In this Light

Kauneusblogi

Luku 70.

Minä tavallaan uskon kohtaloon. Tai sattumaan. Tai lähinnä niiden yhdistelmään, kohtalokkaaseen sattumaan. Joskus asioiden vaan täytyy mennä niin, kuin ne menevät, kaikelle ikävällekin on aina syynsä, joka saattaa loppujen lopuksi osoittautua parhaimmaksi ratkaisuksi.

Sattuipa eräs päivä niin, että olin lähdössä pisteestä a pisteeseen b bussi-bussi yhdistelmällä. Kymmenen minuutin varoajalla jouduin kuitenkin ottamaan auton alleni ja mukaan liittyi piste c, jossa minun piti käydä pisteen a ja pisteen b välissä.

Itse en juuri tykkää ajaa autolla, autolla ajamisen ainoa hyvä puoli on se, että varsinkin yksin ajaessa saa vääntää musiikkisoittimen nupit kaakkoon ( ja laulaa, paitsi teillä, joissa on useampi kaista vierekkäin ja mahdollisuus siihen, että rinnalla ajava autoilija huomaa epämääräisen suun aukomisen). Voisin toki kuunnella musiikkia liikkuessani julkisilla, mutta ehkä kerran vuodessa muistan etsiä, missä talouden kannettava musiikkisoitin lymyää ja toisen kerran vuodessa siirtää sinne mieleistäni musiikkia. Autolla ajaessani kuuntelen yleensä radiota, sillä cd-levyjä en halua viedä sinne tuhoutumaan. Toki voisin polttaa mieleisiäni kappaleita cd-levylle, mutta ihmiselle, joka ehkä sen kerran vuodessa muistaa etsiä sen talouden kannettavan musiikkisoittimen, kyseinen operaatio on suorastaan ylitsepääsemätön.

Mutta niin, ollessani matkalla pisteestä a pisteeseen b pisteen c kautta, kuuntelin Bassoradiota, niin kuin aina autolla ajaessani. Bassoradio on yksinkertaisesti paras! Ollessani lähellä lopullista b pistettä, radiosta alkoi soimaan biisi, joka räjäytti tajuntani. Sinnikkäästi päätin muistaa biisistä edes jotain sanoja, ellei sitä jostain syystä basson soittolistauksista löytyisi, samaan aikaan kuitenkin nauttien mahtavista soundeista kuin viimeistä päivää, jotka kuulin elämäni ensimmäistä kertaa. Hipahtavat soundit, Cashilta lainattu fiilis sekä viheltely, niistä on hyvä biisi tehty!

Jos siis olisin tuona päivänä lähtenyt liikenteeseen julkisilla, en olisi ehkä koskaan tullut tietoiseksi tästä mahtavasta biisistä! Koska haluan laittaa hyvän kiertämään, kerroin teille tämän tarinan ja ehkä joku muukin rakastuu kyseiseen biisin kuullen sen mahdollisesti ensimmäistä kertaa elämässään.

4 Kommentit

 1. Kiva biisi! Kiitos, en ollut kuullut aiemmin :)

  VastaaPoista
 2. Kohtalokkaista sattumista puheenollen, minä kuuntelin juuri Edward Sharpea kun luin postauksesi.

  VastaaPoista
 3. Bubble ja Ilona, biisi on kyllä veikeä ja ihana! En mäkään ollut sitä aiemmin kuullut :)

  Anonyymi, hih, kohtalokkaita sattumia on näemmä liikenteessä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow