In this Light

Kauneusblogi

Luku 631-Tuuri ostokset

Tuuri1


Meillä on miehen kanssa eräs, osittain hupsukin perinne, teemme kesälomamme aikana visiitin Veljekset Keskisille. Usein mukaan lähtee myös äitini. Itseasiassa ensimmäisen kerran tein reissun Tuuriin äitini kanssa vuonna 2013, silloin meillä ei ollut miehen kanssa kesälomia samaan aikaan. 2014 tulikin tehtyä kaksi reissua, koska autosta pamahti kytkin ja hakiessamme korjattua autoa, päätimme vielä piipahtaa Keskisillä. Viime vuonna ja tänä vuonna selvisimme ehjin autoin. Koska vilautin viime vuonnakin ostoksia, ajattelin vilauttaa mitä tänä vuonna tulinkaan ostaneeksi.

Sosar Sacret Forest turvenaamio ( 25,20 € ) oli itseasiassa ostoslistallani! Bongasin aikoinaan Sannin blogista Veljekset Keskiset Sosarin jälleenmyyjänä, ja silloin päätin ostaa tämän tulevan kesälomareissun aikana. Halusin nimenomaan turvenaamion, koska koen sen fenno-eksoottisena raaka-aineena. Savi ja muta eivät ole enää niin eksoottisia ^_^ Turve on oiva tuote niin epäpuhtaalle kuin couperosaiholle, se lupaa kuoria, syväpuhdistaa ja jopa kosteuttaa! Mielenkiinnolla odotan tämän testailua. Tämän ostamisen suhteen meinasi vaan iskeä tenkkapoo, sillä Sosaria ei löytynyt Tavarapuodista mutta muistelin enimmän osan luonnonkosmetiikasta löytyvän Ruokapuodin luontaistuoteosastolta. Tavarapuodissa oli laaja valikoima Urtekramin hajusteettomia tuotteita, mutta tosiaankin suurin osa "luonnollisemmista" merkeistä löytyy Ruokapuodista! Siellä myynnissä oli ainakin Korres, Lavera, Sosar, Nurme. Jos en olisi tarttunut Sosariin, olisin varmaankin päätynyt ostamaan jonkun naamion Glamglowlta.

Invisibobble nano hiuslenkit ( 2 x 4,40 € ) olivat myöskin ostoslistallani. Vielä kun joku opettaisi, miten näillä tehdään upeita kampauksia, haha!

Harjamaiset meikkisiveltimet ( 1 x 12,95 € ja 1 x 4,95 € ) olivat nekin muuten ostoslistalla. Olenko nyt vähän tylsä? Mutta tällaisten kokeileminen on kiehtonut siitä asti, kun ensimmäisen kerran tämän tyylisiin siveltimiin törmäsin. Ilahduin kuin näin Duroylta tulevan markkinoille nämä tällaiset siveltimet, mutta Duroyta nämä eivät ole. Päädyin saman tien ostamaan ison, meikkivoiteelle tarkoitetun siveltimen ohella pienemmän siveltimen peiteainetta silmällä pitäen.

Herbina Fresh Roll-on antiperspirant Linum 24h ( 2 x 1,95 € ) sai minut erittäin iloiseksi-jälleennäkeminen pitkästä aikaa oli lähes tunteikas! Tämä on nimittäin ollut eräs suosikkidödöni ja olen ollut harmissani tuotteen huonosta saatavuudesta. Oikein ärsyttää, kun lähi-ässä lopetti tuotteen myymisen, mrr. Päätin kuitenkin maltillisesti ostaa vain kaksi dödöä, vaikka mieli olisi tehnyt haalia enemmänkin. Täytynee ratsata pääkaupunkiseudun halpiskaupat, jos niiden Herbina Linum-dödö tilanne olisi parempi. Syy, miksi tähän dödöön olen ihastunut on sen vieno tuoksu ja kotimaisuus on iso plussa! Dödö on myös toiminut kainaloissani kuten pitääkin.

Korres Guava suihkugeeli ( 9,95 € ) tuplapakkaus oli heräteostos, mutta kun kaksi suihkugeeliä sai vajaalla kympillä, olin myyty. Korresin suihkugeelit ovat suosikkejani, tai no, tähän asti olen jumittanut Water Lily suihkarissa joten Guava onkin kivaa vaihtelua. Seuraavaksi aion kyllä ostaa Santorini Vinen ja Almond Cherryn, mutta Jasmiinikin kutkuttaisi! Huomasin suosikkituoksustani Water Lilystä ilmestyneen kuivaöljyn, mutta jätin sen toistaiseksi harkintaan.

Nyx Tame & Frame Tinted Brow Pomade kulmaväri ( 7,95 € ) oli sekin tavallaan heräteostos. Tai no, uudelle kulmatuotteelle oli tilausta, joten päätin katsoa onko Nyxistä mihinkään. Päädyin sävyyn Blonde. Ostamisen jälkeen aloinkin miettiä, olikohan tämä muuten saanut millaisia arvosteluita..

Nyx Prismatic Eye Shadow luomiväri  ( 6,95 € ) oli ihan puhdas heräteostos sekin. Tai, siinä vaiheessa päätin ostaa tuotteen, kun huomasin meikkiostossaldoni olevan surkuhupaisan pieni! Sävyksi valikoitui 07 Golden Peach, testerin puuttuminen vähän ärsytti ja olisin itseasiassa ostanut sävyn jo Sokokselta, mutta sieltäkään en löytänyt testeriä. Nyt kuitenkin päätin luovuttaa, sävy kun näyttää napissa nappisuoritukselta! Nyxiltä olisin muuten ensisijaisesti ostanut huultenrajauskynän, mutta haluamieni sävyjen hyllyt ammottivat ei oota.

Ostokset jäivät omasta mielestäni maltillisiksi, toki teoriassa olisin ilman näitäkin selvinnyt. Minua alkoi vähän huvittaa se, että näemmä seitsemän on maaginen luku, viime vuonnakin olen ostanut seitsemän kosmetiikkatuotetta! Tämän vuoden kosmetiikkaostosten yhteisumma on 80,65 euroa, tämän lisäksi tein ostoksia 11,45 euron arvosta eli kokonaissumma on 92,10 euroa. Nyxit olivat muuten Keskisillä edullisempia, kuin Sokoksella, samoin Sosarin naamio oli edullisempi verrattuna pariin muuhun paikkaan. Minulla oli ostoskorissa kyllä muitakin tuotteita, mutta asuntosäästöpiru kuiskutti sen verran olkapäällä, että päädyin viemään ne kiltisti takaisin hyllyyn. Haha, ehkä ensi vuonna olkapäillä sitten kuiskuttaa asuntosäästäjäpirun sijaan asuntovelkapiru, jos oikein hyvä tuuri käy!

Onko Keskinen teille tuttu paikka? Mikä ostoksista kiinnostaa kaikista eniten?

13 Kommentit

  1. En ole koskaan käynyt Keskisillä, ja jotenkin ajatuskin ahdistaa. Mutta samalla en voi olla kadehtimatta ihmisten loistavia kosmetiikkalöytöjä..:D Korresia noin halvalla, hä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuonne melkeinpä kannattaa mennä sesonkiajan ulkopuolella, ainakin nyt ei ollut kovaa ruuhkaa :) Ja tosiaankin, sieltä saattaa tehdä hyviä löytöjä :D Edulliset Korresit kyllä hykerryttivät!

      Poista
  2. Mä eka luulin, että olet ostanut koko vuonna 7 kosmetiikkatuotetta :D. Piti hiukan miettiä, ettei se voi olla totta. Mukava kuulla, että luonnonkosmetiikkaa löytyy ja esim. Sosaria, joka ei ole niin yleinen merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oli pakko käydä lukemassa tuo kohta uudelleen ja joo, kyllähän selalisenkin käsityksen voi saada :'D Koko vuonna 7 tuotetta olisikin aikamoinen suoritus! Jopa mun mieskin varmaan ostaa enemmän :D

      Mutta luonnonkosmetiikan valikoima oli kyllä iloinen yllätys, varsinkin Nurme ja Sosar ilahduttivat :)

      Poista
  3. Oi toi Korresin Guava suihkugeeli on ihanaa! Mäkin olisin ehdottomasti valkannut turvenaamion, vähän eksoottisempaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen korkkasinkin suihkugeelin ja sen tuoksu oli muuten aika ihana ^_^ Turve kuulostaa ihanan eksoottiselta ja jotenkin suomalaiselta :D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia:) Ostospostauksia on myös kiva lukea. Aina oppii jotain uuttakin. Tykkään kans Herbinan dödöistä. Suurin osa on hyviä. Niitä saa tosiaankin halpiskaupoista parhaiten. Oma kylän Saiturinpörssistä olen omani ostanut.

    Pari vuotta sitten, kun viimeksi kävin Keskisellä, kemppariosastolla oli hyllyt kumman vajaita. Käynti oli aikamoinen pettymys, kun olin maalaillut itselleni mielikuvaa, että ostan vankkurit täyteen omaa leipälajiani eli edullista kosmetiikkaa. No, eipä tarvittu vankkureita, pikkukori riitti. Ja ukkeli kiitti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että näitäkin on kiva lukea :) Päätin pitkästä aikaa kirjoitella ostoksistakin vähän enemmän. Täytynee siis käydä katsomassa Saiturinpörssin valikoima, meillä oli tosiaankin tätä ihan lähi-ässässäkin mutta ei enää :(

      Ja eikä, tuollainen ostokokemus ei ole kiva :( Kävitkö muuten kesällä? Sesonkiaikana saattaa olla hyllyissä vajetta, ja tuollahan varmaan maahantuojan puolesta täytetään esim. Lorkun ja Max Factorin hyllyt, niissäkin voi kesälomat aiheuttaa vajausta :( Mikä on höhlä juttu, varsinkin kun tuollahan sesonkiaikana kauppa käy kuumana, näin olettaisin :D Ja haha, voin joo kuvitella että mies oli kiitollinen :D Meillä mies on ollut ihan kiltisti, mutta pistänkin hänet aina omille teilleen niin saan rauhassa nuohota kosmetiikkaosastolla ilman huokailua :D

      Poista
    2. Kävin Keskisellä kesällä. Varmaan kesäruuhkat tyhjentää hyllyt, mutta silti. Paras myyntisesonki ja hyllyissä tyhjiä rakoja:( Logistiikan pitää kyllä toimia tai sitten se on pantava toimimaan!

      Yleensä, kun käydään ukkelin kanssa jossain tutussa kauppakeskuksessa tms., hän suuntaa Clas Ohlssonille ja minä jonnekin muualle:), mutta aika usein ukkeli seuraa minua kuin hai laivaa, sillai myönteisessä mielessä:D

      Poista
  5. Mä ite oon tykännyt tosi paljon tosta NYXin pomadesta. Harmittaa, kun se kuivahtaa aika nopeasti, mutta ostoslistalla ois uuden ostaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet tykännyt :) Mulla on nyt kaksi käyttökertaa takana ja eka kerta ei vakuuttanut, mulla vaatii ehdottomasti puuteroinnin alle, jotta väri tarttuu siististi :P

      Poista
  6. En ole käynyt, mutta kyllähän sitä pitäisi jo ihan uteliaisuuden puolesta päästä. Näköjään vaikka mitä sieltä löytyy. Kivaa päivää Salla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuriin kannattaa ehdottomasti joskus lähteä, lähdette vaikka perheen kesken ja otatte hotellin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow