In this Light

Kauneusblogi

Luku 77.

85.1
85.2
85.3
85.5

Kuvista kiitos elämänkumppanille!


Tällä viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa ja Cycleinhel-työryhmä lähetti haasteen esitellä oma fillarilook. Itse lukeudun niihin ihmisiin, jotka suvereenisti polkevat eteenpäin oikeastaan asussa kuin asussa, kengissä kuin kengissä. Rakkaus lyhyisiin helmoihin on kehittänyt omanlaisen polkemistyylin, jossa ohikulkijat eivät ainakaan toivon mukaan pääse näkemään enempää kuin mitä mahdollisesti haluaisivatkaan!

Sunnuntaiselle huvipyöräretkelle puin pitkän hupparin, joka käy mekosta, revityt sukkahousut ja kiilakorot. Farkkutakki joutui hyvin nopeasti seuraamaan matkaa pyörän sarvilta, huivi sen sijaan pysyi visusti kaulassa huikeasta lämpötilasta huolimatta. En kuitenkaan halua ottaa riskejä ja saada uusintakierrosta flunssasta!

Viime vuonna vannoin hankkivani pyöräilykypärän, se on vielä valitettavasti suunnitelmissa. Ehkä nyt, kun sain lainaan langoltani rullalaudan, kunnostaudun suojavälineiden varustelussa, veikkaan että en kyllä pahemmin uskalla laudan päälle ilman kunnon suojavälineitä!

0 Kommentit

Follow