In this Light

Kauneusblogi

Luku 79.

kengät11

Osa kesäkenkäarsenaalista

Kun optimisti lähtee reissuun kevään ja kesän taitepisteessä, hän pakkaa jalkineosastoltaan mukaansa vain ja ainoastaan kesäkenkiä. Realisti olisi sanonut, nainen hyvä, pakkaa nyt edes maiharit mukaan ja mitä sinä teet kolmilla kengillä muutaman päivän lomalla! Optimisti myös luottaa siihen, että laukussa aina mukana kulkevassa pikkunyssykässä on rakkopuikko, realisti olisi tarkistanut asian etukäteen ja napannut keittiön apupöydälle jääneen puikon mukaan. Optimisti pakkaa mukana kannettavaan käsilaukkuun koko aurinkorasva-arsenaalin, realisti olisi tarpeen vaatiessa kaivanut arsenaalia esiin autoon jääneestä matkakapsäkistään. Optimisti sen sijaan jättää autoon kaupungille suunnatessaan villatakin ja huivin, realisti ei olisi edes suostunut poistumaan autosta ilman kyseisien varusteiden päälle pukemista. Optimisti ei myöskään näe tarvetta pakata mukaan takkia, realisti myöntää reilusti, että takki unohtui lähtökiireessä naulakkoon.

Niin, taidan itse olla aikamoinen optimisti alkavan kesän suhteen, sillä minireissun aikana palelin liian vähissä vaatteissa ja sadattelin naulakkoon jäänyttä nahkarotsia ja sain muutamaan varpaaseen ehkä isoimmat rakot ikinä! Mutta kärähtänyt en, vaikka eipä sitä vaaraa oikeastaan ollutkaan, ainakaan säätilasta päätellen. Aina välillä kuvittelen oppineeni pakkaamisen jalon taidon, mutta näemmä elän suurissa harhakuvitelmissa-ainakin silloin, kun pakkaan ilman etukäteen tehtyä listaa. Spontaani pakkaaminen ei valitettavasti sovi huolettomalle ihmiselle, ensi kerralla teen sen listan suosiolla!

5 Kommentit

 1. Mä en voisi kuvitellakaan lähteväni yhtään minnekään ilman listoja. Mutta hei, you know me.. ;) Suosittelen silti listan tekemistä reissuun lähtiessä monestakin syystä. Se toki helpottaa pakkaamista, mutta on myös tukena jos matkalaukku katoaa. Tuon "mitä otan mukaan" -listan ansiosta sinulla on olemassa vakuutusyhtiötä varten lista jossa kerrotaan laukun sisältö. Näppärää, eikö?! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon sitä realistiosastoa. Mut en sentään oo niin paha kuin äiti, jolla on etelänlomallakin mukana takki koska "eihän sitä tiiä vaikka tulis yhtäkkiä räntäkuuro" :D

  VastaaPoista
 3. Mä vihaan pakkaamista aina joku menee vikaan ja kengät on vääriä ja vaatteet tyhmiä. Mutta lämmintä pitää olla! Sadan denierin sukkahousut eivät ole keväälläkään liikaa...

  Ihanat noi mustat herrainkenkätossukat!

  VastaaPoista
 4. Pakkaaminen listan kanssa = hyvä idea!

  Olen maailman surkein pakkaaja. Otan aina kaikkea turhaa mukaan ja tarpeelliset asiat jää kotiin.
  Hups. Ja AINA sama laulu :D

  VastaaPoista
 5. Nina, mä tiedän että sä oot mestaripakkaaja :) Ja ei hitto, enpä oo koskaan aatellut asiaa tuolta kannalta, seuraavaksi kyllä ehdottomasti teen listan!

  Aini, mä kyllä kadehdin realisteja, siinä ei voi vaan mennä pieleen ja kaikkeen on kyllä hyvä varautua :)

  Nooruska, pakkaamisessa vaikeinta on se, että tietääkö etukäteen, onko juuri se fiilis pukea joku tietty, mukaan pakattu vaate sitten reissussa ylle? Mutta lämmintä pitää olle jep!

  Ja nää kengät on kyllä ihanat! Harmi vaan ei niin mukavat jalkaan, mitä aiharit, pohjallisostoksille siis suunta otetaan.

  Norppis, mä aina silloin tällöin pakkaan listan kanssa, mutta joskus se vaan jää. Mutta siitä listasta huolimatta jotain saattaa jäädä pakattua, nimimerkillä olen unohtanut silmälasit ja piilarinesteet/kotelon kotiin juhannuksena, milloin mikään mesta ei ollut auki..which was nice..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow