In this Light

Kauneusblogi

Luku 697-Suosikkituotteeni juuri nyt

Talvisuosikit


Rakastan muiden blogeissa kuukauden suosikit -postauksia yli kaiken, mutta jostain syystä koen sellaisen kirjoittamisen haastavaksi. Olen kuitenkin aikamoinen tuotejumittaja, ja harkitsen tarkkaan ostamani tuotteet-aikamoinen määrä himotuksen kohteina olevia tuotteita on vaan kylmän viileästi jätettävä kauppaan, ainakin tässä elämäntilanteessa! Ajattelin kuitenkin, että voisin yrittää parin, kolmen kuukauden välin tehdä sen hetken suosikkituotteista oman postauksen ^_^ Tässä suosikkituotteeni juuri nyt -listauksessa löytyy aikamoisia yllättäjiä, ja eräs tuote koki yllättävän uuden nousun, pelastuen roskiskohtalolta. Eräs tuotteista tulee varmaan olemaan ensimmäinen oman kategoriansa tuote, jonka saan kulutettua loppuun!

Talvisuosikit2


Myönnetään, tai te ehkä tiedättekin, olen maailman laiskoin käsien rasvaaja. Tavallaan käteni eivät ole ongelmalliset, joten pääsen helpolla. Olen kuitenkin yrittänyt ryhdistäytyä asian suhteen ja tätä nykyä töistä löytyy oma käsirasvapurkki, käsilaukusta yksi ja yöpöydältä sitten omansa. Ostin viime kesälomareissulta paikallisen hunajafirman, Korpiahon Hunajan kosmetiikkaa, joista Hunajakäsivoide osoittautui oikein toimivaksi tapaukseksi! Siinä on ihanan mieto tuoksu ja kosteustehot kohdallaan. Käsirasva pohjautuu mehiläisvahaan, ja siitä löytyy makademiapähkinäöljyä sekä aprikoosinsiemenöljyä, mutta myös hunajaa ja propolista. Propolis eli mehiläiskittivaha on rohdos, jota on ennen vanhaan käytetty antibioottien sijasta. Sen sanotaan auttavan puolustuskykyyn ja ulkoisesti tepsivän bakteerien ja sienten aiheuttamiin iho-ongelmiin. Tämä käsirasva on se yöpöytärasvani, voide imeytyy yllättävän vikkelästi ja aamuisin minua ilahduttaa pehmoiset tassut.

Ihonhoidossa olen testaillut Olivia Klein -luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita blogin kautta ja viime aikoina kasvojen kosteutuksesta on huolehtinut Absolute Cream. En tässä vielä avaa tuotteesta sen enempää, mutta sanon kuitenkin sen verran, että olen jättänyt ihon kosteutuksen tämän voiteen varaan, laittaen öljyt ja seerumit jäähylle. Yllätyin, miten hyvin tämä on toiminut pelkästään! ( tuote on pr-näyte )


Talvisuosikit3


Olen viime aikoina ryhdistäytynyt luomivärien suhteen ja siihen on olemassa ihana motivaatio, Too Facedin Natural Eyes -luomiväripaletti! Voitin tämän viime vuoden puolella Lindan blogin arvonnasta ja olen oikeastaan vasta tämän vuoden puolella ehtinyt tutustua tähän sen ansaitsemalla tavalla. Paletilla saa arkisemman ilmeen, mutta se taipuu upeasti astetta aistikkaampiin silmämeikkeihin, iltamenoja silmällä pitäen. Ja tuo pakkaus, se on kaunis kuin karkki ja tulen joka kerta hyvälle tuulelle kaivaessani sen esille. Paletin sävyt ovat neutraaleja, ruskean ja beigen eri sävyjä erilaisilla vivahteilla. Tästä olisi tarkoitus tehdä ihan oma postaus ja pari paletilla tehtyä meikkiäkin on jo kuvattuna!

Tiedättekös, luomumeikkisarja Zuiin ihastuttavasta huulipunasta on kovaa vauhtia tulossa ensimmäinen loppuun kuluttamani huulipuna! Sävy Sugar Plum onkin löytynyt huuliltani todella monena päivänä ja se on huvennut puikossa upeaa vauhtia. Sävy toimii niin töissä kuin vapaalla, ja olen jäänytkin siihen koukkuun. Saatan lisäillä tätä kolmekin kertaa päivässä, joten onkin luonnollista että se kuluu. En ole aiemmin ollut täysin vakuuttunut Zuiin huulipunien laadusta, mutta tämä sävy lukeutuu parhaaseen A-ryhmään ehdottomasti! Koostumus on huulia hellivä, joka on talvella hyvä ominaisuus.


Talvisuosikit4


Olen shampoiden suhteen aikamoinen jumittaja, ja olinkin jo heittämässä tätä pari vuotta sitten ostettua Sexy Hairin voluumishampoota roskikseen. Päätin kuitenkin sitä vielä kokeilla ja kas kummaa, se olikin parempi mitä muistin! Tai sitten shampoomieltymykseni ovat vaihtuneet parin vuoden takaisesta ajasta. Shampoo on sulfaatiton, gluteeniton sekä parabeeniton ja se on suunnattu värjätyille hiuksille. Se lupaa loihtia voluumia mutta olla samalla kosteuttava. Moni voluumishampoo saattaakin olla aikalailla kuivattava, sillä voluumia tavoitellessa voi joutua tinkimään kosteudesta.

Ihastuin shampooseen viimeistään siinä vaiheessa tulisesti, kun jätin eräs ilta laiskuuttani hiukset föönaamatta. Olin pessyt hiukset tällä shampoolla sekä käsitellyt ne pikaisesti Davinesin Melu-hoitoaineella. Ehdin antaa hiusten kuivua vapaasti ennen nukkumaan menoa, olin ainoastaan kammannut omalla viisipiikkiselläni muotovaahdon hiuksiini. Okei, saatoin mennä nukkumaan aavistuksen kosteilla hiuksilla mutta jestas, miten kauniisti hiukseni asettuivatkaan seuraavana aamuna! Ne olivat ilmavat, ryhdikkäät ja paljon paksumman oloiset, mitä föönin jälkeen. Mystistä. Tein tästä johtopöötöksen, yritän antaa hiuksilleni useammin vapaapäiviä föönistä.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mikä on sinun suosikkisi juuri nyt?

18 Kommentit

  1. Ah, mä vähän rakastuin noihin kuivattuihin ruusuihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No ne on kyllä ihanat, harmi vaan keräävät pölyä :'D

      Poista
  2. Olivia Klein houkuttelisi kovasti:) Sinnepä sujahti to-shop -listalle;)
    Oma lemmikkini tällä haavaa on kyllä Lieracin puhdistusöly. Olen aivan sen lumoissa. On niin kiva sitä taputella nassuun. Tykkään tykkään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusöljyihin kyllä jää koukkuun ^_^ Oliviasta on tulossa enemmän juttua kohta puolin :)

      Poista
  3. Natural Eyes olisi kyllä luomiväripaletti mun makuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon myös niin, siinä on ihanat ja silti monikäyttöiset sävyt ^_^

      Poista
  4. Minä testailen vaikka ja mitä tuotteita, mutta kyllä minäkin sitten jumitun niihin hyväksi havaittuihin tuotteisiin.
    Ihanaa tiistai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se menee, niihin tiettyihin tuotteisiin vaan jumittuu ^_^

      Poista
  5. Tykkään tosi paljon lukea näitä postauksia ja usein näistä saa uusia ideoitakin. Mä en ite vaan saa aikaiseksi kirjoittaa, koska löydän aina itseni repimässä hiuksia pullomeren keskellä, koska ihania tuotteita on LIIKAA:D Ensimmäisen maailman ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten yksi syy, miksi täälläkään ei näitä postauksia ole nyt niin paljon näkynyt :D Se valinnan vaikeus, se on välillä paha! Yritän valita näihin sellaisia joita olen käyttänyt eniten ja myös niitä, jotka aiheuttavat WOW-efektin juuri sillä hetkellä :D

      Poista
  6. Kiva kuulla, että toi luomiväripaletti on ollut sulle mieluinen :) Zuiin huulipunan sävy on aivan upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut todellakin mieluinen, ja aina jaksan ihastella sen ulkoistakin kauneutta ^_^ Zuiin huulipunassa on kyllä niin kaunis sävy, ehdoton suosikkipunani :D

      Poista
  7. Mä oon huono kirjoittamaan kuukauden suosikeista, koska pelkään tulevan liikaa toistoa. Jos tykkään tuotteesta tosi paljon, niin haluan tehdä sille ihan oman postauksen ja sitten mun suosikeissa olisi vain samoja tuotteita, joista olen jo postannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuotakin näkökulmaa olen miettinyt, tuleeko liikaa toistoa. Tai siis, mietin, halaunko etukäteen spoilata jostain tuotteesta tällaisessa miniesittelyssä? Toisaalta, tuo käsirasva ei välttämättä muuten olisi blogiini päätynyt, tai shampoo, joten uskon näille tän tyylisille "miniesittelyille" olevan paikkansa ( ja näihin on sitten kiva itsekin palata fiilistellen, ai tuollaisia tuotteita olen käyttänyt silloin :D )

      Poista
  8. Mulla ei ole mitään varsinaista suosikkia, mutta olen taas innostunut ihonhoidosta ihan uudella tasolla ja olikin heti pakko ensimmäisestä palkasta lahjoittaa Bearelille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Bearelilla on kyllä vaikka ja mitä ihania houkutuksia!^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Follow