In this Light

Kauneusblogi

Luku 66.

3.5
3.6
3.2
3.4


Minun vaatekaapissani eivät ole värit viime vuosina juuri liiemmin juhlineet. Ei sillä, että minulla olisi jotain värejä vastaan, mutta rehellisesti sanottuna en ole kokenut oloani kotoisaksi ehtakeltaisenvihreissä vaatteissa. Mutta sattuu sitä paremmissakin piireissä, menin ja ostin itselleni juurikin ehtakeltaisenvihreän mekon!

En vain voinut itselleni mitään kirppiksellä kuosin, joka muistuttaa tekotaiteellista värioksennusta, edessä. Se ei tosin ole mikään ihme, Emilio Puccin mystinen hippilook näemmä inspiroi näytöskuvien ihailun ohella rakastumaan hauskaan mekkoon! Pahus, kaivankohan seuraavalla vierailukerralla vanhempieni luona kaikki vanhat hippimekkoni esiin ja alan oikeasti pukeutumaan niihin?

Mekko on malliltaan muodoton muotoon ommeltu säkki, tosin jos vain jaksan, saatan kaventaa sitä aavistuksen tyköistuvammaksi. Toisaalta en jaksaisi enää mekkoja, joiden kanssa ei voi istuutua ruokapöytään minun ruokahalullani, kerran jouduin omilla syntymäpäivilläni vaihtamaan kesken kaiken löysemmin istuvaan mekkoon, tosin siitä saan syyttää vain itseäni, mitäs olin leiponut niin herkullista kakkua!

7 Kommentit

 1. Mikä mahtavuus ja sopii sulle värienkin puolesta loistavasti!


  Salla

  VastaaPoista
 2. Eipä toi malli mun silmin vaadi mitään turhia kavennuksia, sillä ei se alkujaankaan mikään "teltta" ole.:) Ja mekon kuvio on melkoisen jännä. Suorastaan hauska jopa! Jos vihreän vaihtaisi mulle turvalliseen mustaan ja vaaleansinisen vaikka violettiin tai tummahkoon harmaaseen, voisin kuvitella, että uskaltaisin käyttää tommosta itekin. Nykyisellään se on tosiaan turhan rohkea tällaiselle väriaralle ihmiselle.:D

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa että noi portaan on kertakaikkiaan kuvauksellinen tausta sun asukuville, ihan ku jostain muotilehdestä:) Ja mekko on kans kiva, kai sitä joku väripilkku pitää kaapissa ollakin kun sille päälle sattuu!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko! Ihan kuin maisemataulu. Ei monille menisi, mutta sulle kyllä sopii!

  VastaaPoista
 5. Hetkellisesti hätkähdin värikylläisyyttä - olenko sittenkään Salkan blogissa? Jännittävää, odotan mekon tulevaa käyttöä ja erilaisia yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
 6. Mitä mitä mun vanhat silmät näkevätkään!? Salkalla on päällä väriä! Vaikuttaa ihastuttavan raikkaalta sun muuten niin monokromaattisessa puvustossa. Minäkään en tuosta mitään kaventelisi, se on just sopivan slimmattu muttei liian kireä. Siinä on kuitenkin jännän muotoinen pääntie ja erikoinen kangas jotka varastavat huomion.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow