In this Light

Kauneusblogi

Luku 24.

26.5
26.2
26.8
26.6
26.7
26.4

Olen iloinen. Ja syystäkin. Onnistuin nimittäin itse tekemään maailman ihanimman maksimekon! Siitä tuli juuri sellainen, mitä toivoinkin, mukava ja rennolla tavalla tyylikäs. Toivoin mekon muistuttavan ylipitkää villapaitaa ja sitä se on, grungemainen sukkapuku, joka lainaa elementtejään niin 70-kuin 90-luvulta!

Mekko on täydellinen maihareiden ja hiusvahalla rasvaisen näköiseksi saatujen hiusten kanssa, mutta uskon mekon ja uusien kiilakorkojenkin sopivan mainiosti yhteen. Itseasiassa mekko sopii aivan varmasti kaiken kanssa yhteen, ainakin itse näen mekossa rajatonta potentiaalia vaikka mihin!

Joku saattaa muistaa edellisessä blogissa vilahtaneen mustan maksimekon. Se on kaunis, mutta omaan makuuni liian juhlava. Eikä sen leikkaus ehkä ollut kaikista imartelevin, olen itse enemmän innostunut tällaisista muodottomista pötkylöistä, kuin kurvit esiin loihtivista tiukoista pakkauksista. Ja tässä on pitkät hihat ja niin kaunis pääntie, etten voi kuin vain ja ainoastaan rakastaa mekkoani. On se vaan niin ihana! Ja ilman hutiompelukseksi osoittautunutta maksimekkoa en olisi ymmärtänyt, millaisista maksimekoista oikeasti välitän, se jos mikä on hutiompelusten ja -ostosten ainut hyvä puoli, ne nimittäin saattavat olla opettavaisia.

8 Kommentit

 1. Kyllä, mekon pääntie on täydellinen!!! Onko mekko neulosta? Ihana on!

  VastaaPoista
 2. NinaV, kiitos :) Ja mekko on neulosta, en sentään itse kutonut heh..mutta siitä johtuu mekon ns.viimeistelemätön look, kun en uskaltanut höyryä näyttää neulokselle..mutta mä tykkään, ei kaiken tarvi aina olla vimpan päälle ja tietty rosoisuus sopii mekon henkeen :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Neulosta kaipaisi minunkin vaatekaappi. Miksei jopa maksimkon muodossa?
  Ainiin. Olen niin lyhyt että näytän shakkinappulalta :D

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi mukavalta päällä! Ja sopivan arkiselta ollakseen monikäyttöinen :) Itselleni en osaa kuvitella kyllä minkäänlaista maksimekkoa (varmaan jotkut traumat lukioajan hippihelmoista, ja milläs semmoisella pyöräilee) mutta muiden kuvissa kyllä näyttää tyylikkäältä...

  VastaaPoista
 5. En ole maksimekkojen ylin ystävä, mutta kaunis tuo on! Ja näyttää myös siltä, että on tosi mukava päällä :)

  VastaaPoista
 6. Oijoi miten ihana! Ja vielä neulosta - nyt sulla on lämmin maksimekko talveen ja syksyyn!

  Aika hassua muuten, että kuvailin itsekin tänään maksimekkoja hehe. Sulla on muuten ollut monta mahtavaa maksia, muistelen. Sulle sopii sekä vartalonmukaiset että väljemmätkin tapaukset, ja se on hyvä se.

  VastaaPoista
 7. Norppis, no toinen shakkinappula täällä sitten moi :D Ja neulos toimii maksimekossa todella hyvin, tää on ihana!

  Prefecta, kiitos :)

  Katarimaria, joo, tää on just niin monikäyttöinen, sopii aivan varmasti arjen ohella juhlavimpiinkin tilaisuuksiin :) Mun mielestä maksihelmoilla pyöräily oli yllättävän helppoa, en käsittääkseni kertaakaan kesällä onnsitunut jättämään helmoja ketjujen tai pinnojen väliin :D Mullakin oli lukioajoista maksihelmayliannostus, mutta toisaalta, kun niistä omista lukioajoista on jo sen kymmenisen vuotta, ovat ne traumat jo helpottaneet :D

  Ravenwaves, tää on oikeasti tosi mukava päällä, nousi heti yhdeksi lempivaatteeksi :)

  Vimps, joo, neulos on ihanaa, harmi vaan että villan osuus ei ehkä ole kovin iso, sillä ei tää mikään megalämmin ole, toisaalta hyvä niin sillä en myöskään tykkää paistua sisätiloissa :D

  Mä itse tkkään eniten niistä löysemmistä makseista, mutta jos joskus bongaan kivan vartalonmyötäisen maksin, voisin harkita sellaistakin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow