In this Light

Kauneusblogi

Luku 44.

4.4


Olen tänään herännyt kukonlaulun aikaan, treffannut Annen kahvimehuttelun ja kirppistelyn merkeissä sekä ostanut kirppikseltä niin kamalan mekon että se on jo kaikessa kamaluudessaan upea. Olen myös hokenut itselleni, ettei ompelutaitoisen ihmisen ole hullua ostaa saumasta jo valmiiksi revennyttä vaatetta. Olen myös missannut juuri nenäni edestä menneen bussin ja saanut soiton huolestuneelta elämänkumppanilta, että olenko vielä hengissä vai joutunut bussionnettomuuteen, kun minua ei alkanut kotiin kuulua. Päästyäni vihdoin ja viimein määränpäähäni törmäsin lähikaupan ovella pikkuskideihin, jotka pummasivat rahaa, "anna kakskyt senää, sä oot aika kaunis!".

Kukonlaulun aikaan herääminen kannatti, olen saanut stressitaakkaani kevennettyä. Kahvimehuttelu ja kirppistely hyvässä seurassa on arjen luksusta, ja jos kirppikseltä löytynyt mekko voisi olla suoraan Chloë Sevignyn kirppispinosta, siinä saisi olla jopa parikin revennyttä saumaa! Bussin missaaminen johtui taas muuten tällä viikolla hyvin ajoitetuista bussien vaihdoista ja elämänkumppanin soitto ei voinut olla mitään muuta kuin liikuttavaa. Soitanhan itsekin joskus huolestuneena minulle tärkeiden ihmisten perään, että ovathan he kunnossa. Rahaa pummineet pojat saivat hymyn huulille, rahaa en kylläkään antanut, vaikka hyvä yritys pojilla olikin! Aika hyvä päivä siis.

Aika hyvän päivän olen viettänyt yli-isossa villapaidassa. Ostin sen Dressmanin alennusmyynneistä, hihojen kavennuksen jälkeen se on minulle vallan sopiva. Aika hyvin miesten yli-isoksi villapaidaksi!

5 Kommentit

 1. Kuulostaa ihanalta päivältä. Ja näytitkin aivan ihanalta! tuo huivi ja nuo sukkikset (vai leggingssit) on aivan ihana ihana ihana yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos seurasta, oli kiva lopettaa työviikko vähän erilaisissa merkeissä.:)

  VastaaPoista
 3. Pikkuskidit olivat ihan oikeassa!

  VastaaPoista
 4. Tää oli jotenki tosi piristävä postaus :D. Ja tuo kaulahuivihässäkkä on edelleen kateutta herättävä. Ja moposaapakset. Pakko saada moposaapakset!

  VastaaPoista
 5. Norppis, kiitos :) Nuo sukkikset on kyllä mun lempparit ohuista sukkiksista!

  AnneVee, nimenomaan :)

  NinaV, :D Mua kyllä hirveästi nauratti ne skidit, tuskin olin ainoa naisihminen joka sai kuulla kehuja :D

  Midinetti, joskus arjen keskellä huomaa piristäviä asioita, jotka tuovat keskelle arkea iloa :D Eikä niiden tarvi aina olla ihmeellisiä :)

  Ja suosittelen lämpimästi moposaapaksia, ainoastaan olisivat Vagabondilla voineet samantein laittaa noihin järeämmät vetskarit, sillä yksiin oon jo joutunut vaihtaan vetskan ja toiseen on kohta tiedossa vaihto-operaatio :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow