In this Light

Kauneusblogi

Luku 64.

27.4
27.5

Joskus täytyy elää monta vuotta, ymmärtääkseen asioita ja soveltaakseen ymmärtämiään asioita myös käytännössä. Olen viime aikoina ymmärtänyt, että liian lyhyeksi kuviteltu hame ei ole lyhyt, jos sen yhdistää paksujen sukkahousujen kanssa. Samoin monesti tunkkaisina pitämieni pitkähihaisten paitojen hihat voi rullata, kääriä tai taitella ylös, jolloin paita ei ole enää niin tunkkainen, paljastaessaan ranteet ja aavistuksen käsivartta. Kaikista ihaninta asiassa on se, että vaatekaapin perälle liian epäsopivina hylätyt vaatteet saavat aivan uuden elämän kyseisten pienien oivallusten ansiosta! Joskus se on todellakin vain pienestä kiinni, onneksi emme ole koskaan liian vanhoja oppiaksemme ja ymmärtääksemme asioista uusia puolia!

3 Kommentit

 1. Oon ehkä vähän hassu, mutta noi portaat on superhienot<3 :D Itse askelmat siis, ei kaide. Suunnittelin joskus johonkin koulutehtävään lähes samanlaiset, mutta ne oli suorat, ei keirreportaat.

  Mun lemppari erilaisia vaatteita piristäessä on erilaiset pinssit ja rintakorut. Niillä saa aina tunkkaisestakin asusta mukavan.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä tuosta, että lyhyt hame muuttuu asialliseksi "paksujen" sukkahousujen kanssa.

  Se mitä en ymmärrä, on tämä nyky käsite tunikasta. Eli t-paitaa, joka ei peitä edes takapuolta ja joka loppuu 10-15 cm haaravälin yläpuolelle, nimitetään tunikaksi. Sitten tämän kanssa käytetään 40 den "paksuja" sukkahousuja. Muut ihmiset pääsee sitten ihailemaa pikkareiden valintaa.

  Tuo sinun asusi on oikein tyylikäs, eli en tarkoita arvostella sinun pukeutumistasi, vaan motkotan vain kaduilla näkemistäni mauttomuuksista.

  VastaaPoista
 3. Bubble, mä itse tykkään myös kaiteestakin :D Ja onhan nää portaat aikas hienot, originellit vuodelta 76 :)

  Erinäisillä koruilla jne. saakin nopeasti "raikastusta" asuun kuin asuun, harmi kun mä en itse oikein osaa niitä käyttää :(

  Anonyymi, olen samoilla linjoilla! Se, että haarakiilat vilkkuu ja pikkuhousujen värin ( tai sen, ettei niitä ole lainkaan) pystyy näkemään, ei oo kovin tyylikästä! Itse en ilkeäisi lähteä niin liikenteeseen, paksut sukkahousut on lyhyiden helmojen paras kaveri!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow