In this Light

Kauneusblogi

Luku 868 - Pikaisia kesämeikkikuulumisia

kesämeikki1 kesämeikki6 kesämeikki5

Osa postauksessa mainituista tuotteista saatu blogin kautta ( Inglot, Miss Beauty London )

Huh, se on nyt niin täysi kesä, kuin olla ja voi! Mutta en valita, nämä lämmöt ovat balsamia haavoille viileän viime kesän jälkeen. Ja mahtavaahan on se, että kohta koittaa kesäloma. Odotankin sitä innolla, sillä luvassa on kodin laittamista. Muutama seinä kaipaa väriä, vihdoin ja viimein olen saanut kuunneltua tarpeeksi kotiamme, niin alkavat väritkin hahmottua. Lisäksi joudun varmaan vaihtamaan kovan onnen vaatekaappini paikkaa, sillä nyt väliovi on toisinaan ärsyttävästi tiellä. Eli vinkkinä, jos sinulla on koko seinän levyinen vaatekaappi sijoita siihen oven viereen sellainen kaappiosasto, mitä ei joka päivä välttämättä availla.

Lämpö ja aurinko aiheuttavat omat haasteensa ihonhoidolle ja meikille, sillä meikkiin joutuu hakemaan kestävyyttä erilaisilla nikseillä. Joskus sopivia yhdistelmiä joutuu hakemaan. Oma luottomeikkipohjani kesäksi on Jane Iredalen puristepuuteri, joka toimii oikeastaan minkä tahansa kosteusvoiteen sekä pohjustajan kanssa. Jane Iredalen puristepuuteri levittyy todella kauniisti, jättää luonnollisen mutta tarvittaessa peittävämmänkin pinnan sekä sisältää aurinkosuojakertoimen 20! Tottakai levitän aina meikin alle suojakertoimen sisältävän tuotteen, mutta on mukavaa että itse meikkipohjassakin on suojakerroin.

Tulin ostaneeksi Acon kehutun aurinkovoiteen, Aco SunFace Fluid Mattifying SPF 50:n ja muutaman päivän käytön jälkeen olen alustavasti ihastunut! Tuote ei asetu kasvoille täysin mattaisesti, mutta on toiminut ainakin tämän Iredalen meikkipohjan kanssa hyvin yksiin. Kasvot eivät ole palaneet, vaikka olenkin viettänyt reippaasti aikaa ulkosalla. Palaan kuitenkin tähän tuotteeseen tarkemmin, mutta en malttanut olla fiilistelemättä tuotetta jo nyt!

Vaikka Jane Iredalen puristepohja on puuterinen, kiinnitän sen irtopuuterilla. Olen viime aikoina testaillut Miss Beauty Londonin Loose Powder irtopuuteria, joka on mielestäni oiva "dupe" NYXin kehutulle HD-puuterille. Siinä missä NYXin puuteri maksaa 11,90 € ( 6 g ), on Miss Beauty Londonin hinta 4,98 € ( 8g ). Molemmat puuterit perustuvat silikaan, se on NYXin ainoa raaka-aine mutta Miss Beauty Londonissa on muutamaa muutakin raaka-ainetta mukana. Minun olisi tarkoitus jossain vaiheessa kertoa omat Miss Beauty London suosikit, mutta voin paljastaa tämän puuterin löytyvän siltä listalta.

Kaivoin pitkästä aikaa esille luomivärit ja päätinkin tarttua Miss Beauty Londonin luomivärinelikkoon, josta löytyy kauniit kullan ja ruskean sävyt. Rajasin yläluomen tumman ruskealla meikkikynällä. Tällainen silmämeikki on niin minua, viihdyn parhaiten luonnollisissa sävyissä!

Siinä missä silmämeikki on useimmiten hillitty, rakastan leikitellä poskipunilla! Useimmiten käytänkin meikissä kahta, ellen jopa kolmea eri poskipunasävyä. Tähän meikkiin sudin Sigman Aura Powderia heleässä vaaleanpunaisessa sävyssä koko poskelle, poskipään omenakohtaan tupsautin Zuiin Peach luomuposkipunaa. Peach on yksi kauneimmista persikkaisista poskipunista! Poskipäille sipaisin mitäpä muuta, kuin Jennifer Lopezin Inglotille suunnittelemaa korostuspuuteria. Se on täydellinen tuote kesään!

Halusin pitää huulimeikin neutraalina, sillä olin menossa mukavassa seurassa kahville. Olen huomannut, että ruokatreffeille kannattaa valita jokin helppo huulimeikkituote, joka kuluu kauniisti. Vaikka rakastankin punaisia huulipunia, en välttämättä valitsisi sellaista huulilleni ensitreffeille, jotka ollaan sovittu ruokaravintolaan. Huulikiillot ovatkin nyt trendikäs valinta, ja ne kuluvat huulilta huomaamattomasti. Calvin Kleinin hempeä vaaleanpunainen kiilto on vanha kuin mikä mutta sävyltään niin kaunis! Olen yrittänyt etsiä tälle korvaajaa, mutta en ole toistaiseksi löytänyt. Huulikiillossa on kuitenkin tiettyä hologrammimaisuutta, joka on puuttunut muista tuotteista. Ehkä löydän jossain vaiheessa tälle korvaavan tuotteen.

Millainen on sinun kesämeikkisi? Onko sinulla tänä kesänä lomaa?

11 Kommentit

  1. Kiva, että sinäkin olet pitänyt tuosta Acon aurinkovoiteesta. Itselläni on jo toinen purkki alkamassa, vaikka ostin ensimmäisenkin vasta tänä kesänä (eikös tämä jo ilmiselvä kesä ole!). Joko aurinko tai onnistunut ihonhoito on tehnyt ihostani poikkeuksellisen siistin näköisen, joten olen uskaltanut skipata kunnon meikkivoiteet kokonaan. Acon aurinkovoiteen päälle menee vain kevyesti sävytettyä väriseerumia (Lumenea tai La roche poseyn aurinkovoidenestettä), hiukan peitevoidetta ja puuteria. Kaikki virheet ei tällä peity, mutta mitäs pienistä! Pitääpä laittaa korvan taakse tuo Iredalen puuteri. Se voisi sopia tähän lookiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahon aurinkovoide on ihan huippu! Mäkin olen ihmetellyt, mistä tuulee kun omakin iho on ollut poikkeuksellisen hyvässä kuosissa ( kenties karkittomalla ja jäätelöttömällä toukokuulle on näppinsä pelissä 😉 )ja koska muutenkin fanitan kevyttä pohjameikkiä, olisin voinut lähteä ihan hyvin kylille ilman mitään mineraalimeikkiä jne. 😀 Sun meikkityylisi kuulostaa just siltä, mitä itse rakastan ja täytyy käydä tsekkaamassa tuo LRP:n aurinkovoideneste 😊 Iredalen puuteri on ihana, jos tykkäät kevyestä meikistä niin se on silloin sun juttu. Mä levitän sen isolla, löysällä puuterisiveltimellä. Se on mun mielestä paras väline, kun saa kevyttä jälkeä eikä mineraalipuuteri kökköönny ihohuokosiin ( mitä jotkut mineraalipuuterit tekevät, ja tiiviit siveltimet ). Kivaa kesän jatkoa sinulle ja kyllä, kesä on täällä 😊

      Poista
  2. Oli pakko tulla kommentoimaan, että JESTAS sun iho näyttää HYVÄLTÄ!! <3
    Ja siis ACOn toi aurinkosuoja kasvoille on aivan huippu, onneks löyty eilen vielä tarjouksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho on voinut nyt poikkeuksellisen hyvin, liekö suurin syy karkittomassa toukokuussa 😂 Mutta melkein on voinut skipata meikkivoiteen tyystin! Acon voide on tosiaankin huippu, aion ehdottomasti kertoa siitä vielä tarkemmin 😊

      Poista
  3. Minulla on 4 viikon loma heinäkuussa. Oma meikkini on simppeli, aurinkosuojaa, silmien aluset vaaleammiksi, aurinkopuuteria ja poskipunaa, ripsaria ja joskus rajaukset. Aika luonnollisella lookilla ollaan täälläkin liikenteessä. Sinun meikkisi on kauniin heleä ja sopii ihanasti sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma on ihanaa, ja kohta se koittaakin meillä molemmilla 😊 Luonnollinen meikki on ihana ja sopii mahtavasti arkeen 😊 Kesällä varsinkin on kiva keventää meikkiä entisestään.

      Poista
  4. Sulla on aina niin kaunis ja freshin näköinen meikki!

    VastaaPoista
  5. Kaunis meikki ♥ Hauska sattuma meidän aurinkovoide :) Mulla on lomaa vain viikko ja toinen syksyllä, mutta otan ilon irti viikonlopuista :) Mä meikkaan kesällä tosi kevyesti, kulmat ja huulikiiltoa ihan arkena, jos oikein hurjasksi heittäydyn niin laitan rajaukset ;) Ripsienpidennykset jeesaa sen verran ettei välttis tarvii silmämeikkiä.

    VastaaPoista
  6. En kestä miten ihana look tuosta huulikiillosta tulee, täydellinen. <3 Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
  7. I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You. 바카라사이트

    VastaaPoista
  8. Your article looks really adorable, here’s a site link i dropped for you which you may like. 토토

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow