In this Light

Kauneusblogi

Luku 82.

245.1copy

245.2copy

245.3copy

245.4copy


Pitkästä aikaa asukuvia ja jotain itse tehtyä! Raidallinen lakanakangas on odottanut jo talven paukkupakkasista lähtien, mitä siitä tekisin. Arvoin vuokkomaisen mekon ja tyttömäisen hameen välillä, päätyen lopulta intuitioni johdattelemana jälkimmäiseen. Silloin, kun monen kuukauden ompelumasennuksen jälkeen, johon liittyy aika joka ei riitä kaikkeen, syttyy inspiraatio ja halu sydämen sopukoista ommella jotain, on vain yksinkertaisesti päästävä toteuttamaan itseään, oli sitä aikaa tai ei.

Hameesta tuli oikein mukava, ja yllättävää kyllä olen todella viehtynyt hameen kirkkaisiin väreihin. Hameen raidoissa on ajankohtaista 70-luvun henkeä, arvostan asioita jotka voisivat olla kuin suoraan 70-luvun tytöistä kertovista elokuvista, kuten Virgin suicides ( tosin ne tytöt taisivat olla enemmän pitsien ja brodyyrien perään, mutta ihan näin ajatuksen tasolla voisi reippaan raidallinen hamekin käydä ko. tyttöjen asuihin!). Ompelin hameen helmaan nepparit, joilla saan säädeltyä, onko hame enemmän tällainen pallomainen vai vaihtoehtoisesti hulmuava helmaisempi. Tosin tiedän jo nyt, että tulen käyttämään hametta enemmän pallomaisemmassa muodossa, hulmuaviin helmoihin kun en vieläkään tunne pyyteetöntä rakkautta.

Kuvat on otettu viime viikonloppuna ystävien kanssa vietetyllä kesäretkellä, kiitos niistä kuuluu Norsikselle. Ihan pelkässä tuubitopin ja hameen yhdistelmässä ei valitettavasti vielä tarjennut, ylle oli kiskaistava neuletakki. Mutta sukkahousuttomat sääret, oi kuinka olenkaan teitä kaivannut! On oikeasti ihanaa, kun vihdoin ja viimein voi heivata sukkahousut ja muut jalkojen verhoajat talvisäilöön!

7 Kommentit

 1. Se on vaan niiiiiin hieno. Salka + ompelukone on ilmeisemmin yhdistelmä mikä ei voi mennä vikaan :)

  Hui, itse tuskin pärjään ilman sukkahousuja, ennen kun mittari kipuaa yli 20 asteen (ja olen koko ajan auringossa.) Ajatus kiehtova. Toteutus vilukissalta ehkä mahdoton...

  VastaaPoista
 2. Hieno hame. Näytät ihanan raikkaalta, kesältä :)

  VastaaPoista
 3. Se on upea ja juuri sopivasti väriä ;-). Ei must kyl ole vielä ollut tarpeeks lämmintä paljaille säärille... Mut rakastanki leggingsei!

  VastaaPoista
 4. Ihana hame :) Sopivasti hipahtava, tykkään!! Ja värikin miellyttää kovasti!! Kuvista huokuu kesä :)

  VastaaPoista
 5. Niin söpö hame! Mä tykkään hirveesti vihreän ja valkoisen yhdistelmästä, se on aina jotenkin raikas, samoja värejä käytin itsekin viime viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaihana hame! Väritys on täydellinen!

  VastaaPoista
 7. Norppis, kiitos :) Ja heh, kyllä se voi pieleenkin mennä :D aina ei voi onnistua!

  Ulrika, kiitos :) Hameessa on kyllä vahvat kesäfiilikset!

  Nooruska, kiitos :) Joo, luulen että tällainen väriannos on just passeli mulle näin hameen muodossa :D Tuona päivänä tarkeni paljoin jaloin, kun heitti niskaan ohuen villatakin :) Mutta muuten ollaan vielä menty sukkislinjalla, leggingssejä tarttisikin käydä ostamassa uusia!

  Hepa-Neiti, kiitos :) Tykkään hameesta paljon, se on just todellakin sopivan hippi :)

  Bubble, Kiitos :) Vihreän ja valkoisen yhdistelmö on todellakin raikas, niin kesäinen!:) siinä ei voi mennä vikaan!

  Sofia, kiitos :) munkin mielestä väritys on täydellinen, ihanan freesi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow