In this Light

Kauneusblogi

Luku 71.

20.66copy

20.55copy


Monivärinen, sotkukuosinen mekkoni herätti taannoin ihastusta ja mekkoon olen luonnollisesti itsekin kovin ihastunut. Mekko on muuten mainio, mutta siinä on yksi huono puoli. Se nimittäin pakottaa asustusövereihin.

Minä en juurikaan asusteista perusta, tai oikeastaan luotan asustamisessa vähemmän on enemmän mantraan. Huivit, päähineet ja kengät, siinä ovat minun asustautumisen pilarit! Omistan todella vähän koruja ja useimmiten en todellakaan koe pakottavaa tarvetta laittaa niitä viime silaukseksi johonkin asuun. Ovat vain tiellä, näytän liian naiselta..syitä on yhtä monta kuin koruja, joita en omista.

Poikkeus näemmä vahvistaa säännön, sillä lähdin eilen liikenteeseen kuin mikäkin mustalaisnainen. Älkää käsittäkö väärin, minua ei todellakaan haittaa näyttää mystiseltä mustalaisnaiselta! Kaikki lähti siitä, kun ennen ulos lähtöä tungin turbaanin päähän ja samalla hetkellä tajusin, että voisihan sitä samalla laittaa korvakorutkin. Niin etsin koruvarastoni övereimmät korvakorut ja laitoin ne korviini.

Omaan makuuni asu on ehdottomasti överi, mutta jos sitä kerran ryhdytään tekemään jotain, tehdään se sitten kunnolla, oli se sitten siivoamista tai överiasustautumista!

4 Kommentit

  1. Näyttää tosi kivalta, vaihtelu virkistää :)

    VastaaPoista
  2. Gaddämmit miten hieno mekko, veikkaanpa että toimii överisti, underisti ja kaikella siltä väliltä :D

    VastaaPoista
  3. Mustalaislookki näyttää hyvältä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow