In this Light

Kauneusblogi

Luku 8.

26.3


Kahdeksan syytä, miksi aiemmin julkaistu asu on oikeutettu uudelleen julkaistavaksi.

1. Puuvillasamettinen musta minihame, musta-valkoinen raitapaita sekä herkkä nudepersikkainen neulenuttu kuulostavat yhdistelmältä, joka ei toimisi, mutta yllättäen kun ensimmäisen kerran vahingossa yhdistät vaatteet toisiinsa, ihastut ikihyviksi niiden yhdistelmään.

2. Niin, asu on yksinkertaisesti parhautta, rakastat sen boheemia pohjavirettä, joka ammentaa vaikutteita 40-luvun jämptistä sekä ryhdikkäästä mutta herkästä tyylistä.

3. Olet asun myötä ymmärtänyt, kuinka uusilla vaatteilla saa luotua yllättävänkin vanhahtavan näköistä ulosantia.

4. Mutta asun uudet vaatteet ovat kaikki aikoinaan löydetty kirppiksiltä, uusi on uusi vanha!

5. Olet huomannut, että asusta on muodostunut sinulle eräs luontevimmista asuista.

6. Luonteva asu on sangen luontevaa pukea ylleen silloin, kun aikaa kotoa uloslähtemiseen on vain puoli tuntia. Aikaa olisi toki ollut enemmänkin, jos kellon olisi annettu herättää aiemmin. Kahden tunnin yöunien jälkeen kello olisi kyllä saanut olla herättämättä lainkaan.

7. Luonteva asu on hyvä vaihtoehto myös sellaisena päivänä, jolloin pelkäät maanantain saapuvan uudelleen, valeasuun pukeutuneena, huolimatta juuri siitä että eilinen oli maanantai kaikista valeasuista riisuutuneena.

8. Ja yksinkertaisesti, tykkäät asusta niin paljon, että voisit pukeutua siihen vuoden jokaisena päivänä, sillä se on vaan henkilökohtaista loistavuutta, ei laiskuutta ( ainakin jos minulta kysytään, kröhm).

3 Kommentit

  1. Ranskatarta ja rokkia juuri täydellisessä suhteessa! Ehdotan, että yhdistät tuohon ulos lähtiessä punaisen villabaskerin.

    VastaaPoista
  2. Prefecta: Punainen baskeri sopisi kyllä joo, muttei mulle :D Ja sama koskee kaikkia muitakin kirkkaita värejä, en vaan voi sille mitään, mutku ne huutaa mun korvaan päätä särkevällä tavalla :D

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow