In this Light

Kauneusblogi

Luku 23.

kuva täältä

Kun aikuinen nainen sekoaa, se on kaunista katseltavaa. Ja eritoten kuultavaa. Olen kaiketi aiheuttanut elämänkumppanilleni pysyviä traumoja puoli tuntia kestäneestä, erinäisten asioiden ihastelemisesta johtuneesta käytöksestä. Mutta minkäs teet, kun aikuinen nainen löytää jälleen kerran sisäisen lapsensa!

Mutta kuka voisikaan vastustaa aivan älyttömän ihania retrolaukkuja? Kiitos Lihaviston neidin, olen saanut kunnon päähänpinttymän Metsolan laukuista, kuinka vekkuli lisä tuollainen kirkkaassa värissä hehkuva retrolaukku olisikaan muuten niin vakavaan ja mustanpuhuvaan tyyliini? Ja taidan vihdoin ja viimein tietää, millaisen kameralaukun kameralleni hankin, jo oli aikakin, tässä on jo pian vuoden päivät kannettu kameraa rupuisessa käsiveskassa!

Mutta ainoa särö laukkujen täydellisyydessä on niiden materiaali, joka on muovia sekä keinonahkaa. Se olisi järkisyy pysytellä laukuista erossa, mutta minkäs teet, kun sisälläni asuva lapsi on jo päättänyt, että aikoo ostaa laukun, sanoi ankea kaiken kivan ja materialismin ja huonot materiaalit kieltävä mutsi mitä tahansa. Vielä, kun lapsi osaisi päättää, missä värissä laukkunsa hankkisi, punainen olisi trendikäs, mutta onko se, niin, liian punainen?

ps. Rakas joulupukki, voisin myös haluta myyrä-salkun eväslaukuksi, sekä hassua eläinkangasta ja ja..

edit: Teksistä voi saada sen kuvan, että laukkujen merkki olisi Metsola. Näin ilmeisesti ei kuitenkaan ole, jos joku tietää laukkujen tekijästä ja merkistä enemmän, saa vinkata!

14 Kommentit

 1. Mulla on semmonen Nanson uusretro kerhokassi, ihan huippu! Noikin näyttää kivoilta.

  Ja mahtava tuo kurpitsavaunutarina lauantaista :D

  VastaaPoista
 2. Onneli, oi, täytyykin katsoa myös ne Nanson kerholaukut! Toisaalta, noissa on myös naama :D

  Ja sellaista se meno on, kun saapuu ja lähtee kurpitsavaunuilla :D

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia! Tuollainen laukku ja mätsäävät Hai-saappaat...:) Sitten vaan tien varteen myymäläautoa odottamaan!

  VastaaPoista
 4. Punanen on just hyvä mene kesät talvet ja on kunnon piristys! Keltanen ois ehkä liikaa...

  VastaaPoista
 5. AnneVee, no älä! Kimppatilaus, maybe?;)

  Putkitomaatti, aivan ihana mielikuva ja tulee kyllä niin mieleen aika 70-80-luvulta, jolloin ihmiset käpöttelivät hai-saappaissaan ja päheät laukut olillaan odottelemaan myymäläautoa :D

  Nooruska, no mä kun jusy mietin sitä keltaista :D Se kun sopisi aika kivasti mustan sekä harmaan kanssa, joita käytän aika paljon..toisaalta sininen voisi olla aika kiva, sellainen maskuliininen :)

  VastaaPoista
 6. Toi laukku löytyy munkin toivelistalta :) Isona ja mustana :) Mun siskolla on jäljellä vielä omansa lapsuudesta...ihan pikkanen sininen :)

  VastaaPoista
 7. Äääh! nyt mäkin haluun palavasti keltasen!

  VastaaPoista
 8. Kannatan kimppatilausta! Eiks noita oo missään myymälässä? Että vois käydä hiplailee.

  VastaaPoista
 9. Hepa-Neiti, en kyllä yhtään ihmettele, että laukku löytyy myös sinun toivelistalta :) Ja oi, alkuperäinen laukku on varmasti ihana, ajan patimoina :)!

  Norppis, älä, niin minäkin! Tai, mä en oikein osaa valita, minkä värisen haluaisin :D

  AnneVee, ilmeisesti noita myydään messuilla? Ja viime keväänä helsinki vintagessakin on ilmeisesti ollut myynnissä? Mutta tehdään ihmeessä kimppatilaus :)

  VastaaPoista
 10. Ja siis, noista laukuista on uskomattoman hankala löytää tietoa, eli mulla ei ole hajuakaan, missä myymälässä noita olisi täällä pk-seudulla! Punavuoren peikko maybe?

  VastaaPoista
 11. Jos teette kimppatilauksen, mä oon messis!

  VastaaPoista
 12. Siis aivan mahtava laukku! *haluaa*

  Mulla oli kerholaukkuna ihan oikeast tuollainen (tai ainakin siis tuon tapainen). Se oli punainen. :)

  VastaaPoista
 13. Norsis, joo kimppatilaus tehdään ehdottomasti!:)

  Katri, nämä ovat kyllä niin vekkuleita, ettei näitä vaan voi vastustaa :) ja ihanaa, jos sulla on ollut tällainen kerholaukkuna, ei vaan mulla ollut :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow