In this Light

Kauneusblogi

Luku 37.

Päätinpä minäkin tehdä koosteen kuluneesta tyylivuodestani, innostuin itse kokoamaan asuja vuoden varrelta nähtyäni muilla ihania koosteita! Koska en osannut päättää joka kuuta kohden vain yhtä asua, on kuvia enemmän kuin vain kaksitoista. Suurin osa kuvista on vanhan blogin puolelta, joten olkoon tämä myös pieni nostalgiointituokio samalla!172

Alkuvuodesta olin vielä tummatukkainen..


17.12


..kunnes maaliskuussa tein hiuselämäni parhaimman päätöksen, leikkautin hiukset lyhyiksi ja palasin siihen väriin, jossa olen viihtynyt suurimman osan elämästäni ja samalla kokenut kaikista luontevimmaksi.

14.5

Vuoden aikana käytin ahkerasti American Apparelin perusmekkoa, joka taipui yllättävän moneen eri muotoon.


18.6

Huhtikuussa(?) tilasin maiharit, joista on tullut yhdet eniten käytetyimmistä kengistäni, ne ovat kerta kaikkiaan niin mukavat jalkaan ja upean näköiset!

27.8

Alkuvuodesta annoin vuosikausien jälkeen tilaisuuden maksimekoille, se vaatikin vain suurin piirtein seitsemän vuoden toipumisen teiniaikojen hippimaksimekoista!

11.7

Toukokuussa kaivoin vihdoin ja viimein korjatun pyöräni esiin ja olisin pyöräillyt vaikka maailman laidalle asti!


13


Toukokuussa kesä pääsi yllättämään, onneksi varustus oli muuten kesää henkivä, paitsi saapikkaiden sekä sukkisten osalta. Voin sanoa, että oli kuuma, ja kuumuus jatkui päiväkausia käsivarsien punoituksen muodossa.


21.7


Maksihelmat olivat todellakin kietoneet helmansa minun ympärille ja tajusin, että maksimekko on täydellinen vaate kesän helteettöminä päivinä!

1

Niin, sanoinko äsken jotain maksimekoista?

18

Heinäkuu ja huumaavaa helle, jota jaksan ikävöidä päivä toisensa perään, sai pääni pehmenemään ja ostamaan valkoisen ja todella tyttömäisen kesämekon, joka näyttää täydelliseltä paahtunutta ihoa vasten, mutta liimaantuu ikävästi kuumemmilla ilmoilla ihoon kiinni.

31

Luotin väreissä paljon mustaan, myös kesällä.

19.4

Liehuvat avantgardistiset mekot sopivat hyvin loppukesän paahteeseen, jonka kuumin terä oli jo selättynyt. Asuin koko kesän kiilakoroissa, suurimmaksi osin näissä Onnin nyöritettävissä yksilöissä, jotka ovat kenkäjumalien vastaus kenkäfanaatikon toiveisiin! Lisää tällaisia! Tai oikeasti ei, muuten olen pian pennitön!

1.9

American Apparelin Le Sac Dress oli myös kovassa käytössä vuoden aikana, rakastan ja arvostan sen muuntaumiskykyä! Oslon reissulla oli hyvä leikkiä ranskalaista salapoliisitarta.

17.6

Syksyn saapuessa saapuivat muhkeat neuleet ja huivit, jotka käyvät lämpiminä päivinä ulkovaatteista sellaisinaan!


25

Kiilakorkorakastaja ei pääse kiilakorkoja karkuun, ja mikäpäs siinä, ne on aina ilo jalkaansa sujauttaa! Myös Prefectalta lahjaksi saatu elämääkin isompi laukku on ollut monessa mukana, ihan yksinkertaisesti siitä syystä että sinne mahtuu kaikki ja vielä vähän enemmän, sitä paitsi se on todella kaunis!


7.5

Syksyä kohden innostuin midimitasta, jonka tätimäisyyden saa karistettua maihareilla sekä selästä paljaalla bodylla.


22.5


Herkkien mekkojen kaipuu ei jäänyt pelkästään kesään ja helteen pehmentämän pään päätöksiin, mutta ne ovatkin täydellisiä maihareiden tai pitkien moposaappaiden kanssa!

4

Alkutalvesta innostuin farkuista vuosikausiin siinä määrin, että käytin niitä viikkoja lähestulkoon putkeen!


10.2

Pitkät moposaappaat ovat osoittautuneet yksiksi lempikengistä, ja vanha, kauhtunut neuletakki sai uuden muodon selästä puretulla pinnalla. Yksinkertaista, mutta samalla moniulotteista.

Sellaiselta se näytti, olen todella tyytyväinen päätökseen vaihtaa hiuslookkia, ja ehkä uusista hiuksista johtuen olen enevissä määrin innostunut tyttömäisistä jutuista tyylissäni ja niitä onkin pitkästä aikaa näkynyt ylläni.

Tässä kohtaa olisi toki hyvä tehdä lupauksia oman tyylinsä suhteen, mutta en sellaisia tee. Annan tyylini elää, kasvaa ja kehittyä suuntaan jos mihin, kun vain itselläni on aina hyvä olla omissa vaatteissani. Olen mielestäni ollut tänä vuonna aika esimerkillinen kuluttaja ja samalla mallilla aion jatkaa ensi vuonnakin, ostan jos minun tekee mieli ostaa ja jätän ostamatta, jos tuote ei minua miellytä. Niin yksinkertaista!

Toivotankin kaikille ihanaa ja sähäkkää Uutta Vuotta!

8 Kommentit

 1. Monia ihania kuvia, ja ihania asuja <3
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Paljon tyylikkyyttä löytyi tänä(kin) vuonna! Tukkamuutos oli kyllä ehdottomasti hyvä päätös :)

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Vietähän aivan ihana vuodenvaihde kaunokainen!!!

  VastaaPoista
 4. Hyvää vaatevuotta ensi vuodellekin:) Ja hyvää uutta vuotta muutenkin! Sun tyyli on kyllä aikalailla täydellinen mun näkövinkkelistä katsottuna ja ah niin inspiroiva! :)

  VastaaPoista
 5. Makeita kuvia, Salka! Ja tukkastailin muutos, argh, miten hyvin pukee sinua tämä nykyinen; onnittelut hyvästä valinnasta!

  VastaaPoista
 6. Hieno läpileikkaus tyylivuodesta 2010. Tykkään jok'ikisestä asustasi, ja sanomattakin on selvää, että hiuslookisi on paras!

  VastaaPoista
 7. Sun koko tyyli kyllä terästyi kertaheitolla, kun vaihdoit hiusmallia. Jollain tavalla näytät skarpimmalta ja modernimmalta kuin aiemmassa lookissa ja tummat vaatteetkin tulevat eritavalla esiin. On se jännä, jotkut ihmiset kun näyttää ihan samalta hiusmallista riippumatta ja toisilla muutos on valtava!

  VastaaPoista
 8. Norppis: Kiitos ja kiitos samoin :)

  Bubble: Kiitos :) En varmaan ikinä kyllästy sanomaan, mutta olen kyllä niin iloinen päätöksestä palata takaisin vaaleaan hiuspehkoon ja hih, mallikin tuntuu siltä, että tuun viihtymään siinä vielä useamman tovin :)

  Prefecta: Kiitos, vietettiin, toivon mukaan sullakin oli ihana vuodenvaihde :)

  Aini: Kiitos samoin! Ja hih, hassua kuulla jonkun toisen mielestä tyylin olevan täydellinen :D Mutta mä kuules luulen, että meillä on samanlainen maku monien asioiden suhteen :)!

  Lady Dada: Kiitos! Oon itse vieläkin ihan fiiliksissäni tästä uudesta mallista, tosin odotan kauhulla sitä päivää, kun haluankin jotain muuta, en siis suoraan sanottuna halua sellaisen päivän koittavan :D

  Katri: Kiitos! Ja tää hiuslook on sellainen, mistä en hevillä luovu!:) En tiedä, meneekö se meillä lyhythiuksisilla sitten niin, että kerran lyhyet hiukset, aina lyhyet hiukset :)

  Ulrika: Kiitos! Olen itsekin aivan samaa mieltä sen suhteen, mitä kirjoitit! Ja et ole ainoa, joka on myös noin huomioinut :)

  En tiedä, kuinka paljon kyseessä oli se, että malli ja väri muuttui niin radikaalisti, itse välillä kun katselen muodonmuutosleikkien ennen ja jälkeen kuvia, niin se muutos tuntuu huikean valtavalta niiden kohdalla, joilla malli vaihtuu selvästi pitkästä lyhyeksi?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow