In this Light

Kauneusblogi

Luku 852 - Marc Jacobs Genius Gel Super-Charged Foundation RIP, olit suosikkimeikkivoiteeni!

Marc2

Kun aloitin postauksen kirjoittamisen, laitoin googleen hakusanaksi teille nyt kertomani meikkivoiteen nimen. Pöyristyin, kun en löytänytkään meikkivoidetta valmistajan, Marc Jacobsin sivuilta. Tiesin Marc Jacobs Beautyn valikoimiin tulleen uuden Shameless youthful-look 24-hour foundation spf 25 -meikkivoiteen, josta olen kiinnostunut ja jonka perään luonnollisesti haikailen. Mutta samalla Marc onkin mennyt uudistamaan valikoimaansa ja uuden meikkivoiteen tieltä joutui poistumaan tämä Genius Gel Super-Charged Foundation! Ja se jos mikä, harmittaa sillä tämä on minun tämän hetken ehdoton suosikkimeikkivoiteeni, se on vienyt sen tittelin By Terryltä. Mietin, onko minun järkevää tällaisesta poistuneesta meikkivoiteesta kertoakaan, mutta olkoon tämä jäähyväispostaus. Kauhulla odotan hetkeä, kun joudun pumppaamaan viimeiset rippeet pullosta mutta silloin saan hyvä syyn tutustua uuteen meikkivoiteeseen! Sillä meikkivoiteissa teknologia ottaa huimia harppauksia ja olihan tämä Genius Gel jo useamman vuoden vanha, jos oikein asian ymmärsin niin vuodelta 2013. Viidessä vuodessa ollaan menty huimasti eteenpäin!


Marc5

Marc Jacobs Beautyn tuotteita ei myydä Suomessa. Lähin jälleenmyyntipaikka taitaakin olla Tukholman Sephora. Tuotteita voi tilata mm. Harrodsin nettikaupastakin Suomeen, toimituskulut tosin taisivat olla aika huimat. Itse kiinnostuin meikkivoiteen alkoholittomuudesta sekä anti-age lupauksista. Geelimäisen meikkivoiteen koostumus on kimmoisa, geelimäinen mutta ei missään tapauksessa tuhti! Tämä on kuitenkin aika voidemainen. Mutta kun meikkivoidetta kokeilee esim, kämmenselälle, siinä huomaa tiettyä kimmoisuutta.


Marc6 Marc12

Meikkivoide on pakattu hurjan kauniiseen, lasiseen pulloon. En tiedä, voi olla että joudun säästämään pullon kosmetiikkamuseooni, muutaman hajuvesipullon kaveriksi ^_^ Meikkivoiteen tuoksu on muuten todella voimakas, sellainen parfymoitu mutta oma nenäni tuntui tottuvan, tai turtuvan tuoksuun nopeastikin.

marcmeikkiv2 Marcmeikkiv9v marcmeikkiv15v marcmeikkiv29v marcmeikkiv41v

Ensimmäisissä kuvissa kasvoni ovat ilman meikkivoidetta, kahdessa seuraavissa kuvissa kasvoilla on meikkivoide ja lopuissa kuvissa meikkivoide on puuteroitu sekä poskilla on poskipunaa.

En muuten alkuun tykännyt meikkivoiteesta ja kun ostin tämän Tukholman Sephorasta otin pienoisen riskin. Nimittäin, reissussa ihan aluksi menimme Sephoraan ja tulin siellä kokeilleeksi meikkivoidetta kämmenselälle. Korkea hinta, muistaakseni lähemmäs 50 € kruunuissa ei antanut minun tehdä heräteostosta vaan poistuimme liikkeestä. Tuijotin kuitenkin loppuajan kämmenselkää, ja jätin kutenkin välistä niin Tom Fordin huulipunat kuin Laura Mercierin puuterin. Sillä tiesin haluavani ostaa tämän Marcin meikkivoiteen! Välikahveilla googletin meikkivoiteen nopeasti ja arvostelut olivat vähän kahtiajakoiset. Päätin kuitenkin ottaa riskin.

Syy, miksi en alkuun oikein tykännyt meikkivoiteesta oli sen kasvoilla kesto. Mutta koska koostumus on kosteuttava sekä anti-age, ei se voi kovin mattaava ollakaan. Meikkivoide loihtii kasvoille raikkaan valoisuuden ja mitä parasta, koska koostumus on kimmoisa, tämä ei kerry juonteisiin! Esimerkiksi omalla silmänympärysihollani peitevoiteet tuppaavat karkaaman juonteisiin alta aikayksikön mutta Marcin meikkivoide ei tee niin. Voide ei myöskään jumahda huokosiin, eikä kasvojen kuiviin kohtiin. Esimerkiksi haastavan nenän, joka on toisinaan aika kuivakin, saan meikattua tämän meikkivoiteen kanssa niin, ettei meikkivoide tarraa kuiviin riekaleisiin ( tosin minulla on tänä talvena ollut vähän kuivia riekaleita, mutta en kuitenkaan ole niille immuuni ). Valitsin tarkoituksella aika vaalean keltapohjaisen sävyn 22 Bisque Light, joka kuitenkin tuo talvellakin eloa kasvoille. Meikkivoide ei hapetu ihollani.

Meikkivoiteessa on eräs asia, joka toisinaan häiritsee, nimittäin se rullaa joidenkin meikinpohjustusvoiteiden ja kasvorasvojen kanssa! Rullaus on kuitenkin aika minimaalistista ja no, vaikka se ärsyttää, meikkivoide lopulta asettuu kuitenkin kasvoille kauniisti ja tasaisesti. Meikkivoide on toiminut parhaiten Bobbin pohjustusvoiteen kanssa. Meikkivoiteen kestävyys onkin toinen asia, talvella ihon ollessa kuivempi se on kestänyt t-alueella paremmin. Nyt, kun kevät alkaa koittaa huomaan ihon alkavan kiiltää t-alueelta nopeammin. Mutta kuitenkin vaikuttaa siltä, että itse meikkivoide ei haihdu pois, se vaan alkaa kiiltää.

Se paras asia meikkivoiteessani, jonka takia annan pienen rullailun ja kiillon illan mittaan anteeksi, on tosiaankin se, miltä se näyttää kasvoilla! Kuvailisin meikkivoidetta puolipeittäväksi, sitä voi kerrostaa mutta itsehän rakastan mahdollisimman kevyttä kerrosta kasvoilla. Minusta ihon oma tekstuuri saa näkyä ja mitä enemmän ikää tulee mittariin, sitä armollisempaa pieni kiilto on. Se on mielestäni nuorentavampi, kuin mattaiset kasvot. Tottakai vaadin meikkivoiteelta ihon pienien virheiden häivyttämistä sekä ylipäänsä kasvojen värisävyn tasoittamista. Siihen Marcin kevyt ja luonnollinen meikkivoide pystyy! Marcin meikkivoide on myös tuntunut ihoa rauhoittavalta kosteuttavuuden ansiosta eikä se ole tukkinut ihoani.

Mutta tosiaankin, meikkivoidetta ei enää taida saada mistään. Mietinkin hankkisinko tuon Shameless-meikkivoiteen nyt hyppysiini, sillä vaikka Marcin meikkivoiteet jakavatkin käyttäjät joko vihaajiin tai ihailijoihin, niin itse kiinnostuin merkin meikkipohjista!

12 Kommentit

  1. Onpa harmi, että juuri se sun suosikkimeikkivoide on menty lopettamaan:( Luulisi, että siinä olisi ollut jonkinlaisen klassikon ainekset käsissä, mutta taitaa viisi vuotta olla jo pieni ikuisuus kosmetiikkatuotteiden elinkaaressa, että uutta on ehditty jo pukata markkinoille. Kimmmoisat meikkivoiteetkin on kyllä kullanarvoisia varsinkin ikääntyvälle iholle. Aika harva meikkivoide pysysy poissa juonteista tai on liiaksi korostamatta käyttäjänsä ikään;) Olen huomannut viime aikoina, että jos meikkivoide on oikeasti hyvä, se pysyy nättinä erityisesti nenäpielissä, eikä karkaile mihinkään, eikä tee nenän ympärille kaljua kaarta. Toivottavasti löydät vähintään yhtä hyvän meikkivoiteen tilalle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän lopetus oli tosiaankin harmi, kun koostumus oli hyvä ja passeli tuon kimmoisuuden takia. Täytyy toivoa Marcin uuden meikkivoiteen olevan tätä paremman 😄 Ja tosiaankin, meikkivoiteissa on hurjia eroja. Hyvä meikkivoide tosiaankin pysyy paremmin eikä laikuta ihoa 😊

      Poista
  2. Voi harmi tuon sun lemppari meikkivoiteen loppuminen. Tuo kuulostaa meikkivoiteelta, joka sopisi keveytensä puolesta minulle...jos siis käyttäisin meikkivoiteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaankin, mutta kiva on päästä kokeilemaan sitä uusinta meikkivoidetta jossain vaiheessa 😊 Tää on kiva, kevyt, kimmoisa mutta silti pigmenttinen 😊

      Poista
  3. Tämä postaus olisi kyllä saanut minut kokeilemaan, mikäli sitä saisi jostakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä jostain alehyllystä tätä voisi löytyä? Aion kokeilla sen Marcin uuden meikkivoiteen mielenkiinnolla 😊

      Poista
  4. Voi ei! Kosmetiikkamaailmassa kyllä on inhottavaa, kun juuri kun löydät jonkun kivan tuotteen niin se uudistuu tai valmistus lopetetaan :/ Onneksi toki valikoimaa on paljon, mutta taas joutuu käymään läpi testailut sitä täydellistä etsiessä. Voihan Marc Jacobs minkä teit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, mutta valmistajien on varmaan tuotava uutta tuotetta markkinoille kuluttajien mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Mä oletan sen uuden meikkivoiteen olevan tätä paremman niin en ihan täysin sydämistynyt ole 😄

      Poista
  5. Voih eih voi miksi tuo ei voi pysyä ja olla rullaamatta, sillä noin huikeaa valoisuutta ja hehkua hakemalla saa hakea. Lisäksi se ettei mene juonteisiin, se olisi täällä jo extraplussa. :) Mutta varmasti juurikin kun oppii tekniikan, niin ihan huippu, mutta ärsyttävää jo tuo, että on lopetettu, höh.

    Sydämellistä pääsiäisen jatkoa ihana Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tää onneksi kaikkien kanssa rullaa, esim.se Bobbin ihana pohjustusvoide toimii tän kans täydellisesti 😊 Aion kokeilla mielenkiinnolla sen Marcin uuden meikkivoiteen jossain vaiheessa. Sen on syytä olla tätä paremman 😄

      Aurinkoista kevätviikkoa ❤

      Poista
  6. Eih, toi on aina niin tuskallista. Tuskaa lisää vielä se jos on usein käytetty tuote. En vieläkään ole päässyt yli siitä että Max Factor lopetti varmaan 50 vuotta tuotannossa olleen Erace peitepuikkonsa, eikä niiltä ole tullut edes mitään vastaavaa tilalle. Käytän tuotetta joka meikissä, niin kyllä on paniikki, kun mietin mitä sitten kun noi viisi varastossa olevaa puikkoa on käytetty loppuun. Itken takuulla krokotiilin kyyneleitä sitten. SNIF.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ollut mun suosikki, vaikka onkin toisinaan rullannut mutta silloin on ollut vääränlaiset pohjatuotteet 🙈

      Mä muistan sun harmin tuosta MF puukosta. Ihme veti heiltä lopettaa toimiva tuote, olikohan syynä se että he kokivat kuluttajien pitävän puikkoja vanhanaikaisia?🤔 Vaikka mun mielestä sehän on klassikkokonsepti!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow