In this Light

Kauneusblogi

Luku 725 - 30 Kysymystä Meikkaamisesta

säihkysimmu11

Sain ihanalta Lindalta mahtavan haasteen, jossa vastataan meikkiaiheisiin kysymyksiin. Pikimmittä puheitta vastauksieni pariin! Kiitos vielä kerran, Linda, kun haastoit minut :)


1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?

Kyllä se vaan on niin, että klassinen punainen. Mutta myös vadelmaan taittavakin, aavistuksen fuksiainen. Oikeastaan, kunhan sävy on vaan kylmä, niin se sopii. Ja fuksiatkin sopii! Lämpimät sävyt eivät toimi minun huulillani. Yksittäisistä sävyistä koen epämukavuusalueella nyt niin trendikkäät ruskeat sävyt.


2. Millä levität meikkivoiteesi?

Sormin, joskus harvoin siveltimellä. Olen laiska :D


3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?

Silmämeikin, koska jos lähden levittämään luomivärejä, niin ne aivan varmasti löytyvät poskipäiltä. Voisihan sitä vaikka kikkailla jonkinmoisen puuterijarrun poskipäille, mutta kts. edellinen kohta, olen laiska ja toisekseen, yritän välttää puuterin liikakäyttöä.


4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?

By Terry - luksusmerkki jonka tuotteet toimivat ( poislukien vaaleanpunainen huulipuna :D ), Zuii - luomumeikkibrändi, joka todistaa ettei luonnonmukaiset meikit ole tylsiä ja liian hippimäisiä, merkin värivalikoima on hurjan suuri ja tuotteet ovat laadukkaat, poskipunat ja huulipunat ovat suosikkejani! Kolmantena mainitsen Guerlainin, jolta löytyy paras aurinkopuuteri ja harmillisen upea huulilakka. Harmillinen siksi, koska se on lopetettu. Guerlainissa minuun myös vetoaa ranskalaisuus ja tietty historiallisuus, vaikka esim. en ole heidän pohjameikkiensä fani ^_^


5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?

Arvaatteko? Blogin vakiolukijat tietävät tasan tarkkaan vastauksen, joka on räväkästi meikatut huulet ja kevyt silmämeikki.

Grunge1.10

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?

No ne räväkät huulet :D


7. Suosikkiluomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?

Idun Mineralsin Brunkulla <3 ja tykkään myös Too Facedin Natural Eyes -paletista ( jonka muuten voitin minut haastaneen Lindan blogin arvonnasta <3 )


8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?

Jos ehdin, niin lisään huulipunaa ( oikeasti, jonain työpäivinä tämä aiheuttaa haasteita! ) ja saatan painaa t-alueelta rasvaisuutta pois wc-paperilla. Tosin ihoni ei ole enää ollut niin rasvoittuvainen, paitsi nyt huomaan kevään koitettua ihonikin alkavan hiljalleen muuttuvan normaalimmaksi ja täten rasvoittuvammaksi.


9. Käytätkö meikinpohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?

Käytän. Olen kokeillut todella monia, ja suosikkini on Clarinsin pikakaunistaja Beauty Flash Balm. Toinen suosikkini on käyttää pohjustukseen öljyä, ainakin talvella tämä niksi toimi itselläni enemmän kuin hyvin! Aion uteliaisuuttani kokeilla sitä nyt keväällä sekä kesällä, sillä öljyt tasapainottavat rasvoittuvan ihon talituotantoa ja sen olen kyllä omakohtaisesti kokenut. Ups, nyt lipsahdettiin jo vähän ihonhoidon puolelle..


10. Kuinka kauan aikaa sinulla menee normaalin arkimeikkisi tekemiseen?

Sellaiseen työkelpoiseen arkimeikkiin menee n. 15-30 minuuttia, riippuen ihan siitä kuinka kiire on. Jos joudun meikkaamaan kiireessä, suosin BB-voidetta jonka voi levittää suoraan kasvovedellä pyyhitylle iholle ja täten säästää ihon kosteusvoiteeseen ja meikkivoiteen levittämiseen käytetyt ajat ^_^ Silloin myös suosiolla jätän aurinkopuuterin väliin. Mutta poskipunasta en lintsaa! Enkä ripsarista! Enkä kulmakynästä! Jos minulla on aikaa, sipaisen korostustuotetta poskipäille, sen jälkeen aurinkopuuteria - sinne aurinkopuuterin paikkaan tottakai, en siis poskipäille ja jos vielä jää aikaa, rajaan silmät ja mahdollisesti levitän luomiväriä. Huulipunan lisään yleensä vasta bussissa/junassa tai työpaikalla.


11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?

En. Koen omissa silmissäni alaripset ripsaroituina jotenkin tunkkaisina. Kun aikoinaan jätin alaripsarin pois, huomasin sen avartavan katsettani. Viime aikoina olen tosin alkanut sutia luomiväriä myös alaluomelle, tuomaan katseeseen syvyyttä.

meikitönmeikki3

12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri?

Irtopuuteri! Meikkipuutereilla saan aikaan fiaskon ihollani, nykyään ne tuntuvat aivan liian paksuilta. Irtopuuterilla vaan saa kaikista hienojakoisimman ja ohuimman lopputuloksen aikaan, tai siis riippuuhan sekin puuterista!


13. Kokeiletko mielelläsi uusia meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?

Haha, olen ehdottomasti jumittaja :D


14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?

Kulmakynä, koska olen laiska enkä jaksa käyttää muita välineitä. Okei, myönnetään, hyvillä puuterimaisilla tuotteillakin saa kivaa jälkeä aikaan. 


15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?

Yritän pestä ne joka päiväisessä käytössä olevat, eli puuteri- ja poskipunasiveltimen vähintään kerran viikossa. Muuten sitten tilanteen mukaan.


16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?

Juhlameikissä panostan myös silmiin.


17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?

En ole kovinkaan monia vielä kokeillut, mutta Guerlainilla oli ihana nestemäinen huulipuna, samoin Revlonin huulipuna on kokeilemisen arvoinen! Nyxin huulipuniin en valitettavasti uskalla koskea, sillä olen lukenut niistä ristiriitaisia arvioita..

Vintagea17-2

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?

Too Faced. Nars. Laura Mercier. Charlotte Tilbury. Marc Jacobs.


19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?

Hmm. Varmaan 60-70 euroa? Tuon voisin vielä pulittaa esim. meikkivoiteesta. Mutta meikeistä en ihan mitään tolkuttomia summia suostu maksamaan. Panostan enemmän ihonhoitoon. Tai siis, paljon helpommin ostan kalliin ihonhoitotuotteen, kuin kalliin meikkituotteen!


20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?

Varjostan, ihan aurinkopuuterilla. Guerlainin Joli Teint -aurinkopuutereista löytyy tosi hyviä sävyjä meille hyvin vaaleille!


21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?

Nykyään kiinnitän, oma suosikkini juuri nyt on Clarinsin meikinkiinnityssuihke.

Clarins6

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen?

Tykkään ihan Cailapin siveltimestä, minulla ei ole someseksikkäitä siveltimiä :D


23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?

Tuota noin. En ole koskaan ketään toista meikannut, ja jos meikkaisin, onnistuisin varmaan tökkäämään siveltimellä silmään. Eli, toisten meikkaaminen kuuluu epämukavuusalueelleni! Toisaalta, minusta olisi joskus ihana kokeilla ystävättären meikkaamista ^_^


24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?

Kyllä vain, varsinkin jos huomaan jonkun tuotteen olevan lopussa, alkaa sen säästeleminen :D


25. Paras irtoripsimerkki?

En käytä, niin en osaa sanoa :D


26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?

Ehkä enemmän sellaisia välimuotosävyjä ^_^


27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?

Huomaan tarttuvani puuterimaiseen, vaikka voidemaisissakin on oma taikansa.


28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valitseneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.?

Luojan kiitos nykyään harvemmin! Tosin, eihän ne aiemmin ostetutkaan voiteet olleet vääränsävyisiä, vaikka olisivatkin olleet omiin kasvoihin liian tummat..;D


29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?

Seitsemän, yhden pinkin, kolme punaista, kaksi beigempää ja yhden läpinäkyvän. Teen huulimeikin todella usein ilman rajauskynää ( köhköh ) ja olen tähän asti pärjännyt tällä värivalikoimalla hyvin! Tummempi fuksiansävyinen rajauskynä on kyllä harkinnassa.


30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?

Meikkaaminen on asia, mitä toteutan välillä intohimoisesti, välillä neutraalimmin. Voin lähteä meikittä kylille, mutta harvemmin sitä teen, sillä meikkaaminen on kivaa!

Haastan kaikki blogilliset, meikkaavat lukijani tekemään tämän!

terrymeikkis11

12 Kommentit

  1. Sulla on niin hyvännäköiset huulet, ettet kyllä välttämättä tarvitse huulimeikissä sitä rajauskynää:) Irtoripsimerkit on mulle jääneet täysin vieraiksi, kun en irtoripsiä käytä, enkä taida koskaan käyttääkään;)
    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Rajauskynäilen silloin, kun siihen on oikeasti aikaa :) Bussissa ei kiireessä tule hyvää jälkeä :D Mulle irtoripset on jääneet vieraiksi, ja luulen, että tulevat jäämään vastakin ^_^

      Ihanaa keskiviikkoa! <3

      Poista
  2. Marc Jacobs olisi kieltämättä aika kova. Tuhlasin just omaisuuden, että sain tilatuksi sitä Coconut-sarjaa ja varsinkin sen aurinkopuuterin, johon kehittelin hirmuisen pakkomielteen kevään aikana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi kyllä aika kova merkki saada tänne, vaikka kelpaisi nuo muutkin :D Mä aion kyllä jossain vaiheessa tutustua merkkiin paremmin ^_^

      Poista
  3. Näytät kyllä upealta ja tuo huulien korostaminen on sun juttu, ehdottomasti!
    Olipa kiva postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ^_^ Tätä oli kiva tehdä, kiva kuulla että tykkäsit :)

      Poista
  4. On ollut niin kiva lukea näitä postauksia ja tää sun ei ollut kyllä yhtään poikkeus :) Ihanan kattavasti olit vastaillut noihin kysymyksiin<3 En yhtään ihmettele, että tykkäät panostaa nimenomaan niihin huuliin, mäkin panostaisin varmasti aina, jos mun huulit olisi noin täydelliset kuin sulla :D Upeita kuvia susta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli niin kiva tehdä ja innostuinkin kirjoittamaan vähän enemmän :D Ja kiitos <3

      Poista
  5. Mielenkiintoinen haaste jälleen ja kivoja vastauksia. Ehkäpä tartunkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tee ehdottomasti, mä haastan sut näin kommenttiboksi välityksellä :D

      Poista
  6. Vitsit sulle sopii niin ihanasti nuo kirkkaat punat <3 :) Näitä on aina tosi hauska lukea, ihana kuulla vähän muiden lemppareista ja kosmetiikkatavoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kirkkaat punat onkin mun suosikkeja ^_^ Näitä on ollut hausak lukea, samalla aina oppii jotain uutta toisesta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow