In this Light

Kauneusblogi

Luku 646-Arvonnan voittajat ja mitä ostin Hulluilta Päiviltä?

Hullariostos


Huhhuh, mikä hullu viikko on takana päin! Hullulla viikolla kävin kotona lähinnä nukkumassa ja koomaamassa muutaman tunnin zombiena tietokoneen edessä, mutta kävin myös hulluttelemassa niillä kuuluisilla Hulluilla Päivillä. Ja tänä vuonna taisikin se Stock..siis sokka päästä irti. Sen verran meinaan riehaannuin ostamaan erinäisiä asioita! Mielestäni olen noin muuten ollut viime vuosina maltillinen hulluttelija, mutta tänä syksynä kävin Hullareilla jopa kolmena eri päivänä. Sattumoisin työpaikkani lähellä on Stockka, joten siitä syystä Hullareille vaivautuminen pitkien työpäivien jälkeen ei ollut mikään erityinen urotyö, haha!

Keskiviikkona kävin ostamassa vinkkauspostauksessani olleen Elizabeth Ardenin huulivoiteen. Olen sitä nyt jo ehtinyt käyttää iltaisin ennen nukkumaan menemistä ja täytyy sanoa sen kyllä vaikuttavan huulirasvojen Rolls Roycelta! Toki varmaan jossain vaiheessa saatan postata tuotteesta, jolloin käyttökertoja kertyy enemmän ja selviää, onko tuote ensihuuman arvoinen. Mutta ainakin lupaavalta vaikuttaa!

Torstaina teinkin jo heti aamusta täsmäiskun, ja kipaisin vinkkaamani Clarinsin pikakaunistajan kotiin. Tätäkin olen jo ehtinyt testailla ja voin huokaista helpotuksesta, tuote nimittäin käyttäytyy itselläni juuri niin kuin pitkääkin. Loppuviikosta näytin pirteämmältä, kiitos Clarinsin ihmetuotteen! Mutta tämäkin tottakai vaatii enemmän testailuja, tämäkin tuote on saanut "olen alustavasti rakastunut"-statuksen!

Kuvasta itseasiassa jäi puuttumaan torstain toinen ostokseni, sillä repäisin ja päädyin ostamaan Elizabeth Ardenin hoitovoiteen, Original Visible Difference Refining Moisture Creamin. En oikein tiedä, mikä minuun meni, mutta niin vain päädyin spontaanisti ostamaan voiteen! No, Filorgan voide on huvennut ja tarvitsen talveksi hyvän hoitovoiteen. Näin tässä potentiaalia, sillä vaikka Elizabethin ihonhoitotuotteet eivät ole kovin tuttuja, on minulla niistä erittäin tehokas mielikuva. Toistan itseäni, mutta tämäkin on antanut itsestään erittäin hyvän ensivaikutelman. Nimittäin tottakai korkkasin voiteen heti käyttöön ja puoli tuntia kasvoille levittämisen jälkeen hämmästelin parin finnin pienentymistä. Voide lupaakin jo parin viikon käytön jälkeen näkyviä tuloksia, incistä bongasinkin retinolin. Voide vaikuttaa erittäin miellyttävältä tuttavuudelta, tästäkin tulee varmasti jossain vaiheessa raporttia. Voide joutuukin kovaan testaukseen ja odotan mielenkiinnolla, miltä iho näyttää kahden viikon kuluttua!

Perjantaina päätin vielä käydä katsomassa shampootilanteen. Redkenin sijaan päädyin hankkimaan Paul Mitchellin Trea Tree Special shampoon, joka sopii vähän jokaiselle joka kaipaa virkistävää shampoota mutta myös auttaa päänahan ongelmiin. Ja aika virkistävältä tämä vaikuttikin! Heittäydyin jälleen villiksi, ja ostin myös Bonacuren Oil Miracle Rose Oil shampoon. Tämä lupaa olla kosteuttava, mutta samalla hiuksia latistamaton. Olen ehtinyt jo molempia käyttää, kun poikkeuksellisesti tulin pesseeksi hiukseni kahtena päivänä peräkkäin. Molemmat vaikuttavat aika hyviltä tapauksilta! Sen sijaan ostamani Osiksen tyvikohottaja ei ehkä ole itselleni se otollisin tuote. Katsotaan, saanko tämän toimimaan.

Mutta sellaiset ostokset tällä kertaa! Olen ostoksista todella hyvillä mielillä, sillä viisi kuudesta vaikuttavat ensikokemusten jälkeen itselläni toimivilta tapauksilta. Clarinsin pikakaunistaja ja Ellun hoitovoide olivat eritoten iloiset yllätykset, sillä kasvoille tarkoitetut tuotteet ovat aina vähän jännityselementtejä. Siksi olenkin iloinen, että ne tuntuvat toimivan minulla.

Lippuarvonta I love me-messuille on suoritettu ja random.org arpoi voittajiksi Peacen sekä Idan. Voittajiin on otettu yhteyttä ja liput ovat matkalla voittajille. Kiitos kaikille osallistujille ^_^ Ensi viikolla postailenkin messuihin liittyviä postauksia :)

Kävittekö Hulluilla Päivillä?

Seuraa blogia Facebookissa, Bloglovinissa, Instassa

14 Kommentit

  1. Tuo Paul Mitchellin Tea Tree-sarja on niiin ihanan raikkaan tuoksuinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi fresh :) Ja tuntui äkkiseltään aika kivalta noin muutenkin :)

      Poista
  2. Sensain kuorinnan, joten pysyin tavoitteessani, enkä ostanut mitään muuta kuin sen mitä pitikin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos sait pidettyä ostostavoitteesi :) Mulla vähän repsahti :'D ps. Ootko muuten kokeillut tuota Ellun kasvovoidetta? :)

      Poista
  3. Mäkin olen joskus käyttänyt tuota Paul Mitchellin Tea Tree-sarjaa ja se sopii munkin tukalle :) Hullarit onnistuin tänä vuonna välttämään, kun palasin reissusta perjantaina puolenyön aikaan. Eilen olin jo lähdössä hulluttelemaan, mutta väenpaljous ei sitten houkutellutkaan, ihme ja kumma :D Netistä kyllä tilasin, mutta ihan vain pari juttua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla myönteisiä kokemuksia Paul Mitchellin Tea Tree-sarjasta :) Verkkokauppa onkin ihana mahdollisuus heille, joita ei ryysis houkuta :D Mitä tilailit? :)

      Poista
  4. Kivoja ostoksia:) Käytin Bonacuren tuotteita joskus nuorempana ja tykkäsin niistä kovasti. Olin vallan unohtanut koko merkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ;D Bonacurea olen minäkin käyttänyt nuorempana, ja mullakin se oli jäänyt vähän unholaan. Mutta aika kivan oloinen shampoo tämä oli, en tarvinnut hoitoainetta tän jäljiltä :D

      Poista
  5. Mua houkuttaisi ostaa jotain hyviä hiustuotteita, joita tässäkin vilkkui. Ensi viikolla on Sokoksella paljon hiustuotteita -40 %, joten ehkäpä sieltä tai messuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustuotteissa kannattaa kyllä hyödyntää kaikki alepäivät :) Mäkin kyllä viellä messuilla silmäilen hiustuotteita myös sillä silmällä..:D

      Poista
  6. täällä ei ole Hulluja päiviä, eikä kyseistä kauppaketjua. Säästin siis sievoisen summan olemalla ostamatta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta verkkokaupassahan pääsee myös hulluttelemaan :D? JA olet oikeassa, ostamatta jättämällä kyllä säästää enemmän, kuin ostamalla tarjouksesta :D

      Poista
  7. Tosi kivoja ostoksia! Mä en itse ostanut Hulluilta Päiviltä tänä vuonna yhtään mitään, vaikka mieli olisi tehnyt napata parikin tuotetta mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli munkin mielestä :) Aina välillä käy niin, ettei tulekaan ostaneeksi mitään. Multa jäi 3+1 päivät nyt vallan välistä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow