In this Light

Kauneusblogi

Luku 843 - Isadoran kevätkokoelman kauniit huulituotteet!

Isadorakevät9.9

Tuotteet ovat pr-näytteitä

Isadoran tämän kevään kausikokoelma, Spring Atelier huokuu ihanaa, keväisen romanttista Pariisia - se onkin saanut inspiraationsa suurkaupungista ja taiteilijan ateljeesta. Pitkän talven jälkeen valo loihtii esille ateljeen sävyt aivan uudella tavalla! Kokoelma on täynnä persikan sekä nuden sävyjä, pinkillä ryhdistettynä. Ajattelin esitellä syksyn tapaan kokoelman parissa postauksessa, jotta postaus ei veny liian pitkäksi. Nyt lähdetään katsomaan huulituotteita!

Isadorakevät6 

Lip Desire Sculpting Lipstick sävyssä 63 Peach Pop ( suositushinta 10,90 € / 0,3 g ) tulee jäämään pysyvään valikoimaan. Sävyä varten löytyy sopiva huultenrajauskynä, Sculpting Lipliner. Huulipunan luvataan muotoilevan huulia, sekä tekevän niistä täyteläisemmät. Huulipuna levittyy huulille mutkattomasti, asettuen hyvin ja tasaisesti. Se ei karkaa hampaisiin! Puna on tuoksuton ja sisältää hoitavia kasviöljyjä.

Isadoran huultenrajauskynä Sculpting Lipliner ( sävy 63 Peach Pop, 10,90 € / 0,3 g ) on edullisempien huultenrajauskynien aatelistoa! Se levittyy pehmeästi, mutta tarkasti. Nimittäin, tämä ominaisuus on harvassa. Huultenrajauskynät voivat olla joko liian kovia, jolloin niistä ei oikein irtoa mitään, vaikka kuinka hinkkaisi. Tai sitten koostumus on niin pehmeä, ettei se pysy paikallaan. Mutta Isadoran rajauskynä ei tee näin! Se on myös vedenkestävä. Todella mahtava tuote, ja tällä saa hyvän pohjustuksen huulipunaa varten. Eikä huulipuna karkaa ikävästi huulten juonteisiin. Näistä minulla on jo aiempaa kokemusta ja pitäisikin käydä täydentämässä huultenrajauskynien valikoimaa näillä enemmänkin!

  Isadorakevät8

Huulipunan sävy on on korallisen persikkainen, jossa on tiettyä pinkkiäkin vivahdetta. Alkuun mietin, viihtyisinkö tällaisessa sävyssä mutta koska sävy on tasainen ja koostumus kermainen, eikä mukana ole shimmeriä eikä helmiäistä, sopii se huulipunamakuuni. Sävy on itseasiassa ihanaa vaihtelua klassiselle punaiselle sekä pinkille, joissa muuten viihdyn eniten. Huulipunan kestävyys on ok, sitä on hyvä korjailla syömisen jälkeen ja päivän mittaan.

  Isadorakevät10.1

Isadoralta tuli syksyllä uutuutena Liquid Lip Cream -huulipunat ( suositushinta 13,90 € / 0,3 g ), joissa yhdistyy huulikiillon sekä huulipunan parhaimmat puolet, pigmenttisyys, kiilto ja keveys. Punissa on huulia kosteuttavia E-vitamiinia ja glyseriiniä. Spring Atelier -kokoelmaan kuuluu kaksi kausisävyä, 03 Pink Blossom sekä 07 Coral Kiss. Kokoelman kolmas sävy löytyy perusvalikoimasta ja se on 02 Cashmere. Valitin syksyllä, että punat karkasivat helposti hampaisiin ja vähän jännitti, miten testiin saamani sävy Cashmere käyttäytyisi. Mutta tällä kertaa hampaat säilyivät puhtaina! En tiedä, saivatko punat sen verran palautetta, että koostumusta hienosäädettiin, mutta pääasia on punan mallikas käyttäytyminen nyt. Puna on helppo levittää aplikaattorin avulla, se asettuu huulille kauniisti ja tasaisesti. En käyttänyt rajauskynää, mutta minun ikäisilleni se vaan alkaa olla se pakollinen toimenpide, myönnetään..


isadora1.3 isadora1.4 isadora1.1

Cashmere on sävynä kaunis, nuderuskea viileällä vivahteella. Sävyssä on mielestäni aimo ripaus kanervaa ja marjapuuroa. Voisin hyvin kuvitella tämän olevan sellainen helppo, joka päiväinen ns. arkimeikkisävy mutta toimivan upeasti dramaattisten sumusilmienkin kanssa! Liquid Lip Cream -punia joutuu lisäämään päivän mittaan useammin kuin perinteisiä huulipunia, mutta kuitenkin harvemmin kuin huulikiiltoja.

Oletko sinä jo ehtinyt tutustua Isadoran kevätuutuuksiin?

12 Kommentit

  1. Olen aivan rakastunut IsaDoran mattapuniin. Sinulla on upeat huulet ja kunnon punainen huulipuna näyttää niissä erityisen hyvältä. Mukavaa viikonloppua sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaikuttavat mielenkiintoisilta ja hyvältä näytti sun huulilla 😊

      Ihanaa kirpakkaa keskiviikkoa ❤

      Poista
  2. Aivan ihana tuo Cashmere<3 Voi miten hyvin se sopii sulle:)

    VastaaPoista
  3. Sulle kyllä sopii hyvin kaikki huulipuna sävyt! Molemmat on tosi upeita sävyjä ja näyttää todella luonnollisilta sun huulissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi 😙 Cashmere oli näistä yllättäjä 😀

      Poista
  4. IsaDoralla on loistavia meikkejä ja luulen, että ihan lemppareita on luomivärit, niissä on niin fantastisen kermainen koostumus ja pigmentit. Mutta olen kyllä ihan hirmuisasti tykännyt näistä erilaisista huulikynistä ja kiilloista. Näyttää mieluisilta sävyiltä nuo molemmat.

    Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit onkin ihania, samoin ne poskipunakiekot 😊 Ja rajausnynä on superhuippu!

      Ihanaa pakkaskeskiviikkoa 😙

      Poista
  5. Tuo upean punainen sävyinen puna pukee sinua todella upeasti! IsaDoralla on ihania meikkejä ja nuo punat on kyllä niin makeet.
    Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli yllättävän hyvin sopiva, samoin tuo Cashmere. Isadoralla on hyvät, laadukkaat ja aika edullisetkin meikit 😊

      Ihanaa kirpakkaa keskiviikkoa 😙

      Poista
  6. Onpas ihanat kuvat näissä! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja jotta olisin edes jotenkin aiheessa, niin ostin viime viikolla itselleni yllättävän huulipunasävyn - ruskean! Ja vielä yllättävän kylmän sellaisen. Ja mattapintaisen. Ja melko tumman. Jotenkin ajattelin, että se on tummaksi punaksi huomattavasti neutraalimpi kuin punainen tai violetti, mutta kuitenkin sain kuulla kommenttia dramaattisuudesta. :'D No, ei se mitään, se on uusi lempparini silti. UD'n sävy 1993 <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow