In this Light

Kauneusblogi

Luku 10.

29.3


29.6


29.7En tiedä, kuinka normaalia on pitää tätä aikaa vuodesta parhaana. Mutta minä pidän. Rakastan lehdistä paljaana olevia puita, jotka luovat synkän, melkein ahdistavan silhuetin samettisen sepianvärisenä hohkavaa taivasta vasten. Rakastan maata vasten ruskeana nuokkuvia kasveja sekä lehtiä, kaikki on kauneimmillaan tavalla, jonka romanttiseen synkistelyyn taipuvainen ihminen ymmärtää. Karua, mutta kaunista. Surullista, mutta silti toiveikasta. Ehkä olen imenyt vaikutteita liiaksi Twin Peaksista, ehkä olen kuunnellut liikaa Curea, ehkä lähestyvä syntymäpäivä saa minut joka vuosi heräämään tähän karun kauniiseen vuodenaikaan. Ehkä, tai sitten olen vaan syntynyt tällaiseksi.

Fiilistely on parasta silloin, kun on fiiliksen mukaiset vaatteet. Entisen blogin puolella koin herätyksen midihelmojen suhteen, vaikka omistankin upean midimittaisen hameen, en pistänyt pahitteeksi villaisen midimekon löytymistä. Se on juuri sellainen, millaiseksi sen kuvittelinkin, ja mitä parasta, löysin sen kirppikseltä! Nyt syksy tuntuu vielä entistä kauniimmalta, kun sen voi viettää ihanassa villamekossa.

10 Kommentit

 1. Varustelekalook :D Mustakin syksy on parhain! Oon tänään syöny suklaata, lukenut jännäriä päivän ja nyt on vielä mustikkapiirakka uunissa illan leffaa varten. Kaunis elämä alkaa ihan just!

  VastaaPoista
 2. No sopis tuo sinnekin :D Tykkään, kuinka mekko näyttääkin maihareihin sekä baskeriin yhdistettynä kovin militantilta, mutta myöskin aika gangsterilta :D

  Ja sitä se on, kun ei vaan jää surkuttelemaan, löytää syksystä ihania puolia :) Ja kuten kirjoitit, just tuollainen rento meininki sopii syksyyn niin hyvin, on ihanaa käpertyä vilttiin ja lukea, katsella leffaa tms., ja mahdollisesti syödä jotain todella hyvää, jos ulkona oleva ilma ei jostain syystä houkuta ulos :)

  VastaaPoista
 3. Jumaleissön sanon minä, kun olin unohtanut painaa seuraa-painiketta Bloglovinissa ja ihmettelin, miksi en oo nähnyt sun uusimpia postauksia! Kamalaa D: Mutta asia on nyt korjattu.

  Mahtavaa, kostean sammaleista syystunnelmaa näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 4. (mulla kävi samoin kuin bubblella ja pari ensimmäistä postausta oli lukematta, mutta olipa sitten kerralla paljon hyvää luettavaa :D)

  Ensimmäinen kappale olisi voinut tulla kuin mun suusta. Mahtavaa! Tiedätkö kuinka usein saa kuulla vaan harmituksia siitä kun on niin pimeää ja rumaa... itsehän rakastan rouheata kauneutta (tosin myös sellaista perinteistäkin kauneutta -kukkasia ja sellaista :D)

  VastaaPoista
 5. Mii veri mats laik the mekko!!

  Ja tosta rujosta kauneudesta; mä ihailin jo alkusyksyllä kehää pitkin ajellessa niitä mahtipontisen rujoja ja samalla ihanan graafisia voimalinjoja jotka törrötti keskellä ruskavärien loistoa... Niin kaunista!
  Ja yhtenä aamuna oli paksu sumu jonka mustavalkoisuudesta pisti esiin ne samaiset pylväät ja autojen punaisten perävalopilkkujen kuvioinnit.
  Mua NIIN paljon harmitti ettei ollut mahdollisuutta jäädä sitä kameralla ikuistelemaan.

  Tähän aikaa vuodesta tienpientareiden värimaailma on jotain aivan mahtavaa muuten, suorastaan sääliksi käy ihmisiä, jotka luulee, että ne on vaan ankeita tai harmaita tai sekä-että!

  VastaaPoista
 6. Ihana Lotta Svärd -look. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. oho. olen koko tän viikon miettinyt, että onkohan suomessa ketään jonka lempikuukausi olisi marraskuu.
  koska mä niin kaipaan jotain joka voisi kertoa mulle syitä pitää tästä vuodenajasta. edelliset syyt on jo käytetty loppuun (ja niitä muuten oli jo ennestäänkin vähän).

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia, kivat helmat :) Mä katselen joka päivä kaupungilla, että hitsi täällä on rumaa ja ankeeta, tallantuneita ruskeita lehtiä ankeilla asvalteilla, mutta puiston kohdalla katselen, että ompas puut kauniita ja luonto ihanan kuollut. Joo, joihinkin paikkoihin ankeus sopii.

  VastaaPoista
 9. Bubble: Ei se mitään, joskus on mullekin noin käynyt :) Ja kiitos, kostean sammaleinen tunnelma on vaan <3!

  J: Mä oon sitä mieltä, että joka vuodenajasta löytyy hyviä puolia, mutta lokakuun loppu, marraskuun alku on kyllä aivan liian aliarvostettua! Mutta joo, itselleni riittää tasan se, että olen edes itse fiiliksissäni ko. ajasta, ja ymmärtänyt ajankohdan kauneuden :)

  Prefecta: Se on muuten tosi harmi, jos ei ehdi/tajua ottaa kuvaa jostain aivan mielettömästä ilmiöstä :( Pari kesää sitten harmittelin niin jälkikäteen, kun emme pysähtyneet ottamaan yhdestä todella upeasta maisemasta kuvaa!

  Mä taas itse olen sitä mieltä, että mulle riittää se, että edes minä itse olen sitä mieltä, että tämä aika vuodesta on sitä kauneinta. Muut tykätköön, mistä tykätköön, nää on kuitenkin niin makukysymyksiä :)

  VastaaPoista
 10. Katri: Kiitos :) Ja Lotat kiehtoo muuten mua suunnattomasti, sekä sellainen tietynlainen moderni lotta-look :)

  Jenni N/S: Hih, no tässä tuli muutamia syitä :D Ja uskon, etten nyt ihan ainoa ihminen ole, kyllä meitä marraskuun fanittajia löytyy aivan varmasti :)

  Ulrika: Kiitos :) Niin se on, joihinkin paikkoihin ankeus sopii enemmän kuin hyvin! Mä taas itse olen sitä mieltä, että ankeus sopii kaikkialle, sopivina annoksina :) Kauniin kesän ja syksyn jälkeen on ankeus kaunista vaihtelua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow