In this Light

Kauneusblogi

Luku 796 - Syksyn kaunein huulipunasävy on luonnonkosmetiikkaa!

luomumeikki huulimeikki

Oletteko te huulipunasävyjen suhteen kausi-ihmisiä? Minä kovasti kuvittelin, etten olisi. Mutta käytäntö onkin sitten toinen asia! Nimittäin, havahduin vasta nyt syksyn saavuttua kaivamaan esille erään viime syksynä ja talvena kovassa käytössä olleen huulipunan. Ja samalla muistin, miksi se on niin ihana.

Zuii on australialainen luomumeikkisarja, jonka meikkituotteissa hyödynnetään kukkien terälehtiä. Voiko ihanamman kuuloisia meikkejä olla olemassakaan?! Olen käyttänyt merkin tuotteita ahkerasti. Huulipunien suhteen merkki on tosin jakanut mielipiteeni. Minulla on pari muutakin huulipunasävyä Zuiilta, mutta ne asettuvat jotenkin liian vahamaisesti, ja täten epätasaisesti huulilleni. Mietinkin jo, että annanko merkin huulipunien olla. Onneksi annoin vielä mahdollisuuden Sugar Plum -sävylle, joka onkin aivan toista maata kuin pari muuta yksilöä! Tämä levittyy huulille kauniisti, pehmeästi ja ohuesti, kosteasti ja rasvaisesti olematta kuitenkaan liian rasvainen. Eli juuri niin kuin huulipunan pitääkin levittyä! Huulipunan pysyvyys on myös hyvä, mutta tottakai se vaatii korjailua syömisen jälkeen sekä pitkin päivää. Muuten aamulla levitetty puna on illalla muisto vaan.

Zuiilips8 zuii25 zuii21 zuii23

Sugar Plum on sävynä herkullinen, intensiivinen ja särmikäs punaisen liila, viininpunaisella vivahteella. Klassinen, mutta ripauksella kapinallisuutta. Ja se on juuri se, mikä tekee tästä aivan ihanan syyspunan! Sävy toimii upeasti kalpeammalla iholla, ja näemmä myös granny-henkisten hiustenkin kanssa. Se sopii niin arkeen kuin juhlaan, olen viettänyt niin monta työtuntia Sugar Plumit huulilla!

Toinen syy rakastua Zuiin huulipunaan syksyä ja talvea vasten on sen hoitavuus. Tämän huulipunan jäljiltä huulet eivät huuda hoosiannaa, eivätkä kuivu karrelle. Päinvastoin, huulipunan koostumus joka sisältää runsaasti antioksidantteja, hoitaa huulia oikeasti.

Zuii-meikeillä on nykyään upea saatavuus, näitähän saa nykyään Sokoksistakin. Myös Ruohonjuuri myy merkkiä. Ja on Zuii tuttuun tapaan myös tulevilla I love me -messuillakin osastolta 7f111, itsehän ostin tämän punan muuten juuri viime vuoden messuilta.

19 Kommentit

  1. Onpa täydellinen puna sun huuliin. Ihanalta näytät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Tässä punassa tunnen oloni kotoisaksi :)

      Poista
  2. Sä olet kaunis ja huulet on täydelliset, ja punan sävy ihan nappiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3<3<3 Punan sävy on mun ehdotonta mukavuusaluetta :D

      Poista
  3. Zuiin punat on lemppareita, ainoa huono puoli niissä on, että ne alkaa haista tosi nopeasti vanhalle. Vähän sama kuin Benecosin punien kanssa, tuo aina tuskaa heittää niin paljon pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaakin olla luonnonkosmetiikan huono puoli, tuotteet menevät nopeammin pilalle :( Tää ei onneksi vielä haise :D

      Poista
  4. Oi hei kiitos kun muistutin tämän punan olemassaolosta, itellänikin löytyy Zuiin puna sekä huulikiilto ja ne pitääkin taas korkata käyttöön!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan unelmainen kirsikka ja mikä kiilto <3 Zuii on kyllä mielestäni paras luonnonkosme meikkibrändi mitä tiedän. <3 Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zuiin tuotteet on todella laadukkaita, nyt olen ihastunut meikkipohjatuotteisiin :) Ja tämä huulipunasävy on niin kaunis!

      Poista
  6. Mä jo ihastuin sävyn nimeen Sugar Plum, koska Lushin joulutuotteissa on saman nimisiä tuotteita ja esim. luumun sävyinen huulivoide, joka on suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Luumun eri sävyt on kyllä ihania ja mäkin tykkään :)

      Poista
  7. Mä kyllä vaihtelen huulipunasävyjä vuodenaikojen mukaan, ehkä jopa vähän huomaamattani :) Tää on kyllä niin kaunis sävy, että pistän ehdottomasti mieleen messuja ajatellen! Mun on muutenkin pitänyt tutustua Zuiin huulipuniin, kun niitä en ole vielä testannut, vaikka muita suosikkeja onkin sarjalta jo löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaihtelu tuleekin varmaan vähän huomaamatta :) Zuiilta löytyy vaikka ja mitä laadukasta, sun inspiroimana ostin sen meikkivoiteen sekä pohjustajan ja olen fiiliksissäni ^_^ Toivon mukaan pääset sinäkin tutustumaan näihin huulipuniin :)

      Poista
  8. Wau, aivan todella kaunis ja täyteläinen sävy! Ja sopii sulle erityisen hyvin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mä rakastan tätä sävyä ja kyllä se vaan on niin, että nämä kirkkaat ja klassiset sävyt toimii mulla parhaiten :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow