In this Light

Kauneusblogi

Luku 31.

10.1


10.2


10.3


10.4

Olen iät ja ajat ihastellut tyylikkäiden ihmisten tyylikkäästi purettuja vaatteita. Purettu neulos on herkkää ja kaunista, sekä vie vaatteen tekstuurin uudelle tasolle. Oli siis vain ajan kysymys, koska pukeutuisin purettuun.

Vanha, kirppikseltä löydetty, lähestulkoon laittomasta materiaalista tehty neuletakkini kohtasi syksyllä ratkojan. Nyt, kun vihdoin ja viimein olen tohtinut ottaa neuletakin käyttöön, en enää haluaisi muuta neuletakkia käyttääkään! Harmi vaan lähes sataprosenttisesti akryylinen neule ei ole se kaikista lämpimin vaihtoehto näillä säillä. Siitä huolimatta olen fiiliksissäni, kuinka näppärästi kaatopaikkakuntoisesta vaatteesta kuoriutuikaan designluomus, olin nimittäin eräs päivä kuolla sisäiseen hihitysvuotoon, kun eräs ihminen kysyi, onko neuleeni joku kallis designvaate, joka on maksanut useita satoja euroja. Aikamoinen, parin euron kirppislöydöksi siis!

Neuletakki on parhaimmillaan jonkun vaalean ja todella tyttömäisen vaatteen parina, nyt yhdistin sen itse tekemääni kukkamekkoon sekä lempiarkikenkiini. Parhautta, varsinkin kun tiesin jo etukäteen, että rakastun asuun niin tulisesti, etten enää haluaisi pukeutua mihinkään muuhun, mutta pakko sen on välillä pukea jotain muutakin, ettei asun taika pääse raukeamaan.

5 Kommentit

 1. kiitos tästä! aivan upea vinkki, vanha nyppyyntynyt neuletakkini taisi juuri saada uuden elämän.

  VastaaPoista
 2. Neule on aivan mahtava! Kaunis kuin mikä!

  VastaaPoista
 3. Ihana ^__^ Voit siis alkaa metsästämään tuollaisia halpoja neuletakkeja ja tehdä niistä upeita design-luomuksia, joita myyt hyvin kalliillaa hinnalla :D

  VastaaPoista
 4. J, kiitos :)

  Susa, ollos hyvä, mun mielestä tää on ideana niin nerokas, vanhasta tulee todellakin uutta :)

  Norppis, kiitos :)

  Ravenwaves, kiitos :) Ja hih, tuossa kyllä olisi liiketoimintaidea, tosin näitä taitaa jo muutama taho tehdäkin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow