In this Light

Kauneusblogi

Luku 27.

2.16

2.17

2.15

2.13

Elo keskellä arktisia olosuhteita ei aina ole helppoa. Jos ei viima, niin viimeistään joku muu talvinen, tai ylipäänsä säätilaan perustuva ilmiö saa vilukissan palelemaan, siksi päätinkin helpottaa elämääni ja ompelin paksusta villakankaasta rinkulahuivin. Edelliset huivit kun ovat siinä kunnossa, että saan jättää niille jäähyväiset, tämä toivon mukaan kestää äidiltä tyttärelle.

Niin, on sanomattakin selvää, että rakastan huivin avantgardistisia piirteitä, kuinka mahtavan jämäkästi ja arkkitehtonisesti se laskeutuukaan! Nyt viimeistään olen henkisesti valmis vastaanottamaan talven ja pakkaset, megahuivini kun suojelee minua pahalta maailmalta, uteliaiden ihmisten silmäyksiltä sekä liialliselta kylmältä. Jos se ei sitä tee, liityn maasta karkaavien bloggaajien joukkoon, nappaan elämänkumppanini mukaan ja muutan Meksikoon.

5 Kommentit

 1. Jännittävä jämäkkyys todellakin! Ihan sun näköinen ja varmasti lämmin huivi :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihana! Heti kun näin tuon ekan kuvan olin myyty.

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita kuvia! Huivikin näyttää mahtavalta, tosiaan veistokselliselta ja lämpimältä yhtä aikaa.

  VastaaPoista
 4. Katarimaria: Kiitos :) Huivi on lämmittävimmillään silloin, kun alle laittaa vielä toisen huivin, tällaisenaan se ei ole niin lämmin, kuin mitä kuvittelin sen olevan. Mutta aika ihana tapaus muuten!

  Midinetti: Kiitos :) Tää on kyllä ihana tapaus!

  Bubble & Ravenwaves: Kiitos :) Huivi on lämmin, mutta vaatii kyllä alle toisen huivin, tai sitten mä oon vaan niin vilukissa, etten tarkene ilman montaa lämmittävää huivikerrosta :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow