In this Light

Kauneusblogi

Luku 11.

31


31.3


Minulla on vaatekaappi puoliksi pullollaan mitä kauneimpia vaatteita. Siitä huolimatta useimmiten aamuisin kiskon ylleni samoja vanhoja vaatteita, jotka ovat olleet edelliselläkin viikolla ahkerassa käytössä. Kiire, laiskuus sekä mielikuvituksen puute, jotka useimmiten johtuvat liian pitkiksi venähtäneistä yöunista eivät ole ihmisen, jonka vaatekaappi pullottelee puoliksi mitä kauneimpia vaatteita, ystävä.

Onneksi joinakin aamuina on oikeasti aikaa miettiä, mitä sitä pukisi ylleen. Keksin kaivella kaapin perältä omaperäisen topin, joka todistaa sen, että vaatekaapistani löytyy kuin löytyykin mustaa pitsiä. Topin ainoa huono puoli on se, että se sopii oikeastaan vain minihameen kanssa, joten mikään maailman monikäyttöisin vaate se ei ole. Lisäksi jostain syystä olen tuntenut asussa oloni kovin vanhaksi, sillä olen kärsinyt kuumuudesta kuin pahimmassa vaihdevuosi-iässä oleva nainen. Siinä on siis kaksi syytä, miksi topin käyttäminen on jäänyt vähälle.

Toisaalta, vaatteiden huonot puolet ehtivät unohtua sinä aikana, kun ne seesteisesti lepäävät viikattuna kaapin perällä. Seuraavalla kerralla voisinkin kokeilla, sopiiko toppi mahdollisesti farkkujen kanssa. Minihameen kanssa se on jokatapauksessa kaunis yhdistelmä, joka kelpaa pukea ylleen, edes kerran vuodessa.

5 Kommentit

 1. Ei varmaan yllätä, että allekirjoittanut tykkää tästä asukokonaisuudesta äärimmäisen kovasti.;) Koitahan ihmeessä yhistellä toppia johonkin muuhunkin, ettei mokoma nätti vaate jää aivan käyttämättä!

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisikin niin reipas että jaksaisi herätä tunteja ennen kuin on pakko. Ehtisi aamulla tehdä vaikka kasvohoidon (xD) ja valita vaatteensa ajatuksella. Juoda Laten ja syödä croisantin.
  Samoilla koiran kanssa metsässä, aamusumussa.

  Joo, minä siis juuri ja juuri harjaan hampaat samaan aikaan kun teen koiran kanssa pikalenkin ;)
  nukkuminen. Se on niin ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Hassua, mulla taitaa olla samainen toppi joskus kirpputorilta ostettuna. Ja oikeassa oot, hieman haastava yhdistää, kun hieman liian pitkä ja raskashelmainen topiksi, mutta näyttäisi aivan liian härskiltä "minimekkona"(mulla)legginsien kanssa. Mut noin näyttää tosi tosi nätiltä! Ja esittele joskus farkkujen kanssa, niin ehkä mäkin rohkenen sen joskus siten yhdistää. :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti sopii farkkujenkin kanssa!

  Äärimmäisen aamu-unisena ihmisenä olen sitten peruskoulun ensimmäisen luokan kehittänyt aamurutiinin, jossa olen edellisiltana valinnut vaatteet ja viikannut ne nojatuolin päälle pukemisjärjestyksessä odottamaan pukemista. Suosittelen kokeilemaan, helpottaa helvetillisiä aamuja!

  VastaaPoista
 5. Bemsku: Kiitos :) Toppi ei missään nimessä jää käyttämättä, vaikka aika harvoin sitä käytänkin, jotenkin se ei vaan tunnu sopivan yhtään minkään muun vaatteen kanssa yhtä kivasti, kuin minihameen :,

  Norppis: Joo, se olisi kyllä luksusta, jos aamuisin olisi tarpeeksi aikaa, että saisi tehdä aamutoimet kiireettömästi :) Mutta toisaalta, kyllä se pitkään nukkuminenkin on luksusta :D

  Emilia: Joo, ei kyllä ole mikään maailman helpoin vaate :) Täytyy joskus kokeilla faresten kanssa, teoriassa toppi voisi toimia niiden kanssa :)

  Vimps: Mun täytyy kyllä joku päivä ehdottomasti kokeilla, miten toppi kävisi farkkujen kanssa :)

  Mä joskus jaksan laittaa vaatteet valmiikis juuri kuvailemallasi tavalla :D Mutta aina en vaan jaksa, tai viitsi tai jotain muuta hyvää tekosyytä löytyy..mutta aina ne jotkut vaatteet on aamuisin ylle löytyneet :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow