In this Light

Kauneusblogi

Luku 815 - Tehokas, mutta hellävarainen ihonhoitosarja BM CosmeCeuticals!

Tuotteet saatu maahantuojalta

Sain alkysyksystä upean mahdollisuuden testata blogin kautta minua kovasti kiinnostanutta ihonhoitosarjaa, BM CosmeCeuticalsia. Kuinka monelle sarja on entuudestaan tuttu? Minä olen tottakai ollut tietoinen merkistä, mutta kiinnostuin siitä toden teolla luettuani Jonnan blogista tuotteista. Sarja on herkkäihoisten unelma, sen raaka-aineet on tarkoin valittuja. Sarja on hajusteeton ja tuotteet sisältävät sukralfaattia, joka on ihoa korjaava raaka-aine. Sitä on alunperin käytetty mahahaavan hoidossa ja tämän jälkeen kiinnostus tutkia sitä kosmetiikassa syntyi. Sukralfaatilla on myös arpia parantavia ominaisuuksia, joten esimerkiksi epäpuhtaalle iholle, johon tulee näppyarpia, raaka-aine kuulostaa unelmalta! Tuotesarjalla on selvästi haettu tehokkuutta, mutta herkkäihoisillekin sopivalla tavalla. Hellävaraisuus ja tehokkuus voivat olla samassa tuotteessa, ehdottomasti! Mutta lähdetään tutkimaan testaamiani tuotteita. Postaan erikseen sarjan A-vitamiinivoiteesta, sillä minulla on vielä testailut sen suhteen kesken.


BMC23

BM Gel 28 -tehoseerumi ( 50 € / 30 ml ) on hajusteeton, väriaineeton ja säilöntäaineeton seerumi. Se sisältää vain viittä raaka-ainetta! Seerumi on tarkoitettu arpien hoitoon, ihon talineristystä tasapainottamaan ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn. Se lupaa myös supistaa ihohuokosia sekä kiinteyttää ihoa.

Seerumi on koostumukseltaan kirkasta, ja geelimäistä. Se ei siis ole kovin vesimäinen. Seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja jättää ihon pinnan napakaksi. Meikin alla en tätä valitettavasti pystynyt käyttämään, sillä minulla tämä lähti rullaamaan. Seerumi jäikin iltakäyttöön. Seerumi kosteutti ihoa ja minusta tuntui, että tämä saattoi aavistuksen tasoittaa ihon sävyä ja näppyarpia. Tai ainakin näppyjen jättämät jäljet tuntuivat tasoittuvan seerumia käyttäessä nopeammin!

Inci: Aqua, Pentylene Glycol, Sodium Sucrose Octasulfate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide


BMC15

BM Day Cream Normal/Combination Skin -päivävoide normaalille ja sekaiholle ( 50 € / 50 ml ) oli minun iholleni kuin tehty päiväkäyttöön! Se on väriaineeton ja hajusteeton. Päivävoide onkin kehitetty varta vasten rasvoittuvammalle ihotyypille sekä ongelmalliselle iholle. Se lupaa supistaa huokosia, rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia ja jättää ihon mattapintaiseksi. Voide sisältää sukralfaatin ohella kosteuttavaa hyaluronihappoa, sekä iholle hyvää tekeviä antioksidantteja; Rooibosta sekä E-vitamiinia.

Voide levittyi iholleni hyvin ja toden totta iho jäi mukavan mattaiseksi. Voiteen ylle oli helppo levittää meikki, eikä se saanut meikkiä rullamaan! Kosteustehot olivat alkusyksystä hyvät, mutta talvea kohden kaipaan kosteuttavampaa voidetta. Loppuvoide jää talviunille, ja otan sen uudelleen käyttöön keväällä.

Inci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Aspalathus Linearis Leaf Extract

  BMC16

BM Day Cream Dry Skin -päivävoide kuivalle iholle ( 50 € / 50 ml ) sen sijaan päätyi itselläni yökäyttöön, sillä sarjan virallinen yövoide ei valitettavasti sopinut iholleni. Tämä onkin selvästi tuhdimpi kuin sekaihon voide, mutta kevyempi kuin sarjan yövoide. Päivävoide on hajusteeton ja väriaineeton. Se lupaa kosteuttaa, elvyttää ja ravita ihoa sekä uudistaa ihosoluja. Voide sisältää sukralfaattia, Shoreavoita, hyaluronihappoa mutta myös samoja antioksidantteja, mitä sekaihon voide - eli Rooibosta sekä E-vitamiinia. Omin voiteen yövoidekäyttöön ja siinä se on omalla ihollani toiminut todella hyvin! Aamuisin herätessä kasvojen iho tuntui pehmeältä ja terveeltä.

BM CosmeCeuticalsin tuotteista omaksi suosikikseni nousi seerumi, joka tuntui tasapainottavan ihoa ja näppyjen jättämät jäljet tuntuivat tämän ansiosta haalistuvan nopeammin. Sitä tulen varmasti ostamaan lisää jossain vaiheessa! Tykkäsin myös sekaihon päivävoiteesta sekä kuivan ihon päivävoiteesta yövoiteena. Testijaksolla iho voi hyvin, en kärsinyt kuivuudesta enkä pintakuivuudesta. Ihoni oli myös seesteinen, ja tuotteet tuntuivat ylläpitävän ihon rauhallisuutta.

Suosittelen sarjaa erityisesti lämmöllä hajusteherkille, jotka haluavat tehokasta ihonhoitoa. Mutta sarja on myös tutustumisen arvoinen iho-ongelmista kärsiville, ja esim. jos saat helposti näppyarpia, uskallan varovaisesti suositella seerumia. Sarjaa myy esim. Sokos sekä Stockmann.

Onko BM sinulle tuttu sarja?

5 Kommentit

  1. Tästä kerron kyllä toiselle työkavereistani, hän on tuoksuyliherkkä ja juuri puhui siitä, miten moni voide tuoksuu liian vahvalta, eikä hän sitä varten voi muuten hyvää tuotetta käyttää. Kiitos siis vinkistä!
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Seerumi on munkin suosikki, ja myös A-vitamiinivoide, ihan huippuja. :)

    VastaaPoista
  3. Geeliseerumin inci on ihanan lyhyt ja kuulostaa muutenkin sellaiselta johon voisin kallistua ennemmin kuin voiteisiin:)

    VastaaPoista
  4. Olen menossa silmäluomileikkaukseen ja ostin tuota seerumia juuri hoitovoiteeksi luomilleni sitten leikkauksen jälkeen.

    VastaaPoista
  5. Tuo tehoseerumi kyllä kieltämättä kuulostaa hyvältä :) En ole tuotteita testannut, mutta sarja on kyllä nimeltä tuttu. Mähän en helposti täysin tuoksuttomista tuotteista innostu, mutta pakko myöntää, että tuo seerumi alkoi vähän kutkuttamaan, jos kerran arpiakin vaalentaa. Aika hyvin oon saanut omat puristeluarvet jo vaalennettua (kop kop), mutta onhan ihonsävyä tasoittavat seerumit silti aina ihania, siis ne toimivat! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow