In this Light

Kauneusblogi

Luku 670-Vihattu ja rakastettu pikakaunistajaklassikkoKosmetiikkaa rakastavana ihmisenä olen loppujen lopuksi hyvinkin realistinen, jopa skeptinen aika monen tuotteen suhteen. Tai siis en suin päin ihastu tuotteisiin niin, että olisin heti hankkimassa ihan kaikkia tuotteita itselleni. Siihen on olemassa hyvä syy; ihoni on nirso. Olen kahlannut läpi niin monet pettymykset, että jo se, että tuote ylipäänsä sopii iholleni, on suuri saavutus. Ja confetit tippuvat taivaasta fanfaarien säestämänä silloin, kun tuote sopii iholleni ja tekee vielä jotain vähän enemmän!Olin ajatellut Clarinsin pikakaunistajan Beauty Flash Balmin lukeutuvan niihin tuotteisiin, jotka eivät sopisi iholleni ja tästä syystä kiersin sen kaukaa. Tuskinpa ihoni hyötyisi kiinteyttävästä ja kirkastavasta pikakaunistajasta, saati sitten tämä saisi meikkiä pysymään nätisti paikallaan! Clarinsin pikakaunistajan on kulttituote, joka jakaa ihmiset kahteen leiriin; sitä joko vihataan tai rakastetaan.Pikakaunistaja on tuhkimotuote, jota voi käyttää monellakin eri tavalla. Suosituin tapa lienee ohuen kerroksen levittäminen kasvoille ennen meikkaamista, mutta tuotetta voi käyttää myös perinteisenä naamiona, jota levitetään kasvoille runsas kerros ja 10 minuutin kuluttua se huuhdellaan pois. Pikakaunistajaa voi käyttää myös illallakin. Tuote lupaa loihtia ihon virkeän ja raikkaan näköiseksi sekä luoda ihon ja meikin väliin hengittävän kalvon, jonka ansiosta meikki kestää kauniina. Pikakaunistajassa on käytetty riisitärkkelystä, jolla on ihoa puhdistavia ominaisuuksia. Olenkin kokenut, ettei pikakaunistaja ole tukkinut ihoani. Pikakaunistajassa on myös hamamellis- ja oliiviuutteita jotka supistavat ihohuokosia sekä heleyttävät, sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia.

Pikakaunistaja4


Tämän tuotteen kanssa sattui nyt käymään niin, etten enää osaa olla ilman. Rakastuin päätä pahkaa, ja kohta ensimmäinen tuubi alkaakin osoittaa tyhjenemisen merkkejä! Tämä on paras meikinpohjustustuote, mitä olen iholle levittänyt. Omalla ihollani tuote vaan sattuu toimimaan täydellisesti. Olin kuvitellut, että mattaavat pohjustavat ovat enemmän oman ihoni juttu, mutta niin vaan Clarinsin kosteuttava ja heleyttävä pohjustaja vei voiton kotiin. Tämän kanssa meikki kestää kauemmin kauniina. En ole tarvinnut muuta kosteusvoidetta tai seerumia tämän kanssa, nyt tosin talven saavuttua olen kokeillut laittaa pikakaunistajan alle seerumia ja/tai öljyä hyvällä menestyksellä. Ja niinä aamuina, jos olen jostain syystä kuorinut ihon tai käyttänyt naamiota, joka vaatii kasvopesun, huomaan pikakaunistajan ihoa napakoittavan vaikutuksen. Muuten misellivedellä pestyillä kasvoilla en huomaa tuota kiristävää vaikutusta. Mutta ihosta tulee sellainen ihan freesi ja hehkeä, tuotteen ylle on helppo levittää meikkipohja. Eikä minun tarvi välttämättä kiirehtiä meikkipohjan levityksen kanssa, ja annostelunkin suhteen voin ottaa hövelisti. Aika usein annostelenkin tätä kaikkea muuta kuin ohuen kerroksen! Joidenkin meikkipohjien kanssa olen huomannut pientä murustumista, mutta erään luonnonkosmetiikan meikkipohjan kanssa tämä on täydellinen pari, samoin Misshan BB-voide käy pikakaunistajan kanssa mainiosti yksiin. Pikakaunistaja on omalla kohdallani estänyt muutamien meikkipohjien tummumisenkin iholla, mikä on oikeasti elämää suuresti helpottava asia!

Tuotteen tuoksu jakaa aivan varmasti mielipiteitä, omasta mielestäni se on aavistuksen hyttysmyrkkymäinen, jonkun toisen mielestä yrttinen. Mutta annan anteeksi omasta mielestäni epämääräisetkin tuoksut, jos tuote muuten on täydellinen! Tuotteen saa omakseen n. 47 eurolla, mutta kannattaa pitää silmällä kaiken maailman tarjouksia, omani ostin Stockkan Hulluilta päiviltä. Vaikka tuote onkin teoriassa tuhkimotuote, ja tarkoitettu tilanteisiin joissa vaaditaan meikiltä pitävyyttä, olen ominut tuotteen ihan joka päiväiseen käyttöön. Mutta mikäpäs siinä saada jokaiseen aamun vähän prinsessameininkiä!

Onko tuote teille tuttu? Jos on, vihaatko vai rakastatko?

12 Kommentit

 1. Muistaakseni olen kokeillut Clarinsin pikakaunistajaa joskus monta vuotta sitten. Kuulostaa jotenkin tutulta, varsinkin tuoksukuvailu.

  Clarinsin tuotteet ovat jääneet minulla melko unholaan. Bernerin ystävämyynnistä olen kai joitakin kasvotuotteita (ainakin jokin kaksifaasinen seerumi ehkä...) ostanut edullisesti, mutta en ole niitä yhtä putelia enemmän käyttänyt. Clarinsista tulee mielleyhtymä apteekkiin, ehkä joidenkin voiteiden "hyttysmyrkkytuoksun" takia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Clarins on ollut ensimmäisiä merkkejä Cliniquen ohella, jotka johdattivat ns. luksuskosmetiikan pariin-silloin vain haaveilin Dioreista sun muista :D Mutta pääsääntöisesti muut kokeilemani Clarinsit ovat tuoksuneet hyviltä, tässä on vaan joku ihmeen sivuvivahde :D

   Poista
 2. Parikymppisellä ihollani tää ei toiminut yhtään, nyt käytän, jos on todella kuiva ihopäivä, mutta meikkivoide on aina levitettävä BB:lla, muuten ei tule mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä jännä tuote, mikähän tässä tekee sen, ettei tämä vaan kaikilla toimi :D?

   Poista
 3. Niina/Oh so many reasons8. joulukuuta 2016 klo 22.34

  Mä en ymmärtänyt tätä parikymppisenä yhtään, pitäisikin nyt 10 vuotta myöhemmin kokeilla sitä uudestaan josko se nyt toimisi iholla paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Luulen, etten minäkään olisi parikymppisenä tästä tykännyt, eikä se olisi silloin varmaan toiminut mulla meikin kiinnittäjänä :D Nyt voin laittaa meikin alle öljyäkin, aiemmin en olisi voinut kuvitellakaan että sellainen niksi voisi toimia mun iholla ^_^

   Poista
 4. Juuri tätä pyörittelin käsissäni varmaan viikko sitten, mutta jäi ostamatta. Kiinnostava tuote, ja varsinkin tämän sun kokemuksen jälkeen kiinnostus nousi pykälän verran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jos oot huomenna Kicksien läheisyydessä ja tää yhä edelleen houkuttaa, niin sen saisi puoleen hintaan :) Mielelläni lukisin, miten tää toimisi sulla, tiedän nimittäin tuotteen olevan kyllä aikamoisen vedenjakajan :D

   Poista
 5. Tuttu on, mutta mä en huomannut tän tekevän omalle iholleni oikeastaan mitään :D Oon sellasen vähän pienemmän tuubin tätä käyttänyt ja kotoa pitäisi löytyä vielä toinen samanlainen. Ehkä mä testailen tota joskus vielä uudemman kerran, josko sitten huomaisin ton tehoavan jotenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testailla nyt talvella, silloin kun iho tuntuu todella kuivalta! Tai sitten olet kuules vielä liian nuori tälle tuotteelle, luulen ettei tämä olisi mullakaan toiminut alle 30-vuotiaana :D

   Poista
 6. Sain tästä matkakokoisen purkin. Tuote ei tehnyt iholleni yhtään mitään, vaikka olenkin pintakuivaihoinen kolmekymppinen. Hämmentävää. Onneksi kaveri ilahtui, kun pääsi myös kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä jännä tuote, sillä kaikillahan tämä ei toimi tai ei tee mitään. Eräällä kuivaihoisella kaverillani tämä tuote aiheutti hänellä sen, että meikki lähti ikäänkuin liikkumaan kasvoilta. Hänellä ei muuten ole ongelmia meikin pysyvyyden kanssa! Mäkin alkuun pelkäsin, että meikki rapistuisi nopeasti pois tän kanssa mutta onneksi pelkoni oli aiheeton :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow