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Vien misellivettä olenkin jo kokeillut ja se oli oman blogin misellivertailussa mukana viime kuussa. Oli kyllä yksi tehokkaimmista misellivesistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio on kyllä tosi tehokas ja ihana ^_^ Uskon, että tykkäsit siitä :) Misellivesi jäikin eritoten sun blogista mieleen ja on kyllä tehokas tuote! ^_^

   Poista
 2. Toi naamio on aivan ihana. Mun on pitänyt kirjoitella siitä, mutta en ole vielä ehtinyt. Taas niitä tuotteita, mitä olen kohta käyttänyt jo loppuun, ilman, että olen saanut postausta aikaiseksi. Harmittaa, kun joskus huippujen tuotteiden kohdalla käy noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä niin mielelläni lukisin sun ajatuksia naamiosta! :) Mutta joskus postaaminen vaan jää, mullakin on paljon luonnoksia ( ja sitä enemmän kuvia )joista osa on jäänyt roikkumaan :P

   Poista
 3. Naamio kuulostaa ihanalta. Olen huomannut, että moni tuote johon olen tykästynyt sisältääkin hyaluronihappoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio on ihana ja tuloksia antava :) Hyaluronihappoon jää kyllä koukkuun :D

   Poista
 4. Täälläkin heräsi naamiokiinnostus välittömästi :D

  VastaaPoista
 5. Kosmetiikasta mulla ei ole oikein mitään sanottavaa, mutta mulla on ollut ihan nuo samanlaiset korvikset ja oon hukannut ne jonnekin :( Harmittaa sikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kivojen korvisten hukkaaminen on mälsää :( Ehkä ne joskus jostain putkahtaisi esille!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow