In this Light

Kauneusblogi

Luku 28.

Se on se hetki, kun loska sulaa, ensimmäiset leskenlehdet uskaltavat nostaa nuppunsa esiin ja aurinko, aurinko näyttää ensimmäistä kertaa erilaiselta sitten syyskuun ja kaikkialla tuoksuu huumaava ja humalluttava kevät.

Se on se hetki, kun sinut valtaa tunne kävellä paljain jaloin betoniviidakossa ja tunnet, kuinka ihanasti kaikki pienet kivet kutittavat jalkapohjiasi.

Se on se hetki, kun riennät kuumana kesäiltana kohti auringonlaskua, mielessä kaupungin syke ja ilta, joka ei lopu koskaan.

Se on se hetki, kun istut ikkunalaudalla, vedellen henkosia ja samalla katsoen, kun lehdet kieppuvat puista kohti asfalttia, aina vaan uudelleen ja uudelleen, tuulen riepottelemina.

Se on se hetki, kun viilenevässä syysillassa heittäydyt keltaisen ja oranssin ja ruskean sävyjä toistavaan valtavaan lehtikasaan ja tuijotat seesteistä tähtitaivasta.

Se on se hetki, kun yöllä auton valojen loisteessa lehdistä paljaat puut näyttävät kauneimmilta ja uhmakkaammilta kuin koskaan aiemmin, ikään kuin olisit ajanut keskelle Twin Peaksia. 

Se on se hetki, kun ensimmäinen lumihiutale sataa suoraan silmään, tuuli tuivertaa hiuksiasi ja kaikki muuttuu hetkessä kauniin valkeaksi ja ympärille laskeutuu rauhallinen hiljaisuus.

Kyllä, rakastan vuodenaikoja ja rakastan Little Dragonin Blinking pigs biisiä, se muistuttaa minua kaikesta edellä kirjoitetusta. Niin kaunista, uhmakasta, ja sanoinko jo, kaunista?


3 Kommentit

  1. Aivan ihastuttava biisi ^__^ Video on myös hieno, ja hieman pelottavakin.

    VastaaPoista
  2. sitä aina välillä miettii, että onko ihan tyhmää ämpätä sen oman tekstin perään se video/musaklippi. Mutta kun se vaan joskus toimii ja tukee sitä postausta itsessään, niinkuin nyt tässä sinun jutussa.

    Hyvä biisi. Pidän :)

    (ihan käsittämätöntä muuten, että kohta on jo joulu. Vastahan oli kesä. Emmä tajuu, enkä näköjään pysy perässäkään...)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow