In this Light

Kauneusblogi

Luku 869 - Edullinen ja hyvä, H&M silmämeikinpohjustaja

HMprimer2

Edit 15.06.2018: Tuotetta on saatavilla H&M:n nettikaupasta! ( linkki ei ole mainoslinkki )

Tajusin, että edellisestä edullinen ja hyvä -postauksesta on niin kauan aikaa, että olisi syytä jatkaa postaussarjaa, sillä minulla olisi tässä kategoriassa esiteltävää! Vaikka makuni onkin enemmän kallellaan vähän kalliimpaan kosmetiikkaan, rakastan tehdä budjettilöytöjä. Kukkaro kiittää, kun aivan kaikki ei ole ökyhintaista ja omaan asuntoon säästäessä pihistelinkin urakalla. Pihistely on tosin sellainen asia, että se jää helposti päälle. Teen hintavertailua ja kyttään tarjouksia, saatan oikeasti uhrata tähän useammankin päivän. Esimerkiksi hankin tässä taannoin varastoon hyllyt, ja niiden suhteen vaivannäkö kannatti ja teinkin edullisen löydön, johon vieläpä sai kotiinkuljetuksen kaupan päälle! Toisaalta jos tiedän haluavani jotain oikeasti, en silloin mieti mitä se maksaa. Näitä haluamisia on onneksi aika vähän ja säästäväisestä luonteestani johtuen voinkin aina välillä hyvällä omallatunnolla ostaa jotain kalliimpaa. En tiedä, kiinnostaisiko teitä lukea aiheesta enemmän?

Mutta joka tapauksessa edullinen ja hyvä -postaussarjassa on tällä kertaa löydetty huippu silmämeikinpohjustusvoide! Okei, sanon heti ensi alkuun, pääsen silmämeikinpohjustajien kanssa helpolla. Minulla tuntuu toimivan lähes pohjustaja kuin pohjustaja. Joten jos sinulla on hankaluuksia silmämeikinpohjustajien kanssa, en valitettavasti voi luvata tämän tuotteen toimivuutta juuri sinulla. Mutta minulla se toimii, ja en näe syytä miksi ostaisin monta kertaa kalliimman tuotteen, kun saan toimivan edulliseen hintaan.

  HMprimer6


H&M Eye Fidelity Primer -silmämeikinpohjustusvoide ( 6,99 € / 5 ml ) on todella loistava silmämeikkiä pohjustaja tuote! Nyt en valitettavasti ole varma, onko voide enää H&M:n valikoimissa, sillä se näytti olevan loppuunmyyty. H&M:n kosmetiikkatuotteissa on ollut mainioita yllättäjätuotteita, sillä oikeastaan kaikki kokeilemani tuotteet ovat olleet hyviä. Käytän luomiväriä harvoin, joten silmämeikinpohjustaja onkin tuote, jonka suhteen minulla ei ole sitä suurinta intohimoa. Haluan päästä tämän tuotekategorian suhteen edullisesti! Ja kun ne omat silmäni ovat aika helpot, eivätkä tarvitse suurempia kikkoja. Toki sen tiedän, että ilman pohjustajaa en voi luomivärejä käyttää, joku roti nyt sentään!

Osa ihmisistä levittää luomivärit suoraan luomelle mutta lämpimästi suosittelen pohjustajaa, sillä se kiinnittää luomivärin paikoilleen eikä vaivalla tehty silmämeikki löydy ainakaan ihan heti luomivakoon kasautuneena! Kun itse ensimmäisen kerran kokeilin silmämeikinpohjustajaa se avasi aivan uuden oven meikkimaailmaan. Ensimmäistä kertaa eläessäni luomivärit säilyivät kauniisti paikoillaan.

Parhaimmat pohjustajat ovat lisäksi sellaisia, että ne tasoittavat luomien sävyä ja freesaavat ilmettä. Et siis välttämättä tarvitse sen ylle enää meikkiä, vaan pohjustaja loihtii kauniin "meikittömän meikin". Osaa pohjustajista voi käyttää myös alaluomella, kevyenä peitevoiteena tai sitten ihan vaan kiinnittämään peitevoide paikoilleen.

  HMprimer8

H&M:n pohjustaja on sävytettyä, joten se toimii sekä kevyenä peiteaineena ja luomien mahdollista kirjavuutta tasoittavana tuotteena todella hyvin! Pohjustaja on helppo taputella paikoilleen, se jättää aavistuksen nahkean pinnan jolle on helppo levittää luomivärit. Jos levitän perinteisiä, puuterimaisia luomivärejä levitän ne heti sellaisenaan luomelle. Voidemaisten luomivärien kanssa riippuu aivan käyttämästäni luomiväristä, puuteroinko pohjustajan. Esimerkiksi By Terryn voidemaiset luomivärit lähtevät leviämään luomivakoon oli alla mikä tahansa pohjustaja. Mutta jos puuteroin pohjustajan ja levitän By Terryn voidemaisen luomivärin vasta sitten, se pysyy hyvin paikoillaan!

H&M:n silmämeikinpohjustaja on sopinut herkille silmilleni hyvin ja tosiaankin, omissa silmissäni se tekee sen minkä pitääkin, eli antaa silmämeikille kestävyyttä. Luomivärit levittyvät hyvin pohjustajan ylle ja värit näyttäytyvät intentiivisemmin. Jos vain satut tämän H&M:n liikkeestä bongaamaan, kannattaa napata tämä ainakin kokeiluun!

Millaiset kriteerit sinulla on silmämeikinpohjustajien suhteen? Onko sinulla helpot luomet, vai joudutko kikkailemaan?

22 Kommentit

  1. Vaikeat luomet on, käytän pohjustajaa sekä voidemaista luomiväriä päällä. Kesällä tämäkään yhdistelmä ei pidä mutta ei se haittaa :D meikkikään ei naamassa pysy hikisäällä hyvänä, mutta pääsia että on kesä ja ihanat ilmat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistankin, että sulla on haastavat luomet 😀 Jännä juttu, miten jotkut pääsee helpolla ja jotkut taas ei, mutta veikkaan silmän muodon vaikuttavan osaltaan silmämeikin pysyvyyteen.

      Ja nyt ei tosiaankaan tohdi välittää meikin kestävyydestä, täytyy nyt nauttia kun vielä näitä ihania ilmoja on 😍

      Poista
  2. Pärjäsin tosi pitkään kokonaan ilman, mutta sen jälkeen tulikin rankkua, eli nykyään mulla ei toimi mikään muu kuin UDEPP. Haluaisin kokeilla Wettistä, jota moni kehuu, mutta sen saatavuus on olevinaan jotenkin hankala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, luulen että sama kohtalo mullakin edessä..UD:n pohjustaja hankkimista olen miettinyt, kokeilen sen jossain vaiheessa ihan sivistyksen takia 😀 Eettisiin kiinnostaa, mutta huono saatavuus tekee mulla sen, etten vaan muista ostaa 😁

      Poista
  3. Kuulostaapa hyvältä! Mullakin tosin toimii kyllä aika pitkälti mikä tahansa pohjustaja, kun luomet ei rasvoitu päivän aikana oikeastaan lainkaan. UDEPP on mun suosikkini, mutta tykkään myös Lumenen primerista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saamme huokaista helpotuksesta, kun pääsemme helpolla 😀 UD on mulla ostoshaaveilulistalla. Mä oon kokeillut ainakin Lumenen vanhaa pohjustajaa ja se oli muistikuvieni mukaan oikein kelvollinen 😊

      Poista
  4. Kiitos vinkistä♥ Täytyykin kurkata löytyiskö tätä vielä...mulla on helpot luomet kun muistan ne pohjustaa;) Muutoin luomarit löytyy luovivaosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ❤ Täytyy toivoa, ettei tää olisi lopetettu, on nimittäin sen verran hyvä löytö 😍 Ja pohjustaja on se viimeinen piste iin päälle silmämeikissä ☺

      Poista
  5. Minä taidan olla aika helppo luominen :) Juhlameikin alle käytän pohjustajaa varsinkin luomille, koska haluan, että luomiväri ja rajaus pysyvät hyvinä pitkään. Minusta on aina kiva lukea näistä budjettilöydöistä.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoluomisuus helpottaa tosi paljon meikkielämää 😊 Ja kiva kuulla, että budjettilöydöt kiinnostavat 😊 Ihanaa ja juhlavaa viikkoa sinulle 😘

      Poista
  6. Mulla on todella hankalat silmät, joten tätä vois kyllä kokeilla. Kaikki mitä nyt käytän ja on lemppareita on tilattava Suomen ulkopuolelta, joten tällainen helpommin saatavilla oleva voisi olla kiva, jos se vaan toimisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en ihan uskalla luvata toimisiko tää sulla! Mitkä on muuten sun nyt käyttämät pohjustajat? Millähän toimii tyyliin peitevoidekin pohjustajana, eli taidan päästä vähän liian helpolla, mutta olen huomannut pohjustajissa silti eroja. Ihan kaikki ei toimi mullakaan 😂

      Poista
  7. Having read this I thought it was very enlightening. I appreciate you taking the time and energy to put this informative article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

    출장마사지

    VastaaPoista
  8. I will pass this blog to many people. Definitely a good blog is very good. Thank you for sharing. 토토

    VastaaPoista
  9. You completely match our expectation and the variety of our information
    온라인경마
    경마사이트

    VastaaPoista
  10. I’m writing on this topic these days, , but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts. 바카라

    VastaaPoista
  11. Many thanks for the article, I have a lot of spray lining knowledge but always learn something new. Keep up the good work and thank you again. 사설토토

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow