In this Light

Kauneusblogi

Luku 724 - Säihkysimmu

terrymeikkis11 säihkysimmu3 säihkysimmu7

Olen viime aikoina miettinyt kovasti meikkaamiseen liittyviä asioita. Sitä, että miksi meikkaan? Huomasin nimittäin eräänä päivänä, että alan olla jo siinä iässä, että pieni lisätuike silmiin loihditaan meikin avulla. Huomaan silmistäni nykyään näkyvän ne iän tuomat, pienet muutokset. Ne ovat ehkä astetta rauhallisemmat, seesteisemmät. Vakavatkin, toisinaan jopa tuimat. Mutta, kuitenkin toivon mukaan usemmiten niin nauravaiset ja lämpöä tuikkivat! Silmänympärysihokin on nykyään aivan erilainen, mitä vuosia sitten. Huomaan joinakin päivinä silmien alta löytyvän aivan uusia uurteita, jotka paljastuvat iltaa kohden meikin alta. Ja tummuus..se on tullut jäädäkseen.

Kun haluan katseeseeni kunnon säihkysimmut-fiilistä, otan esille Isadoran Twist-Up Metallic Eye Pen -silmänrajauskynän. Sillä nimittäin saa uskomattoman upean lisätuikkeen! Sävy on upean metallinen, ja valon suunnasta riippuen kirkas vaalea tai intensiivisen tumma, kylmä kulta. Harmi vaan tuote on jo lopetettu, eikä näitä enää taida saada mistään. Minä kun vielä menin vahingossa teroittamaan kynääni tavallisella teroittimella ja niin, tämähän on siis näitä automaattikyniä..

  säihkysimmu10-2säihkysimmu9

Yllä olevassa meikissä onkin tämän hetken suosikkimeikkifiilikseni. Tuikkivat silmät, lempihuulipuna, paras meikkipohja sekä kolmen poskipunan kombo. Okei, en kyllä ihan joka päivä kolmea poskipunaa sudi poskille, mutta aina silloin, kun ehdin. Levitän neutraaleinta sävyä klassiselle poskipuna-alueelle, sen alle tummempaa poskipunaa ja omenan kohdalle töpsäytän kirkkainta sävyä. Lempihuulipuna onkin jo aiemmin esitelty, Kicksin oman meikkimerkin ihastuttava Kimchi. Parhaimmasta meikkivoiteesta olisi tarkoitus kertoa kohta puolin, mutta tällä hetkellä sydämeni sykkii By Terryn Sheer Expert -meikkivoiteelle. Se on unelmatuote! Mutta en vielä paljasta, miksi.

Tämän talven jäljiltä ihoni on vielä heräämässä talviunilta. Tulinkin huomanneeksi, miten paljon enemmän meikistä saa irti meikinkiinnityssuihkeiden ansiosta. Clarinsin suihke Fix' Make-Up onkin ollut nyt ahkerassa käytössä ja tulen aivan varmasti ostamaan uuden pullon, kun tämä aikanaan loppuu! Kuivempi ihoisille tämä on nimittäin vallan loistava tuote, enkä enää osaa olla ilman. Olen tottakai suihkeita aiemminkin käyttänyt ja hyväksi todennut, mutta talven aikana koukutuin. Minä, joka usein unohtaa nämä suihkeet alkuhuuman jälkeen, olen kiltisti joka päivä suihkinut suihketta kasvoille! Lyhyesti, meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin ja saa meikkikerrokset sulamaan toisiinsa kiinni. Suihkeet myös lisäävät meikin kestävyyttä. Varsinkin irtopuuterin ystäville suihkeet ovat ehdottomia, varsinkin jos iho on yhtäänkään kuiva. Mutta hyötyvät näistä myös rasvoittuvampi ihoisetkin!
  säihkysimmu11

14 Kommentit

  1. Upea meikki ja ihanat säihkysilmät ❤️

    VastaaPoista
  2. Ihanaa säihkettä koko meikissä! Kolmen poskipunan duoa en ole mäkään muuten koskaan kokeillut, vaikka aikamoinen poskipunahullu olenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3 Mä niin haastan sut testaamaan tuota komboa, kyllä sinne saa yllättävän montakin sävyä sopimaan :) Neljää en ole vielä koittanut, haha :D

      Poista
  3. Huulipunan sävy on täydellinen:) Säihkesilmät<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Tää on kyllä mun suosikkisävy nyt, vaikka se torstaina ostettukin on ihana :D

      Poista
  4. Jos haluan silmiin lisätuiketta ja ennen kaikkea nuorempaa lookkia, niin laitan nudea rajauskynää sisäluomelle :)

    VastaaPoista
  5. Huulipunasi sävy on täydellinen, wau!

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo metallinen silmämeikkikynä <3

    Blogissani on muuten sulle haaste, käy kurkkaamassa ;)
    http://huulipunamania.blogspot.fi/2017/04/the-best-of-skincare-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, harmi kun noita ei enää saa :( Tai voi saada, mutta ei enää ole virallisesti jakelussa.

      Ja kiitos! Mä niin aion kyllä tehdä tuon. Olen ihan fiiliksissäni kaikista näistä kauneusaiheisista haasteista :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow