In this Light

Kauneusblogi

Luku 85.

296.5copy

291.5copy

293.5copy

294.5copy


Olen päättänyt säästää kesäisemmät vaatteet oikeasti kesäisille keleille ja nauttia nyt vaatteista, joihin tukehtuu kun kesä on oikeasti saapunut. Leomekko, cropattu villasekoitejakku ja matalat herrainkengät ne yhteen sopii! Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi muokata Prefectalta ostamani jakun olkalinjan minulle istuvaksi, bodarimalli ei valitettavasti imartele salaa harteikkaan ihmisen hartialinjaa. Tosin jakku jostain syystä saa koko kropan kutiamaan, en kestä jos olen tullut villalle allergiseksi!

Matalat nahkaiset herrainkengät olivat tarpeellinen kevätkenkähankinta ja voin vain sanoa, että hankinta oli maailmani mullistava sitten maihareiden, en ole tällä viikolla suostunut muita kenkiä käyttämäänkään! Kengät ovat ihanan ohutta nahkaa, ranskalaiset ja löydetty Ellokselta mojovan aleprosentin säestäminä. Täydelliset lyhyiden helmojen kanssa, en vain viihdy korkojen ja vesirajahelmojen kanssa niin yhtään, koska en osaa elää ja olla niin siveän neitimäinen, mitä kyseinen yhdistelmä vaatii. Tosin, eipä kenkävalinta siinä auta, kun helmat liehuvat tuulen tuiverruksessa kuin Marilynilla konsanaan.

5 Kommentit

 1. Nahkaisia herrainkenkiä minäkin ylistän, ne kun on helppo yhdistää niin arkeen kuin juhlaan ja ovat kepeämmät kuin monet muut kengät. Puhumattakaan preppy-fiiliksestä, minkä ne voi saada aikaan :D Annoin jo anteeksi siis Clarkselleini, jotka matkalla pettivät mut... nyt ne ovat taas parhaat kaverini. :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, vähän herättää kateutta noi sun söpöt kengät! Mullakin ois nääs yhet aika samanlaiset (aitoa "vintagea", ehheh...;D), vaan ne ei sitten käytössä olleetkaan kovin hyvät. Joku kohta siellä sisäpuolella painaa jalkaa ikävästi, joten joutuvat kirpparille takaisin, niin nätit kuin ovatkin. :(

  VastaaPoista
 3. Mäkin tilasin ellokselta mustat herrainkengät, onkohan peräti samat :) Ne vaan jumii jossain matkalla, laskeskelin just että tilauksesta on 20 päivää ja toimituksen piti olla 8-14, mur.

  VastaaPoista
 4. Oijoi, herrankengät on mullakin hakusessa! juuri tuollaiset :) oiskohan niitä vielä elloksella, käynpäs kurkkaamassa. Tähän mennessä kirppiskierrokset ei ole tuottanut toivottua tulosta :/

  VastaaPoista
 5. J, joo herrainkengät kyllä käyvät niin moneen! Näissä ei ole sellaista latausta, mitä esim. korkkareissa on :) Ja joskus ne kengät pettävät, sille ei vaan voi mitään, mutta aika usein ne kuitenkin saavat myös anteeksi :D

  Bemary, voihan harmitus puristaville kengille :( Mutta toivon mukaan löytävät uuden kodin ja sinä jossain vaiheessa tämän tyyliset kengät, jotka eivät purista ( jos siis tällaiset vielä kiehtovat)

  Ulrika, huomasin että ovat samat kengät :D Nää on kyllä ihanan kepeät, tosin tällä hetkellä odottavat päiviä, jolloin helteestä ei ole tietoakaan.

  Sarakissa, mä pidän peukkuja että löydät omasi! Mä kävin aikalailla heti kenkien saapumisen jälkeen katsomassa, olisiko näitä ollut vielä lisää muissa väreissä, mutta en kyllä nyt kuollaksenikaan muista, mikä tilanne siellä silloin oli-saati sitten nyt :T Mutta en vaan voi kuin suositella herrainkenkiä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow