Pages14.3.2018

Luku 848 - Ihanaa hehkua meikkiin Lumenen tapaan!

Lumene12 Lumene24

Myönnetään, olen näiden tuotteiden kanssa todella jälkijunassa MUTTA kun vihdoin ja viimein ehdin hypistellä näitä kunnolla, ihastuin! Nimittäin Lumenen lanseeraamat, nestemäiset Invisible Illumination korostustuotteet ovat upeat, ensimmäisen kerran pullot nähtyäni ihastuin niiden kauniiseen ja erittäin kansainvälistä henkeä huokuvaan muotoiluun.

Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer valopisarat (  29,90 € / 15 ml ), aka tuttavallisemmin hehkutipat ovat nestemäinen, valoa tuova korostustuote. Tipat on tarkoitettu kasvojen korkeimpiin kohtiin tuomaan valoa, mutta niitä voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen hehkua tuomaan. Minulla on sävy Shimmering Dusk joka on huima helmenvaalea, kylmällä, jäisellä, jopa hopeaisella vivahteella.

Instant Glow Watercolor Blush poskipunapisaroissa ( 29,90 € / 15 ml ) on taas yksi, universaali sävy ( Universal shade ) joka on sekoitettu persikasta sekä roosasta. Molemmissa tuotteissa annostelu tapahtuu pipetin kautta, ja itsehän rakastan pipettejä! Niiden kanssa on jotenkin ihanan nörttimäistä truuttailla. Toki kaikkia tällainen pakkausmuoto ei puhuttele, osa kuluttajista voi kokea sen vaivalloisena. Tuotteissa on mukana lähdevettä, mutta myös suomalaista lakkaa joka c-vitamiinipitoisena kirkastaa ihoa sekä sävyäheijastavia väripigmenttejä. Tuoksu on mieto, raikas, kukkainen ja puhdas.

  kevätmeikki19kevätmeikki10 kevätmeikki4

Rakastuin valopisaroihin viimeistään silloin, kun keksin sekoittaa niitä meikkivoiteen kanssa. Koitankin suosia kevyitä ja oman ihon tekstuuria näkyville jättäviä meikkivoiteita, sillä rakastan keveyttä ja maltillista hehkua. Joudun käyttämään puuteria sillä muuten saan sanoa meikille hyvästit alta aikayksikön ja vaikka kuinka kehittyneitä puuterit ovatkaan, sammuttavat ne aina ihon omaa hehkua. Tällöin kannattaakin kaivaa esille valopisarat tai muu nestemäinen hohtotuote. Valopisaroiden nestemäinen koostumus sekoittuu hyvin meikkivoiteen kanssa ja antaa kaivattua lisähehkua. Juuri sellaista, jota kaipaa puuterin kanssa! Tässä meikissä sekoitin pisarat By Terryn Sheer Expert meikkivoiteen kanssa, joka on upea, kevyt ja aikuiselle iholle ihastuttavasti soveltuva meikkipohja. Viimeistelen meikin vielä tupsuttamalla valopisaroita poskipäille. Sanoisin valopisaroiden hohdon olevan maltillisen, se ei ole vielä liian överi mutta ei kuitenkaan huomaamaton. Tuote tuo valoa sekä kirkastaa.

Siinä missä valopisarat tuovat hehkua ja valoa, poskipunapisarat muotoilevat kasvoja ja sävy toden totta tuntuu erittäin imartelevalta sekä luonnolliselta. Meikkivoiteissa yksi universaali sävy ei todellakaan toimi vaan tuntuu enemmänkin kuluttajille ja meille eri värisille ihmisille kettuilulta, on poskipunalla suurempi mahdollisuus onnistua olemaan universaali. Mutta selväähän se on, että vaikka sävy teoriassa sopisikin kaikille, kehiin astuu mieltymykset. Universaalia kaikkia miellytävää sävyä ei ole olemassakaan. Poskipunapisarat levittyvät iholle kauniisti, ne on helppo häivyttää sormilla ja kun pitää annostelun maltillisena, välttyy överipunaukselta.

Ovatko nämä sinulle tuttuja?

6 kommenttia :

 1. Ihan uusia tuotteita minulle Kaikkihan tarvitsevat vähän hehkua ihoon, joten tästä kyllä innostuin :)

  VastaaPoista
 2. Et sä oo jälkijunassa näiden kanssa, en ole kokeillut näitä muuten kuin kädelle! :D Nestemäiset kuulto tuotteet toimii mun mielestä kanssa parhaiten meikkivoiteen seassa kuin yksinään käytettynä :)

  VastaaPoista
 3. Heh, mä taas haluan meikkipohjani olevan mahdollisimman matta :D Poskipunassa saa toki olla shimmeriä, samoin aurinkopuuterissa ja highlighteria käytän kasvojen korkeimmissa kohdissa ihan päivittäin. Vierastan kuitenkin ajatusta heleyttävästä meikkivoiteesta tai meikkipohjasta, jossa on kauttaaltaan pientä hehkua. Monilla se näyttää hyvältä ja usein myös hieman luonnollisemmalta, mutta toistaiseksi mä suosin mattaista meikkipohjaa :) Sen takia ei ole ihan mun juttuni tollaset meikkivoiteen joukkoon lisättävät hehkua tuovat korostustuotteet :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole munkaan juttu, mattaa, mattaa, mattaa kasvoille :D en mä osaa käyttää tälläisiä vaikka varmasti päteviä tuotteita ovatkin :)

  VastaaPoista
 5. Nämä valopisarat ovat ihan lempijuttuja Lumenelta ja näiden upeutta ei poista hih oman blogin Lumene stoorit.

  Ihanaa iltaa Salka <3

  VastaaPoista