In this Light

Kauneusblogi

Luku 849 - Edullinen anti-age -seerumi Koreasta

Klairs2


K-Beauty, eli korealainen kosmetiikka on pikkuhiljaa vienyt palan sydämestäni, varsinkin sen jälkeen kun olen löytänyt mahtavia tuotteita tältä saralta! Olin vähän jo luopua toivosta, sillä esimerkiksi Misshan ihonhoitotuotteiden suhteen minulla tapahtui sama kuin Lumenen kanssa, ihoni ei oikein tuntunut niistä tykkäävän. Ihoni kertoo sangen nopeasti, toimiiko jokin tuote vai ei. Ja se aiheuttaakin välillä pettymyksiä, sitä kun haluaisi tykätä jostain tuotteesta mutta kun se ei jostain mystisestä syystä sovellukaan iholle. Useimmiten ihoni reagoi sopimattomiin tuotteisiin näppylöimällä ja punoittamalla. Mutta miten ihoni reagoi Klairsin Midnight Blue Youth Activating Drop -tehoseerumiin ( 26,90 € /  20 ml )?

Klairs4

Midnight Blue Youth Activating Drop -tehoseerumi, jolle annoin tuttavallisemmin lempinimeksi smurffiseerumi on oikea anti-age -paukku! Se sisältää peptidejä, jotka mahdollisesti auttavat ikääntymisen merkkeihin stimuloimalla kollageenin tuotantoa sekä mahdollisesti kiinteyttämällä ihoa. Huomaatte varmaan, että suhtaudun tähän hienoisella varauksella. Seerumi on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, mutta myös herkälle iholle.

Inci: sh-Oligopeptide-1, sh-Polypeptide-1, Butylene Glycol, Vaccinium Angustifolium Blueberry) Fruit Extract, Sorbitan Sesquioleate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Guaiazulene, Ethylhexylglycerin, Adenosine

Klairs7

Syy, miksi kutsun seerumia smurffiseerumiksi on sen väri. Se on oikeasti sinistä! Väri ei kuitenkaan erotu kasvoilta. Sininen väri tulee kamomillaöljystä johdetusta raaka-aineesta guaiazulenesta. Sen sanotaan ehkäisevän tulehduksia sekä rauhoittavan ihoa. Seerumissa on myös mustikkauutetta, joka sekin rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Seerumin koostumus on hyvin vesimäistä, olen kokenut sen ehkä aavistuksen liian haastavaksi. Välillä tuntuu, että annostelussa apuna käyttämäni kämmenkuppi on saanut nauttia enemmän seerumin hyödyistä, kuin itse seerumin oikea kohde! Mutta on seerumia kasvoillekin päätynyt, tämä tuote muuten kului käytössäni sangen vikkelään. Seerumi on tuoksuton, enkä juurikaan aistinut raaka-aineiden tuoksuakaan tuotteessa. Seerumi on myöskin alkoholiton sekä parabeeniton.

Klairs6

Ihoni nautti seerumista, voiden seerumijaksolla hyvin! Oikeastaan olen koko talven ihmetellyt ihoa, joka ei edes pakkasillakaan ottanut nokkiinsa, mutta siitä lisää joku toinen kerta, tämä nimittäin liittyy sisäiseen kauneuteen. En huomannut seerumin sinällään napakoittavan ihoa tai vähentävän juonteita, mutta siihen varmaan tarvitaan intensiivistä yhtä jaksoista käyttöä. Omasta mielestäni tämän tyyliset tuotteet ovat parhaimmillaan ennalta ehkäisevinä tuotteina, jo syntyneitä ryppyjä ei kasvoilta pois kumiteta vaan niihin kannattaa suhtautua lempeästi ja armollisesti, niitä hellästi hoitaen.

Tilasin seerumin Bearelilta, seerumi on heillä ainakin toistaiseksi varastosta loppu. Aion hankkia tätä lisää, sillä edullinen hinta ja ikääntymisen merkkien ennalta ehkäiseminen, sekä omalla ihollani toimivuus ovat saaneet minut ihastumaan tuotteeseen!

Kenelle:

- Edullista seerumia etsivälle
- Ikääntymisen merkkejä ennalta ehkäisevälle

8 Kommentit

  1. Tää menee ehdottomasti itsellä jossain vaiheessa kokeiluun, mä vielä muistan kun tilasit tän ekaa keraa joulukalenterin kosmepostausta varten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten, mitä tykkäsit jos saat tätä jostain käsiisi :) Ja joo, ostokokemus oli aika spontaani ja hulvaton :D :D Ikimuistoinen, sanoisinko :)

      Poista
  2. Ihana väri :D. Mä olen ihan heikkona seerumeihin ja joku tälläinen erikoisempi väri on mulle helppo houkutin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä on sellaista indie-fiilistä, sininen väri on kaunis ja extraa verrattuna normaaleihin tuotteisiin :)

      Poista
  3. Smurffiseerumi kuulostaa hyvältä. Ei näitä minun otsaryppyjä saa kuin botoxilla ja kuvankäsittelyllä piiloon, joten niitä tosiaan kannattaa hoitaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi ihana, mulla pullo on loppunut mutta täytyy hankkia lisää ^_^ Ja niinhän se on, olemassa oleviin ryppyihin ei mikään auta saamaan niitä pois, joten kannattaakin suhatutua niihin lempeästi ja antaa parasta hoivaa sekä huoltoa kosteuttavien sekä suojaavien tuotteiden kanssa :)

      Poista
  4. Edullinen ja ikääntyvä - sanat, jotka kolahtavat minuun täysillä;) Kiitos vinkistä. Kuulostaa kivalta tuotteelta. Täytyypä tähyillä Bearelin suuntaan entistä aktiivisemmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva tuote ja aika edukaskin :) Täytyy toivoa, että saisivat tätä Bearelille lisää, muuten täytyy tilailla Ebaysta :P

      Poista

Lähetä kommentti

Follow