In this Light

Kauneusblogi

Luku 30.

5.11

5.7

5.3


3.8


3.9


Pari asukuvaa viime viikonlopulta, joista selviää muunmuassa se, että American Apparelin bikinitopin olkaimet sopivat täydellisesti kaapumekon kanssa, kaapumekko on yhä edelleen ja iäti parhautta, löysin vihdoin ja viimein ilman krumeluureja olevan käsipanssarikorun jota olen etsinyt viime kevättalvesta saakka, hiukset ovat ylikasvaneet mallistaan sen piirun verran yli, että niiden laittaminen on yhtä mahdottomuutta, neulemaksimekko on vaan maailmakaikkeuden ihanin rentoiluvaate talviaikaan, rinkulahuivi toimii hyvin koruna, alusmekko neulemekon alla luo vaikutelman liukuvärjäyksestä ja ehkä parasta, rakkaat kiilakorkoni ovat vihdoin ja viimein talvikäveltävät, kiitos suutarin joka vaihtoi niihin uudet pohjat, joilla pysyy pystyssä! Tosin, vahatut ravintolan lattiat ovat sitten asia erikseen, nimimerkillä jälleen kerran näyttävä sisääntulo.

4 Kommentit

 1. Aikamoinen lause toi ylläoleva!

  Pakko sanoo, et aina ku nään sun blogin nimen niin kuulen sen mun päässä silleen, et joku huokasee sen tosi kyllästyneel äänel painottaen iniä ja onia: IN this light and ON this evening. En tiiä miks näin on, ei oo varmaan tän blogin nimen tarkotus kuitenkaan?:D

  VastaaPoista
 2. Norppis, Kiitos kaunis :)

  Peps, Hih, mahtavaa että sä kuulet blogin otsikon noin :D Mä kuulen sen itse silleen melankolisen karheana, surullisenakin :D Mutta musta on hienoa, että jokainen tekee ja kuulee ne omat sovellutukset jostain asiasta, se on näitä elämän pieniä nyansseja :)

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä mielenkiintosta kuulla toi sun sanomana silleen ku oot aatellu! Mä en kuule mun blogin nimee mitenkään oikeen, paitsi ehkä sen biisin mukaan mistä se on, jos oikein kovasti aattelen. Se on vaan sellanen hätäpäissään keksitty nääs.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow