In this Light

Kauneusblogi

Luku 9.

Minä rakastan 60-luvun soundia. Siinä on jotain vaan niin mahtipontista, mutta silti kepeää. Suloista, mutta samalla jotain nyrjähtänyttä. Vaikka tykkäänkin paljon 60-luvun alkuperäistä soundeista, pidän silti parhaimpina tässä ja lähi hetkessä syntyneitä sointuja, joissa kuuluvat vaikutteet tuolta vuosikymmeneltä, kuten esimerkiksi yhtyeillä Peter Bjorn and John sekä Raveonettes. Voitte siis vain kuvitella, kuinka riemuissani olinkaan löydettyäni yhtyeen nimeltään Best Coast!

Raflaavat kitarat, 60-luvun kepeä soundi sekä rakkaudesta-epätoivoisesta ja katkeran suloisesta sellaisesta kertovat sanoitukset ovat tae, etten voi yhtyettä vastustaa. Yllättävää kyllä ainakin itse löydän yhtyeen soundista myös jotain 90-lukulaista, aavistuksen grungehtavaa otetta. Jokatapauksessa mainio yhtye, ei ehkä se maailmaa järisyttävin, mutta silti rakastettavissa oleva!
4 Kommentit

 1. ekabiisin alusta tulee vähä mieleen weezer

  VastaaPoista
 2. Tää on silleen vähän tuttu, mutta täytyy kuunnella vähän lisempi :)

  VastaaPoista
 3. Elsa: Mun täytyy kyllä tunnustaa, etten ole Weezeriä hirveästi kuunnellut :D Mutta jotain ysäriä tuossa soundissa on, hyvällä tavalla siis :)

  J: Olin huomaavinani joskus, että säkin taidat ko. yhtyeestä tykkäillä, mullekin tää on aika tuore tuttavuus :) Hyvää musiikkia jokatapauksessa!

  Peps: Tästä on vaikea olla tykkäämättä, jos samantyylinen musiikki iskee noin muutenkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow