In this Light

Kauneusblogi

Luku 48.

Sain ihastuttavalta Ravenwavesilta viime vuoden puolella kutsun osallistua valokuvahaasteeseen, johon kyselin teiltä lukijoilta kuvausaiheita. En ole kyseistä haastetta unohtanut, vaikka niin olisi voinutkin kuvitella, mutta myönnän kyllä olleeni sen verran dementinen, etten ikinä muista hosua kameran kanssa kotona kuvaten haasteen mukaisia asioita. Kunnes tänään lämmittävä, kulman takana olevasta keväästä kielivä auringonpaiste herätteli minua talvihorroksesta ja sai ryhtymään tositoimiin.


21.6


21.2

Kuvasin siis käytössäni olevan laukun sisällön. Laukku on uusvanha, uusi siis minulle mutta iältään lähes samaa luokkaa, kuin mitä elämänkumppanini. Veikkaan elämänkumppaniani kuitenkin nuoremmaksi. Laukun löysin kirppikseltä ja emmin hetken, ostanko sen vai en, sillä se ei ollut mikään euron löytö.

Tiesin kuitenkin sen, mitä seuralaisenikin minulle toitottivat, jos et sitä osta, niin jäät katumaan. Ja juuri tämän tyylistä laukkua olenkin etsinyt, rentoa jättiä, johon mahtuu järkkärin ja miniläppärin ohella vielä lompakko ja kaikki muu, mitä mukanani kuvittelen haluavani kantaa. Ja isot propsit pitkälle hihnalle, jonka ansiosta ongelma nimeltään olalta tippuva laukunhihna on enää vaan historiaa! Ilmeisesti minun täytyy lähteä useammin Annen kanssa kirppiksille, sillä teen aina silloin mahtavia löytöjä, ensiksi se ihana eläinkuosimekko ja nyt tämä laukku.

21.3


21.4


Mutta laukkuni oli siis tänään niellyt muistikirjan, metalliliiton(!) kalenterin, YTV:n aikatauluoppaan, lompakon, minikokoisen hiuslakan, tumppujen, Tummelin sekä purkan lisäksi pienen pussukan, jossa mukana kulkee kyniä, auton lukkosula, huulirasva, särkylääkettä sekä kotiavaimet. Norppis halusi tietää, onko avainnippuni yksi suuri epämääräinen nippu, mutta sitä se ei ole. En kanna mukanani kuin koti- sekä pyöränavainta. Ja näemmä muutamaa avainta, joista en tiedä mihin lukkoon ne käyvät. Avaimenperät on muuten lahjaksi saadut, mutta kissan olen itse ostanut joskus kymmenen vuotta sitten herkässä teini-iässä.

Jos muuten minä saisin päättää, maailmassa ei olisi mitään muita kuulakärkikyniä, kuin nuo Bicin oranssit, joissa on sininen korkki. Niillä on vaan niin hyvä kirjoittaa, kerrankin kynä jolla käsialani ei näytä pelkältä epämääräiseltä koukeroinnilta, vaan linjakkaalta josta saa myös joku muu kuin minä selvää!

Lukkosula on tullut talven mittaan tutuksi, tosin siitä ei ole apua, jos pyrkii väärään autoon sisälle. Jouduin eräs kerta hakemaan varta vasten kaupasta lukkosulaa, kun auton ovet eivät auenneet. Niin, ne jäivät aukeamatta myös lukkosulakäsittelyn jälkeenkin, mutta syytän siitä sitä roistoa, joka kehtaa parkkeerata muutaman auton päähän meidän autosta aivan identtisen auton! Ja kerta ei edes ollut ensimmäinen. Harkitsen auton maalaamista seeprakuosiseksi, ehkä silloin onnistun sen myös löytämäänkin. Tai sitten tatuoin rekisterinumeron sormen syrjään, josta voin aina luntata, onko auto oikea vai ei.

Lisää kuvia luvassa, kun saan joku toinen päivä samanlaisen tomeruuskohtauksen.

11 Kommentit

 1. Voi taivas...tuo laukku on ihana :) Nimittäin mulla on nyt kauan aikaa ollut himotuksen kohteena saada tuon värinen isohko laukku, ehdottomasti olkahihnalla ja ehdottomasti nahkainen. Voisin tarvittaessa maksaa huimankin summan. Toivottavasti odotus joskus palkitaan.

  VastaaPoista
 2. Ystäväni on myös hakenut lukkosulaa varta vasten kaupasta, huomatakseen vaan ettei se siltikään aukea... Kyseessä oli myös jonkun toisen auto, mutta ihan eri merkkinen ja värinen kuin oma.
  :)

  Ystäväni oli juuri hankkinut auton itselleen eikä siten tainnut ihan vielä sisäistää, mikä autoista oli hänen.

  VastaaPoista
 3. Toi laukku on aivan upea! Musta tämä on aivan ihana haaste tosin itse olisi pakko hieman sensuroida kun laukusta löytää tälläkin hetkellä yksi levinnyt Fisherman's friends aski ja kaikkea muutakin epämääräistä...

  VastaaPoista
 4. Eiiih, siis onko toi Metalliliiton kalenteri tosiaan pohjaväriltään musta, eikä yrjöttävän "tiesminkävärinenoksennus" kuten se oli niinä aikoina, ku vielä tapasin kyseiseen liittoon kuulua... Epistä!

  VastaaPoista
 5. Mieletön laukku!! Olipa hyvä, ettet jättänyt sitä ostamatta, kyllä tollasen herkun livahtaminen sormien välistä kaduttaisi varmasti :)

  VastaaPoista
 6. Vähä repesin tuolle autotarinalle!:DD

  Ja joo, lähde vaan mun kaa taas kirpparille! Tosin enhän ihan paljain käsin selvinny itsekään viime reissulta...

  VastaaPoista
 7. Onneksi ostit, laukku on UPEA!!!! Ja mä oon autuaasti unohtanu kyseisen haasteen, itellä on muutama asia kuvaamatta :D Hyvä siis kun muistutit.

  VastaaPoista
 8. J, Hih, laukku on kyllä myös sun oloisesi :) Ja mä pidän peukkuja, että sulle sopiva yksilä osuu vielä joskus vastaan :)

  Norppis, tuo on kyllä jo aika paha :D Mä oon itse pyrkinyt saman värisen ja malliseen autoon sisälle :D Mutta joo, autoa vaihto kyllä sekoittaa sen, mikä autoista olikaan se oma auto, mäkin oon siis sekoillut auton kanssa sen jälkeen, kun vaihdettiin autoa :D

  Nooruska, tää oli kyllä kiva haaste :) Ja näppärää toteuttaa siinä vaiheessa, kun laukku on ollut vasta vähän käytössä, niin sinne ei oo ehtinyt kasaantua sensuurin alle joutuvaa kamaa :D

  Bemary, ei se oo musta, vaan oikein tummansininen :) Mutta näemmä kauempaa katsottuna menisi mustasta :D

  Bubble, niin totta joka sana :) Tää oli kyllä hyvä löytö!:)

  AnneVee, joo, tuo on kyllä aika legendaarinen stoori :D

  Ja ehdottomasti lähdetään kirppiksille, vaikka siis mun päämäärä ei olekaan aina sieltä mitään löytää, mutta niitä on vaan niin kiva koluta mukavassa seurassa :)

  VastaaPoista
 9. Ravenwaves, joo, onneksi ostin sillä muuten olisin jäänyt sitä kyllä harmittelemaan :)

  Joo, mäkin aina välillä oon unohtanut haasteen ja välillä taas mielessä pyörii, mitä pitäisikään kuvata! Ja sit taas unohdan, mä elän tällaista unohtamisen ja muistamisen oravanpyörää :D

  VastaaPoista
 10. Aikaisemmin kun mulla oli auto josta ei aina tiennyt, mulla oli kännykamerassa siitä kuva, varmuuden vuoksi...

  Nykyistä/iä ei voi sekoittaa, kun siinä meidän oikeessakin autossa on mainostarrat kyljissä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow