In this Light

Kauneusblogi

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 5- Kauneus- ja tyylibingo Linnan juhliin




Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa ollaan tänään viidennen luukun äärellä. Eilen luukun avasivat In this Part of Town ja Hannamaria-blogit. Viidennen päivän luukkuihin pääsette kurkistamaan minun sekä My Personal Galaxy -blogissa. Huomisen päivän luukut kannattaa käydä avaamassa All The Little Royals sekä Laura Salo -blogeissa!

Päätin omaan luukkuuni kehittää kivaa ajanvietettä huomisia Linnan juhlia silmällä pitäen. Minulle ja hyvälle ystävälleni on muodostunut traditio koota perheemme yhteen ja viettää päivä yhdessä tehden ruokaa ja seurustellen. Ilta huipentuu Tasavallan Presidentin järjestämiin valtakunnan ykkösjuhliin, eli Itsenäisyyspäivän Juhlavastaanottoon, eli tuttavallisemmin Linnan juhliin. On aina yhtä ihastuttavaa katsella kaunista pukuloistoa! Koska blogini on muuttunut ajan saatossa kosmetiikkapainotteiseksi, päätin kehitellä kauneus- ja tyyli-inspiroituneen bingon Linnan juhliin. Ideana on siis bongailla juhlien vierailta kyseisiä tyylejä ja kerätä täten "täyssuora" eli neljän peräkkäistä ruutua joko vaaka- tai pystyriveiltä-myös vinottain "täyssuoran" kerääminen on sallittua! Tulkaahaan huikkaamaan, onnistuiko kukaan saamaan bingoa!




19 Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kun sain idean, en enää voinut kehittää mitään muuta :D

   Poista
 2. Tämähän oli hauska! Otan kyllä nää huomiseks talteen meille illanvietteeksi. Pakko vaan ehkä miehelle vähän selvittää esim. tuota Kardashian-meikkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, jos tykkäsit :) Jotain termejä joutuu varmaan vähän etukäteen avaamaan, ei minunkaan mieheni sitä tietäisi ( kysyin äsken ) ^_^

   Poista
 3. Itsellä huomio kiinnittyy esimerkiksi laittamattomiin hiuksiin tai muuten arkiseen ulkoasuun. Linnan juhlat ovat aivan parasta viihdettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnan juhlat on kyllä parasta viihdettä, minäkin kiinnitän huomiota jos asukokonaisuus on liian arkinen tai jpa homssuinen :P Huommenna sitten katsomot pystyyn :)

   Poista
 4. Tosi hauska idea :D Otan kyllä talteen huomisiltaa varten.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow