In this Light

Kauneusblogi

Luku 80.

Päätinpä julkaista täällä blogissakin musiikkihaasteen, johon tartuin facebookissa erään ihanan tytön haastamana. Ideana on julkaista joka päivä biisi annetun listauksen* mukaan 30:n päivän ajan.

Tänään kysellään ensimmäisenä mieleen tulevan kappaleen perään. Koska olen ajatellut yhtyettä ja mm. yhtyeen levyn ostamista viime aikoina, mieleen ensimmäisenä, hyvinkin oikeutetusti siis, juolahti Little Dragonin Blinking Pigs biisi. Olen tarinoinut siitä aiemminkin blogissani, mutta en ikinä kyllästy kappaleen kauniin melankoliseen ja kutkuttavalla, turvallisella tavalla ahdistavaan vireeseen! Se on vaan yksinkertaisesti niin kaunis ja todellakin oikeutettu olemaan biisi, joka tulee ensimmäisenä mieleen!* En julkaise listaa täällä postausten yhteydessä, vaan teen lopuksi kokoavan listan ja postauksen, jossa on kaikki biisit peräkanaa!

ps. Tunnuksematon linja saa kyllä ensi viikolla kyytiä, eipä ollut pikkaisen vaikeaa etsiä yhtä postausta aikojen takaa! Tosin, tapojeni mukaan homma on oikeasti valmis vasta ensi lumen koittaessa, mutta hiljaa hyvä tulee.

4 Kommentit

 1. Awwws, kiitos itsellesi, ihana! Ootan innolla kokoavaa listaa, siitä näkee hyvin öh, kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 2. Musaa, jee :D
  Sulle on blogissani tunnustus.

  VastaaPoista
 3. Bubble, Voisin jo tässä vaiheessa sanoa, että kokoava lista on hmm, hyvin sekava :D musiikkimakuni on kuitenkin niin laaja, että lista ei vaan voi olla muutakuin, no sekava :D

  Rhia, kiitos haasteesta :)

  Ravenwaves, :) Tällaiset on kyllä kivoja haasteita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow