In this Light

Kauneusblogi

Luku 83.

On aika musiikkihaasteen kolmannen päivän ja kappaleen, joka saa minut iloiseksi. On olemassa monia kappaleita, joista tulen iloiseksi mutta ensimmäisenä mieleeni juolahti hitti vuosien takaa, nimittäin Outkastin Hey ya! Kun kuulin biisin ensimmäisen kerran, menin sekaisin ilosta ja onnesta, taisin myös ottaa muutaman tanssiaskeleen. Sillä tämä kappale suorastaan pakottaa riehakkaaseen, ilonsekaiseen tanssiin ja sitä tulikin tehtyä vuonna 2003 opiskelupaikkakunnan ainoassa yökerhossa, hämyisissä kotibileissä tai oman opiskelijasoluasunnon lattialla.

Tämä biisi on myös sellainen, jonka kaverini voimakkaasti yhdistävät minuun, suurimpana syynä tanssilattioilla suoritetut hurjat tanssimuuvit! Oi niitä aikoja, vielä kun joskus saisi sen ajan possen kasaan, silloin nimittäin juhlittaisiin kaikkien näiden vuosien edestä, mitkä olemme olleet erossa-tottakai Hey ya:n ja monien muiden ajan henkeen sopivien biisien tahdissa!



5 Kommentit

  1. Hehe :D En tykkää yhtään tän tyylisestä, mutta Hey Ya saa kyllä aina pyllyn pyörimään!

    VastaaPoista
  2. Bubble, tälle biisille ei vaan voi sanoa ei :D Mä kyllä tykkään paljon tällaisesta dancemeinigeillä flirttailevasta hiphopista, kuten myös rehdistä hip-hopista :) Hauskaa huomata musiikkimakujen eriäviä nyansseja :)

    VastaaPoista
  3. Haha, meikäläinen koki suoranaista helvettiä aina töissä tän soidessa, koska vihasin biisiä täydestä sydämestäni. Ja eikös kertaus ja kaverin kanssa tästä biisistä johdetut insidevitsit tehny sitten tehtävänsä: lopulta tää oli suuria suosikkejani ja päätyi kai joskus kännyni soittoääneksikin.:D Nykyään soppaan lisätään vielä se nostalgia ja muistot, joten pakko tykätä. <3

    VastaaPoista
  4. Hey Ya jaksaa edelleen hymyilyttää, kyllä :)

    VastaaPoista
  5. Bemary, hauska kertomus! Niin joskus niistä inhokeista voi tulla suosikkeja :)

    Ravenwaves, tää biisi kyllä saa niin hyvälle tuulelle että :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow