In this Light

Kauneusblogi

Luku 62.

24.5
24.2
24.1
24.3
24.6
24.4


Kun yllä on maailman kaunein mekko, ei ole helppoa valita useasta kuvasta vain muutamaa julkaistavaksi. Mekko on maailman kaunein siksi, että se on yksinkertaisesti, niin kaunis, puhtaalla tavalla. Maailman kauneimmat hihat ovat kuin viittamaiset siivet, maailman kaunein leikkaus imartelee kantajansa kortta. Maailman kaunein materiaali on villaa ja ehkä parasta kaikessa on se, että mekon on suunnitellut ja tehnyt minulle tärkeä ihminen, eräs maailman kauneimmista Hannoista.

Mekko on oikeasti pidempi, mutta tänään virittelin sen vyön avulla lyhyemmäksi. Hanna, joka on suunnitellut ja toteuttanut mekon, opiskelee par'aikaa vaatesuunnittelijaksi. Kotisivut ovat työn alla, lupaan kertoa täällä, kun koittaa aika niiden avautumisen. Sillä Hanna on oikeasti lupaava ja taitava suunnittelijan alku, ja mitäpä en tekisi ihanien kavereideni eteen! Jos samanlainen mekko kiinnostaa, Hannaan saa yhteyden laittamalla postia osoitteeseen hanna.k.repo@gmail.com.

ps. Tämä ei ole sponsoroitu mainos, vaan ihan vilpitöntä kavereiden hehkutusta sekä heidän tekemisistään ylpeänä olemista!

8 Kommentit

 1. Mutta minkälainen aikuinen ihminen käyttää martensseja?!

  VastaaPoista
 2. Oi oi oi kun olette kauniit yhdessä, mekko + tyttö <3

  VastaaPoista
 3. Kauniista mekosta sietääkin olla paljon kuvia, mutta mutta.. missä kuva mekon selkämyksestä? :)

  VastaaPoista
 4. Ny on semmonen asu kyseessä, että ei auta ku huokailla ihastuksesta. Jos oma kroppa antais myöten ja oltais tismalleen samaa kokoa, nii tulisin ihan sekunnissa nyysimaan sulta ton kokonaisuuden. :p Nuo hihat on parasta koko hommassa!

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kiva mekko! Ja koko asu, ja kuvatkin vielä! Mutta miten mä en hahmota tota vikaa kuvaa ollenkaan, onko niskan takana kyynärpää vai mikä?

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat kehuista!

  anonyymi, :D

  Olga, selkäkuvia tulee sitten joku toinen kerta, kunhan ekaksi vielä viilaamme mekon tekijän kanssa mekon selkämystä :)

  Ulrika, niskan takana näkyy myssyä sekä selkää. Mekon alla on valkoinen toppi, jonka painijanselän ansiosta paljas selkäkin vilahtaa :) Toivon mukaan nyt hahmotat, miten kuva menee!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow