In this Light

Kauneusblogi

Luku 68.

12.11

12.44

12.88

12.66


Eräs päivä laskeskelin, etten ole tämän vuoden puolella ostanut yhtään normaalihintaista vaatetta ( lukuunottamatta ystävän tekemää mekkoa), vaan olen haalinut kaiken erinäisistä alennusmyynneistä tai kirppiksiltä. Selvä faktahan on se, ettei vaatekaappini tarvitsisi enää yhtäkään vaatetta täytteeksi, sillä vaikka käyttöön ne päätyvätkin, koen tuskallisina vaatteet, jotka jostain syystä jäävät vähemmälle käytölle. Luonnollinen poistuma toki pakottaa uusimaan tiettyjä vaatteita aina silloin tällöin, vaikka paha tapani onkin pitää kynsin ja hampain kiinni kulahtaneista ja reikiintyneistä vaatteista.

Siksi uskalsinkin raottaa kukkaron nyörejä Lindexillä, jonne minun ei alunperin pitänyt edes päätyä. Note to myself, ensi kerralla menen tappamaan aikaa kahvilaan, en vaatekauppaan. Tai jos päädyn vaatekauppaan, en kerää vaatteita sovitukseen sillä silmällä, että sovitan niitä tappaakseni aikaa lisää. Rahallista konkurssia en tehnyt, päinvastoin "ota kolme, maksa kaksi aletuotetta" oli aika hyvä diili. Ja vaikka tiedänkin käyttäväni jokaikistä nyt ostamaani vaatetta niiden nukkavieruksi lumpuksi päätymiseksi saakka ja vähän sen jälkeenkin, kulutuskriittinen omatunnonääneni jaksaa yhä vaan nalkuttaa asiasta. Ostit sitten kolme vaatetta. Yhdellä kerralla. Nainen, nyt jotain rotia!

Viittamainen neule on yksi alelöydöistäni, tätä katsoin jo normaalihintaisenakin. Viitta- ja kaapumaiset vaatteet ovat heikko kohtani, tiedän sen. Neppareilla saa hauskasti säädettyä, haluaako viitan hulmuavana vai tyköistuvampana, muovia tämä vaate ei ole onneksi nähnyt lainkaan! Täydellinen takin korvike lämpimiin kesäiltoihin, mutta menee tämä mainiosti tällaisenaankin.

4 Kommentit

 1. Hei lataatko kuvas tänne suoraan omalta koneeltas bloggeriin vai lataatko esim photobuketin kautta? Entä miten saat ton tekstin ja kuvien leveyden saman suuruseks? Mä oon yrittäny tänään dataa blogille uutta ulkoasua, mut en löydä millään kohtaa, mistä saisin fiksattua ton tekstin ja kuvien leveyttä saman suuruseks. Pöh!

  VastaaPoista
 2. Apua, mun on ehkä pakko käydä lindexillä katsastamassa tuota, näyttää täydelliseltä!

  Mullekin tulee omantunnon pistoksia sellasten vaatteiden omistamisesta, jotka ei niin usein päädy päälle. Ikään kuin jokaisen vaatteen pitäisi oikeuttaa olemassaolonsa kaapissani säännöllisellä käytöllä. Oon ajatellut, että on oikeeastaan ihan ok omistaa jonkun verran vaatteita, joita käyttää vaan harvoin, mutta tuo kulutuskriittisyys ja mahdollismman vähään pyrkiminen silti koputtelee mielessä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Teidän kierrepostaissa on toden totta sitä jotain :D
  Eikä pöllömpi ole asukokonaisuuskaan ;P
  (nimim. äh oon kyllä kade noista popoista)

  VastaaPoista
 4. Peps, ehdinkin jo vastata kyssään sun tontilla :)

  Ulrika, tää on kyllä mahtava vaate, ja hyvältä näyttää myös sulla!

  Se on kyllä jännä juttu, kun iskee se syyllisyys niistä vaatteista, joita ei oo koko ajan käyttämässä. Täytyisi vaan ajatella niin, että osa vaatteista on jo ehkä tyyliltään sellaisia, ettei niitä ihan joka päivä tee mieli kiskoa ylleen. Toki jos ei olisi mitään velvoitteita ( eli täytyisi ajatella siistiä työpukeutumista), niin niitä "överimpiäkin" vaatteita tulisi ahkerammin käytettyä :)

  Prefecta, portaikko on kyllä aika hyvä tausta! Ja voi itku, kun näiden kenkien lesti ei ollut sulle sopiva :( No, tuleepahan halvemmaksi ( veikkaan nimittäin, etteivät taida jäädä viimeisiksi tämän merkin kengiksi mulla..)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow