Pages8.5.2011

Luku 76.

22.1copy


22.7copy


22.9copy


On pillihousuni haaroista ratkenneet, lauloi Neumann. Minä en voi tehdä muuta kuin yhtyä lauluun, kiitos sohvalle loikkauksesta haaroista ratkenneiden farkkujeni! No, niissä oli jo valmiiksi pieni reiän alku, joka mielettömän räsähdysäänen jälkeen muuttui kunnon tuuletusaukoksi. Onneksi farkkujen henkeen sopii karu korjausommel, vielä kun jaksaisin korjata ne kaikki muut housut, jotka ovat kokeneet saman kohtalon. Ehkä tässä on syy, miksi rakastan mekkoja housuja enemmän, mekot kun eivät mene haaroista rikki!

Kapeaolkaiminen viskoositoppi on kirppislöytö, se tuntuu todella raikkaalta leveäolkaimisten toppien jälkeen. Ja kuinka ihanan eteeriset alusvaatefiilikset siinä onkaan, on sanomattakin selvää että topin joustamaton kangas on myös seikka, mistä ilostun kaikkien niiden venyvien, joustavien ja niin liian helposti kulahtavien toppien jälkeen.

Mutta kaikista iloisin olen kesäkenkäkauden alkamisesta! Viime vuonna en ehtinyt juurikaan käyttämään valkoisia kiilanilkkureitani sillä hankin ne niin myöhään, tänä vuonna aion ottaa niistä kaiken ilon irti!

4 kommenttia :

 1. Ai kun olet sievänä. Ja nuo farkut. Aivan loistava kontrasti hennon topin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Hyvä asu, silmälaseista kengänkärkiin asti :) Minäkin olen niiin iloinen kesäkenkäkaudesta, pukeutuminen tuntuu jotenkin niin paljon helpommalta!

  VastaaPoista
 3. Nuo on varmaan ne farkut mitä mä olen ennenkin kadehtinut ja vieläkin ne on äärihienot :). Tajusin tämän postauksen myötä myös sen, että tommoset nauhakiilat olis aika monikäyttöset kesäpopot ja hienotkin vielä. Niin paljon kenkiä, niin vähän aikaa. Ja rahaa :D

  VastaaPoista
 4. Norppis, kiitän ja kumarran :)

  Ulrika, kiitos :) Ja totta, kesäkenkäkausi on niin ihanan helppoa pitkän talvikenkäkauden jälkeen!

  Midinetti, hihi, oon muuten ihan samaa mieltä, niin paljon kenkiä, niin vähän aikaa. Ja rahaa. Mutta nää kengät on kyllä pure love!

  VastaaPoista