In this Light

Kauneusblogi

Luku 7.

22.5

Minun on heti ensi alkuun tehtävä eräs asia selväksi. En ole pitsin ylin ystävä. Pitsi on kaunista, mutta en ole päässyt sen syvimmän olemuksen kanssa sinuiksi. Koen oloni pitseissä liian hienoksi, liian vampiksi, liian pin-upiksi, liian gootiksi, liian..kaikeksi, mitä en halua tyylini viestittävän. Hienoudessa, pin-upissa sekä gooteissa ei ole mitään vikaa, päinvastoin miellän itseni jollain tavalla henkisesti gootiksi, mutta en vain omassa tyylissäni allekirjoita kyseisiä ominaisuuksia.

Mutta kukkamekon jälkeen koitti toinen mullistava päivä, pukeuduin pitsimekkoon, sekin on itsetehty, kuten kukkamekko. Kun löytää täydellisen asian, sen hankkimista ei kannata jättää väliin, näin kävi kohdallani kun löysin minulle sopivan pitsikankaan. Tykkään pitsikuosin pitsimäisyydettömyydestä ja sen vanhahtavasta, alusvaatemaisesta otteesta. Tässäkin kankaassa väri oli kuin minulle tehty, hullu olisin ollut jos en sitä olisi hankkinut. Vaati vain puoli vuotta, että sain tehtyä siitä vaatteen, ja sekin oli jäädä tekemättä, sillä olin keksinyt jemmata kankaan vähän liiankin hyvään säilytyspaikkaan. Pelästyin, olinko onnistunut heittämään sen roskikseen siivotessani, mutta onneksi, onneksi löysin sen lymyämästä kudinpuikkojen sekä muutaman lankakerän sangen ankeasta seurasta.

Myönnän, että vuosi sitten kangas olisi jäänyt ostamatta. Silloin se olisi ollut liian tyttömäinen. Mutta olen oivaltanut ja monta kertaa aiemminkin hehkuttanut, että saan tyttömäiset toimimaan, kun yhdistän niihin rohkeasti jotain miesmäistä. Kulunutta ja kliseistä ja aivan liian helppoa, mutta juuri siksi parasta. Kiitos päätökseni leikata hiukset lyhyiksi, tyttömäiset elementit eivät näytä ylläni liian hempeiltä! Kengiksi kun vielä valitsee ronskit mieskengät, voin olla varma siitä, etten ole kaatanut purkillista siirappia ylleni, vaan näytän itseltäni-siirapin kun nautin mieluiten yhteyksissä, jotka liittyvät ruokaan.


22.2


Loppuun vielä kuva, josta selviää, etten ihan pelkällä pitsihepeneellä ollut liikenteessä ja se, etten omista täydellisesti ylhäällä pysyviä saappaita. Miltähän näyttäisivät sukkanauhat saappaita ylhäällä pitämässä?

15 Kommentit

 1. Tuo oli kyllä nätti! Minen niin itse pitseistä piittaa, liian hienoa.

  VastaaPoista
 2. Elsa: Kiitos! Mä olen näemmä joutunut toteamaan, että kaikille kyllä löytyy vaihtoehto niistä itselle ei niin mielekkäistäkin asioista, mikä on ollut omituista, mutta silmiä avaavaa huomata :)

  VastaaPoista
 3. mie oon ihan ultimaattinen pitsifanaatikko, vaikken sitä itsekkään hirveästi omista, tykkään vaan ihan hirveästi sen ulkonäöstä.
  Ja hyvältä se helkutin hyvältä se näyttää sunkin päällä ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on pitsiin vähän samanlaisia fiiliksiä kuin sullakin, siksi yksi pitsipaitani on päätynyt päälleni vain kerran ja yksi ei lainkaan. Ja enhän edes ole tyttömäisen pukeutumisen vastaanpuhujakaan. Mutta pitsiin puketuminen vaatii vaan jonkinlaisen fiiliksen kai sitten. Ja ehdottomasti yhdistämisen johonkin maskuliinisempaan esimerkiksi farkkupaitaan!

  Tuo pitsimekko näyttää hyvältä sulla!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava pitsimekko! Ja tuo toinen kuva on hienoimpia mitä olen pitkään aikaan nähnyt! vau.

  VastaaPoista
 6. Iiiihana! Ja sopii muuten tuohon sun blondi-luukkiin aivan erinomaisen hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Upea mekko!:p Mä voisin haluta tommosen mustana (unohdetaan kokonaan se, ettei mekko näyttäis mun päälläni yhtään noin hyvältä, hmph...).

  VastaaPoista
 8. Tuohan on tosi yksinkertainen ja kaunis. Kelpuuttaisin itsellenikin :)

  VastaaPoista
 9. Ai onko noissa saappaissa joku vika?
  No ONNEKSI ne oli myyty loppuun ennen kun ehdin apajille :P

  VastaaPoista
 10. Minkälainen on henkinen gootismi?

  Musta tuntuu että saappaat sukkanauhojen kanssa ois tosi kuumat. Mut voi olla et ne ois just liikaa kaikkea, mitä et halua tyylilläs viestittää :D

  VastaaPoista
 11. Norppis: Pitsissä on kyllä jotain kiehtovaa ja kaunista :) Tää taitaakin olla mun ainoa pitsiasia, mutta toisaalta, eiköhän tää myöskin riitä :) Ehkä joku pitsipuserokin voisi tosin olla kiva? Mutta ainahan niitä asioita voi vaan ihailla, ja unelmoida niistä omistamatta niitä :) Niin ja kiitos :)!

  J: Tavallaan mä itse koen, että pitsissä on jotain sellaista dramaattista, viettelijätärmäistä, jota en itse nyt niin allekirjoita itseni yllä :D Ainakin mustassa pistissä! Siksi ehkä tällainen herkkä mutta rosoinen pitsi toimii, sen mustan sijaan..ja hassua, ainakaan mulla tää mekko ei vaadi erikseen mitään fiilistä, mitä se musta pitsi ehdottomasti vaatisi! Eli ehkä on kyseessä myös se, millainen ja minkä värinen se pitsi oikein onkaan :) Mutta kyllä, pitsi vaatii seurakseen jotain karskia, ainakin mulla ( ja ilmeisesti myös sullakin :)

  Niin ja kiitos!:)

  W: Kiitos! Sattui vaan sopivasti silmään rypistyneet saapasten varret, että yks kuvasarja nyt tuli kuvattua korjaavaa toimenpidettä :D

  Babooshka: Kiitos! Olen samaa mieltä, luulisin, että vanhoilla hiuksilla mekko ei sopisi läheskään yhtä hyvin mulle, kun tällä uudella blondilla lyhyellä hiusmallilla :)

  Bemary: Kiitos ja toivotan onnea pitsimekon etsimiseen, mekko toimisi aivan varmasti myös mustana :)! Hassua on kylläkin se, ettei mulle itselleni tullut edes mieleenikään, että haluaisin mustan pitsimekon, vaan tällainen alsuvaateväri puhutteli sitä mustaa enemmän, toki ehkä siitä syystä, että tämän värinen pitsi ei ole niin dramaattinen :)

  Ilmapallomatka: Kiitos :) Ei muuten ollut vaikea tehdä, otin mallia yhdestä toisesta mekosta ja surautin vaan koneella, teoriassa tää on vaan yli-iso toppi :)

  Prefecta: Myyty loppuun? Mistä kävit etsimässä? Ja saappaissa ei ole vikaa, vaan siinä, että mä haluan käyttää saappaita, joissa on pitkä varsi ja kiitos länkisäärien, se varsi ruttaantuu tuollaiseksi möykyksi nilkkaan :T

  Peps: Se on sitä, kun ei vaan pue niitä goottireleitä niskaansa :) Mä kuitenkin viehätyn kaikesta synkästä, surumielisestä, olen sellainen kaihomieli, tosin hymyilevä sellainen :) Ihan täysin en toki goottikulttuuria tunne, mutta tunnistan kyllä jotain elementtejä itsessäni :)

  Joo, mä kans luulen, että ne sukkanauhat voisivat olla too much :D Toimisivatkohan sen sijaan ne sellaiset lapaspidikkeet? Toisaalta, ne vasta voisivatkin viestittää jostain, mitä en halua tyylini viestittävän :DD Pyrin siis vaan sinnittelemään ruttaantuvien saapasten varsien kanssa!

  VastaaPoista
 12. Mä oon joskus pitänyt niitä lapaspidikkeitä sukkanauhoina. Mut sellasten ei-seksittäitten sukkien kanssa. Nahkasaappaissa ne ois ehkä aika härskin näköset.

  VastaaPoista
 13. Mä näin noita bootseja elokuussa siellä sun täällä mutta ainakin Brandokselta ne on jo olleet kahteenkin kertaan loppu, samoin kaikista Vagabondin myymälöistä joissa olen poikennut.

  Mä olen aikoinaan testannut ja suunnitellut vaik mitä viritelmiä mun otk-mokkabootsien kanssa mut vähän huonolla menestyksellä. Ne sukkanauhat ei oikein napanneet niihin kunnolla :(

  Toisaalta, eihän saapasvarren ruttaantuminen ole mikään vika, se on _ominaisuus_...

  VastaaPoista
 14. Ei liene yllätys että mä rakastan tuota mekkoa! Mutta mä olenkin pitsiaddikti, varsinkin vaalean pitsin addikti, ja varsinkin mekkomuodossa. Pitsi sopii parhaiten juuri tuollaisiin yksinkertaisen mallisiin vaatteisiin, liiat krumeluurit vievät sen viehättävyyden pois! Ja ehkä kliseet on joskus syystä kliseitä, ne vaan toimii :)

  VastaaPoista
 15. Peps: Voin kuvitella, että esim. sellaisten peppi-sukkien kanssa lapaspidikkeet voisivat olla tosi vekkulit, yhdistettynä johonkin muuhun kuin nahkasaappaisiin :)

  Prefecta: Mä tein silloin syksyllä niin, että soitin järjestelmällisesti liikkeitä läpi, ja vain yhdessä tärppäsi. Eli, jos kengät himottavat, kandee tehdä soittorumba :)

  Mua taas itseäni se ruttaantuminen vähän häiritsee. Näiden ehkä pitäisi olla varresta tiukemmat, jotta pysyisivät kunnolla ylhäällä! Kaikki muut saappaat, jotka ovat siis tosi tiukkoja, pysyvät aika hyvin ruttaantumatta ylhäällä, mutta eivät nää..no, ehkä siihen vaan tottuu.

  Sarakissa: Hih, mekko vois olla ihan hyvin sun vaatekaapista :D Vaalea pitsi on muuten paljon kivempaa, kuin musta. Ja toimii mekoissa, todellakin! Sullakin on se yks tosi ihana vaalea pitsimekko, joka taisi olla silloin risteilyllä sulla yllä :) Ja totta tuo viimeinen lause! Suotta kliseitä pelätä, ne kun vaan yksinkertaisesti toimivat :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow