In this Light

Kauneusblogi

Luku 36.

25.1


25.5


Asukuva joulupäivältä, jolloin en enää ollut niin töttöröö ja flunssasta ja flunssalääkkeistä sekaisin, kuin jouluaattona. Minulla ei yhtään ollut mekkofiilis, itseasiassa olisin mieluiten lähtenyt appelaan pukeutuneena joululahjaksi saamiini flanelliyöpaitaan sekä unelman pehmeään aamutakkiin. Päätin kuitenkin hylätä ehdottomat mukavuusvaatteet puoleksi päivää ja päädyin loppujen lopuksi laittamaan farkut jalkaan. Olen kuluneena syksynä ja talvena totaalisesti rakastunut vihertävän harmaisiin farkkuihini, jotka ovat onneksi hitusen löystyneet eivätkä enää aiheuta mustelmia lonkkaluiden tienoille.

Farkkujen seuraksi puin mustan alusmekon, sillä halusin asuun hitusen juhlavuutta, olihan sentään joulu ja joulu on hyvä syy pukeutua vähän normaalia arkea fiinimmin. Täytyy kyllä myöntää, että tykästyin farkkujen, alusmekon sekä muhkean huivin ja moposaappaiden yhdistelmään niin, että tuskin maltan odottaa, koska seuraavaksi voin sen pukea ylleni ja vieläpä niin, ettei niskaan tarvitse kiskoa neuletakkia lämmikkeeksi, ja jonka hihaan joudut aivastamaan kymmenen minuutin välein!

4 Kommentit

 1. Ihana asukokonaisuus, harvoin tykästyn tällä tavalla vieraiden ihmisten vaatteisiin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo asu! Mäkun himoitsen jo tuollaista villatakkia nahkaisilla kyynärspääpaikoilla tietysti!

  Niin ja eellisen postauksen lintuhäkki on aivan upea valoineen, mä haluun lisää häkkejä! Ne on niin upeita.

  VastaaPoista
 3. Asu on ihana, tuo muhkea kaulaliina ihanin. Ja et kyllä yhtään näytä siltä, että olisit tai olisit ollut kipeä. Miksi mä en näytä tuolta ollessani kipeä?!

  VastaaPoista
 4. Vanilja, kiitos! Joskus sitä vaan tykästyy todella hurjasti toisten asuihin, jopa niin että on itse tehtävä jotain vastaavanlaista toteutusta :)

  Nooruska, tällaiset villatakit ovat vaan poikaa, oon omaani käyttänyt lähes joka päivä ostohetken jälkeen. Mutku se on vaan niin mahtava ja lämminkin! Nahkapaikat kun vielä saisi :) Suosittelen siis tekemään täsmäiskun H&M:n miesten osastolle :)

  Ja lisää lintuhäkkejä haluan myös minäkin!

  Katri, Kiitos :) Tuona päivänä en enää ollut niin kipeä, kuin aattona sekä naamassa on meikkiä :) Tai sitten kipeys tuo esiin uutta hehkua, mitä ei terveenä näy?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow