In this Light

Kauneusblogi

Luku 22.

Olipa kerran moderni prinsessa. Niin, modernit prinsessat ovat siis prinsessoja, jotka eivät kaipaa hovineitoja auttamaan peseytymisessä, kampaamisessa ja pukemisessa. Modernit prinsessat saattavat olla myös hyvin kyseenalaistavia, heitä eivät vanhemmat voisi naittaa jollekin naapurikuningaskunnan typerälle ja vieläpä sangen rumalle prinssille, jolla olisi kaikenlisäksi todella huono musiikkimaku!

Eräänä iltana moderni prinsessa peseytyi, pukeutui, kähersi hiuksensa ja suti kasvoilleen meikin. Hän oli lähdössä tapaamaan muita moderneja prinsessoja. Ennen modernista palatsistaan lähtöään hän sujautti jalkaansa uudet, kauniit kenkänsä. Ja niin hän suuntasi kulkunsa kurpitsavaunupysäkille.

Moderni prinsessa tajusi heti ulos päästyään, että kenkävalinta oli suuri erhe. Kengillä kun oli melkein mahdoton pysyä pystyssä, kiitos talvisen lumimyräkän, joka oli tuivertanut kulkutiet jään ja lumen peittoon.

Moderni prinsessa odotti julkista kurpitsavaunua saapuvaksi. Ja saapuvaksi. Ja saapuvaksi. Juuri, kun moderni prinsessa oli turhautumassa, julkinen kurpitsavaunu kurvasi paikalle. Moderni prinsessa asettui istumaan hermostuksissaan, sillä hänen piti olla muutaman minuutin päästä toisessa julkisessa kurpitsavaunussa. Modernit prinsessat kun pyrkivät suosimaan julkisia kurpitsavaunuja, vaikka aina välillä ajatus omasta kurpitsavaunusta tuntuikin kutkuttavalta. Ainakin silloin, kun julkiset kurpitsavaunut olivat myöhässä!

Mutta julkiseen kurpitsavaunuun oli muitakin tulijoita. Pysäkeiltä kyytiin nousseet modernit prinsessat, prinssit, kuningattaret ja kuninkaat maksoivat matkansa moderneilla oravannahoilla, ja julkisen kurpitsavaunun matka kesti, kesti ja kesti. Olipa matkassa vieläpä joku yksityisellä kurpitsavaunulla liikkuja, joka oli kovin arka ja jumitti julkisen kurpitsavaunun edessä viivästyttäen matkaa entisestään. Modernilla prinsessalla oli tässä vaiheessa tuskan hiki, sillä hän ymmärsi joutuvansa ottamaan muutaman juoksuaskeleen ehtiäkseen seuraavaan julkiseen kurpitsavaunuun.

Moderni prinsessa pääsi kuin pääsi julkisesta kurpitsavaunusta pois, ja lähti liukastelemaan kohti seuraavan julkisen kurpitsavaunun pysäkkiä. Ja kuin ihmeen kaupalla hän ehti juuri ja juuri ajoissa kurpitsavaunupysäkille, joutuen ottamaan vain muutaman juoksuaskeleen. Mutta nekin onneksi sisätiloissa, sillä lumen ja jään keskellä hän olisi kaatunut ja loukkaantunut, ainakin henkisesti.

Modernin prinsessan seuraan oli tässä vaiheessa liittynyt toinen moderni prinsessa, kolmas napattiin matkalla mukaan. Yhdessä he taivalsivat läpi tuiskeen, tuivarruksen ja loskan ja pääsivät kuin pääsivät juhlapaikalle, vaikka yksi moderni prinsessa otti yhtä eteenpäin suuntaunutta askelta kohden kaksi taaksepäin, horjuen!

Moderneilla prinsessoilla oli hauska ilta, mutta jossain vaiheessa joukko moderneja prinsessoja päätti vaihtaa juhlapaikasta toiseen. Modernia prinsessaa vähän jännitti, miten hän pysyisi pystyssä. Kohta kävikin ilmi, että moderni prinsessa ei pysynyt pystyssä. Onneksi hänen ihana, moderni prinsessatoverinsa otti hänestä kiinni ja yhdessä hiihtoluistellen he taittoivat kulkuaan. Jostain syystä moderni prinsessa piti tällaista hiihtämistä paljon hauskempana, kuin normaalia varta vasten hiihtämistä! Kiilakorkohiihto, siinäpä laji korkokenkäjuoksun rinnalle!

Sen pituinen se.

ps. Moderni prinsessa kävi tänään katsomassa uusia pohjia liukkaisiin kenkiinsä, mutta se onkin jo toinen tarina se.

pps. Koska modernit prinsessat valitsevat itse puolisonsa, on modernin prinsessan moderni puoliso kerta kaikkiaan ihana, ja karautti kurpitsavaunuilla hakemaan modernin prinsessan ja modernin prinsessan modernit prinsessatoverit juhlahumusta, mutta sekin on jo toinen tarina se!

20 Kommentit

 1. Moderni prinsessa tarvitsee luultavasti ei-niin-modernit nastat puupohjiinsa tahikka sauvat käteen :)

  VastaaPoista
 2. Tämä moderni prinsessa hihitteli julkisille kurpitsavaunuille sekä uudelle, vaativalle urheilulajille. Tosin urheilusta juhliminenkin menee, ei vielä ole dagen efter muuttunut minimalistisen moderniksi! Vaan hauskuudella on aina hintansa, myös prinsessojen maailmassa :)

  VastaaPoista
 3. Elsa, mä lupaan ens vuonna hämmentää ihmisiä kaivamalla laukusta teleskooppi-suksisauvat :DD Ja niissä on sitten teline pikkuskumppapullolle!

  Bubble, mulla oli onneksi vaan eilinen sellainen kuolema koittaa-päivä :D Tänään oon ollut ihan liian pirteä :D Mutta ei se aina mee niin, prinsessoillakin on rajansa :D Vaikka mun mielestä se dagen efter saisi ollakin modernin minimalistinen :D

  VastaaPoista
 4. Julkinen- ja yksityinen kurpitsavaunu on hauskinta pitkään aikaan! :)

  VastaaPoista
 5. Se sun mäenlasku oli kyllä aika hulvattoman näköstä! :) Mut ehkä vähän vaarallista. Ens kerralla tosiaan sauvat mukaan.

  VastaaPoista
 6. Oli ihanaa olla modernin prinsessan moderni prinsessatoveri ja saada modernin prinsessan modernin puolisolta moderni kurpitsavaunukyyti ja modernit kestitykset. Ihana moderni prinsessa Salka.

  (Ja mua kyllä naurattaa kun muistelen vaan sun kiilakorkohiihtoa - mä en pysynyt edes sun perässä kun hiihdit niin kovaa kiilakoroillasi!)

  VastaaPoista
 7. Arvoisa moderni prinsessa,

  kiitän Teitä mitä kunnioittavimmin kyseisestä kurpitsvaunutarinasta. Se sulostutti päivääni aivan merkittävällä tavalla.

  *hihittelee*

  VastaaPoista
 8. Mutta voi että ne sun kengät oli kauniit!

  Ja peeäs The Nationalin tyyppejä on 5, oli pakko tarkistaa :D

  VastaaPoista
 9. heeh, ehottomasti piccoloskumpalle oma teline!

  VastaaPoista
 10. NinaV, hih, hauska kuulla :D

  Peps, joo, se oli kyllä myös vähän vaarallista, mutta onneksi hiihtäjät säilyivät ehjin nahoin, eikä kukaan muukaan loukkaantunut tms. Mulle tuli vasta jälkikäteen mieleen, että tilanteesta olisi ollut hauska ottaa kuva :DD Ei sillä, että olisin sitä missään julkaissut, olisi vaan ollut hauska nähdä itse millaista se oikein oli :DD

  J, kiitos, ihana moderni prinsessatoveri :)! Ja niillä kengillä sai kyllä aikamoisen vauhdin, hui olkoon.

  Mirjami, moderni prinsessa niiaa modernisti ja kiittää :D Kiva, jos jutut hihityttävät :D

  Sofia, kyllä ja toivon mukaan pian myös talvikäveltävät :D

  Mä en ees jaksanut tarkistaa asiaa, lisä tieto vaan lisää tuskaa :DD

  VastaaPoista
 11. Elsa. pitäisiköhän ottaa yhteys johonkin suksisauvatehtaaseen, että mä voisin tulla suunnittelemaan sellaisen skumppaan ja kiilakorkoihin mieltyneelle tyylibloggaajalle sopivan suksisauvamallin :DD

  VastaaPoista
 12. Kyllä ehdottomasti. Exelin ensvuoden pikkujouluhitti, ehkäpä jollain hienolla kuosilla ja tietenkin teleskooppiominaisuudella. Harmi kun ei ollut kameraa videota varten, se oli ihan kamalaa katteltavaa kun alamäessä laskettelit.

  VastaaPoista
 13. Ihana iltasatu! Oli hienoa tavata tuo moderni prinsessa ja hänen kauniit kenkänsä! Sen modernin julkisen kurpitsavaunun, jota itse käytin, kuljettaja ajoi paluumatkan niin rahvaanomaisesti että meinasin seisoessani kaatua kahvipurkkeineni keskelle kurpitsavaunun käytävää. Sen sijaan kaaduinkin erään sambatanssijan syliin. Muuten matka meni kivasti.

  VastaaPoista
 14. Ei hitsi, ihana tarina:D

  Sä voisit ens vuonna pyytää korruptiokassiin exeliltä tai jotain sauvavalmistajalta teleskooppisauvat- nuo jokaisen prinsessan työkalut! Kyllä ne varmasti haluais sponssata pikkujouluprinsessoja etenkin jos niille kerrotaan tämä tarina..:D

  VastaaPoista
 15. Hei miten mä missasin ton Elsan kommentin exelistä ja teleskooppivarsista :O, hiemanko toistoa toi mun viesti, mutta joo:P

  VastaaPoista
 16. Modernin prinsessan tulee sujauttaa käsilaukkuunsa piikkarit vaihtokengiksi lähtiessään seuraavan kerran jahtaamaan moderneja kurpitsavaunuja :).

  Kiitoksia sinulle hauskasta illasta ja kuten sanoit, seuraavalla kerralla kun osallistutaan tietokilpailuun, luututaan vastustajilla lattioita... erittäin prinsessamaisen ylhäisömäisesti tietenkin.

  VastaaPoista
 17. Luojan kiitos sulla on kaikki raajat ehjinä lauantain jäljiltä!
  Kiitos muuten siis valtavasti viimeisestä!

  VastaaPoista
 18. Elsa, joo, mä jään odottamaan sieltä suunnalta yhteydenottoa, harmi ei ainakaan vielä oo sellaista kuulunut :D

  ja jos jollain olisi videomatskua, niin lupaisin tehdä elämäni ensimmäisen ja viimeisen videopostauksen :D

  Wikke, kiitos samoin oli ilo tavata teidät toinen moderni prinsessa :) Ja todellakin kurpitsavaununkuski on ollut rahvaanomainen, mistä lie kurpitsavaunuajolupakorttinsa onkaan ostanut!

  Aini, mä tässä odottelen yhteydenottoja Exeliltä :D Ja myöskin yhteydenottoa siltä urheiluohjelmalta joka tulee kolmoselta tai neloselta, voisin opettaa jollekin julkimolle kiilakorkohiihtoa!:DD

  Ja toisto on vaan hyvästä, sehän kertoo siitä että idea on mainio :D Ja ehdottomasti ens vuoden lahjakasseihin nuo modernien prinsessojen työvälineet :D

  Marja, joo, pikkarit olisivat olleet kova sana :D Toivon mukaan suutari osaa laittaa pitävät pohjat kenkiin!

  Ja ens vuonna meidän moderni prinsessatiimi sitten voittaa, ehdottomasti :)!

  Prefecta, no äläpä muuta sano :D Mutta mä oon paksunahkainen ja ilmeisesti myöskin -luinen :D

  Ja kiitos itsellesi :)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow