In this Light

Kauneusblogi

Luku 61.

23.3

Tänään satuin olemaan samaan aikaan auringonpaisteen kanssa kotona, joten pitkästä aikaa muitakin kuin ulkovaateasukuvia! Olen havainnut farkkujen, rennon topin sekä ryhdikkään jakun yhdistelmän sangen toimivaksi ja olenkin kiireessä, jossa ei ole valitettavasti sijaa uusille, radikaaleille vaatekokeiluille, turvautunut yllä kuvailtuun yhdistelmään. Pitkävartiset moposaappaat vaan ovat kuin luodut yllä mainittujen vaatteiden kanssa, joten eipä ole kenkähyllylläkään mennyt sormi suuhun. Kyllä minä niin arvostan vaateyhdistelmiä, jotka eivät aamuisin aiheuta ennenaikaisia harmaita hiuksia, mutta toisaalta kyllä odotan kesälomaa kuin kuuta nousevaa, jolloin aivan varmasti pyhitän yhden päivän vain ja ainoastaan oman vaatekaapin annin sovitteluun ( ja ehkä jonkun kuplivan juoman siemailuun, lähtien kyseiseen hauskanpitoon pukeutuneena kauneimpaan alusmekkooni )-ja mahdollisesti uusien toimivien vaateyhdistelmien löytämiseen!

3 Kommentit

 1. Hyväksi havaitut vaatekerrat on jumalanlahja.

  Mutta onneksi niitäkin keksii koko ajan lisää, juuri silloin kun siihen on aikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Pitkät moposaappaat - mitkä ihanuudet! Tykkäsin koko asukokonaisuudesta tosi paljon, jakuissa on sitä jotain.

  Salla

  VastaaPoista
 3. Norppis, hyväksi havaitut vaatekerrat kyllä kummasti helpottavat eloa aamusin, jolloin ei ehdi miettiä uusia vaateyhdistelmiä :D Ja onneksi joskus on aikaa keksiä uusia!

  SalsaDesign, pitkät moposaappaat ovat kyllä yhdet lempikengistäni, tykkään kun niissä on myös jotain aavistuksen ratsastussaapasmaista :) Ja jakut kyllä tekevät normista toppi+ farkut asusta viimeistellymmän!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow