In this Light

Kauneusblogi

Luku 69.

15.3
15.2


Jos edellisessä postauksessa pyysin itseäni ryhdistäytymään kuluttamisen suhteen, on tänäänkin aihetta ryhdistäytymiseen. Nainen, opettele käyttämään jotain huulimaalia, jottei huulesi näytä kuin kahdelta kuolleelta pakasteseifileeltä!

Minun on myönnettävä, että olen todella laiska ylipäänsä edes rasvaamaan huuliani, yleensä iltaisin ennen nukkumaan menemistä sipaisen paksun kerroksen perusrasvaa huulille. Ja siinä se sitten oikeastaan on. Ajatuskin jostain, jota täytyisi lisätä tunnin välein lisää huulille tai hinkata tunnin välein pois hammasrivistöstä, saa tuskan hien kirpoamaan huolettoman luonnonlapsen hipiälle. Puolustukseksi sanottakoon, että näissä kuvissa valo hämää vaan ei hämärrä ja vie sen vähänkin värin huulilta pois. Ja toisaalta, hipahtavat luonnonlapset eivät ehkä yleensä ole ensimmäisenä punaamassa huuliaan sävyllä jonka nimi on true blood.

Jos ei siis vielä selväksi tullut, huulipunat ja minä emme tule toistemme kanssa toimeen. En silti voinut olla luomatta pitkiä silmäyksiä tänään eräässä hippikaupassa tulipunaista huulimaalia kohtaan. Sellaista tuskin loppupeleissä itselleni haluan, mutta jonkinlainen huulivoi, jossa olisi samalla häivähdys väriä, voisi olla se minun juttuni. Sillä tuskin saisi aikaan niin suurta katastrofia, että kulkisin koko päivän punat poskilla ja hampaissa tai näyttäisin joltain muulta kuin itseltäni! Tai sitten vaan jatkan hyväksi havaitsemalla linjallani, pakasteseihuulet on myös huulet yhtälailla kuin tulipunaiset huulet!

5 Kommentit

 1. Itse käytän nykyään tosi harvoin huulipunaa (joskin juuri toissapäivänä sattui tämmöinen päivä olemaan!), mutta huulirasvasta olen kyllä ihan liian riippuvainen. Jotenkin tuntuu oudolta jos huulissa ei ole mitään. :D Monesti huulirasvan unohtuessa kotiin tulee mietittyä, että miksiköhän sitä on tämmöiseenkin kierteeseen itsensä totuttanut.

  VastaaPoista
 2. Koen jotenkin tietyllä tapaa hankalaksi huulipunan käytön, sillä en voi sietää niitä huulipunatahroja lasin reunassa, joiden vuoksi kaikki mitä juo, maistuu sille punalle. Ja se hampaisiin tarttuminen ja pitkin naamaa leviäminen ovat myöskin osaltaan pelottavia, enkä jatkuvasti jaksaisi olla tarkistelemassa peilistä huulien siisteysastetta. Max Factorin uusi huulitussi tuli itselleni kaupassa vastaan kuin tilauksesta, se kun ei jätä minkäänlaista tahmapintaa huulille, eikä ainakaan lähde vaeltelemaan pitkin naamaa. Sävyn löytäminen oli tosin hieman hankalaa, koska en muistanut ottaa huomioon huulissa jo valmiina olevaa pientä punaisuutta ja vaikka valitsin semivaalean sävyn, olikin se huulilla reilusti tummempi kuin kämmenselällä. Seuraavaksi investoin siihen sarjan vaaleimpaan, pinkkiin sävyyn, joka todennäköisesti sittenkin näyttäisi mukavan roosalle huulilla. :)

  Ja niin, pakko sanoa: Ihanat hiukset, ihanat lasit ja ihanan kauniit kasvot!

  VastaaPoista
 3. Hih, pakasteseifile täällä kans hei:D Mä oon ihan toivoton huulipunan kanssa, tuhraan sitä pitkin naamaa ja vaatteita ja jos vaikka onnistunkin levitämään sitä aamulla niin töihin päästessä se on jo hävinnyt jonnekin. Olis niin siistiä käyttää oikein kirkasta punaa mutta en vaan osaa:D

  VastaaPoista
 4. Jos huulikiilto, joka sekä hoitaa huulia että tuo häivähdyksen sävyä, kiinnostaa, voin suositella sekä MACin kuultopunaa että Korresin huulivoita.

  Olen kirjoittanut molemmista blogissakin, täällä MACista:
  http://tonninstiflat.wordpress.com/2010/07/18/lomaihon-ehostus/

  ...ja täällä Korresista:
  http://tonninstiflat.wordpress.com/2010/01/14/rusohuulet/

  Kannattaa kokeilla, ovat ihania!

  VastaaPoista
 5. Christina, sulle kyllä sopii huulipuna todella hyvin :) Huulirasva-addiktiosta pääsee eroon yksinkertaisesti sillä, että lopettaa huulien rasvaamisen :D Tai siis sellaisen ylenpalttisen rasvaamisen, ainakin itselläni on toiminut tosi hyvin se pelkästään iltaisin perusvoiteella rasvailu, joskus saatan heittäytyä hurjaksi ja laitan päivälläkin ihan perusrasvaa huuliin :D

  Maija, hei tuo huulitussi voisi kuulostaa sellaiselta, mikä voisi olla hyvä myös täälläkin suunnalla! Perinteisessä huulipunassa kun on just raivostuttavaa se, ettei se pysy huulilla ja mä en ole sitä tyyppiä, jonka mielestä on ihanaa kaivaa peili esiin ja lisätä huulipunaa :D

  Ja kiitos :)

  Aini, muakin kyllä kiehtoisi käyttää aina joskus silloin tällöin kirkasta punaa, mutta juuri mainitsemistasi syistä jää se minullakin väliin :D

  Vimps, tuo korresin tuote onkin mulle jäänyt mieleen juuri sun kirjoituksista, ja oon miettinyt, että voisin siihen investoidakin :) Vielä kun saisi raahattua itsensä kaupoille saakka..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow